Køb din bil online nu

Det har aldrig været lettere at købe brugt bil. Vi giver dig en vurdering af din brugte bil, tilbyder dig finansiering, afleverer din nye bil hjemme hos dig og tager den gamle med tilbage.

Har vi ikke den bil du søger, så kontakt os.
Så bliver det ikke lettere at handle bil!

  1. Find din drømmebil her på siden
  2. Vurdering af din byttebil
  3. Beregn din månedlige ydelse
  4. Afslut dit køb og din nye bil er klar i løbet af et par dage.

Læs mere her

Velkommen hos Lindholm Biler

Hos LINDHOLM BILER har vi siden 1976 været leverandør af topklargjorte brugte biler til skarpe priser, og med et årligt salg på mere end 1800 biler, ved vi hvad der skal til for at tilfredsstille den kræsne forbruger.

I vores forretning i Viborg har vi altid 250 nyere biler at vælge imellem, og i Aarhus står der altid mindst 60 nyere, topklargjorte biler. Alle er de omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på eget værksted.

Netop vores klargøringsprogram er et af branchens mest omfattende, hvor det mekaniske bliver gennemgået på hele 80 punkter. Og på den kosmetiske side af sagen, går vi bestemt heller ikke går på kompromis - Vi vil hellere lakere en motorhjelm pga. stenslag, end vi vil have et produkt stående som ikke er 100% i orden.

For selvom det er brugte biler vi handler med, så er den ny for dig, og skal standsmæssigt være så tæt på ny som muligt. Ikke mindst på grund af vores klargøring tilbyder vi markedets vel nok bedste brugtbilsgaranti. På langt de fleste biler giver vi 1 helt års rigtig garanti og skulle der mod forventning opstå et problem i garantiperioden, så stiller vi kvit og frit lånebil til rådighed - det er Lindholm kvalitet!

Uanset om du vil købe, firmalease eller privatlease din nye, brugte bil, så er vi eksperter, så tag en snak med salgsafdelingen om de mange muligheder. På vores servicecenter står vi altid klar til at servicere og reparere din bil – også selv om du ikke har købt den hos os.

Vi tilbyder alt i service, autoreparation, skadesreparation, undervognsbehandling, hjulopbevaring, rudeskift, bilsyn og meget mere. Kort sagt behøver du kun at køre et sted hen – og det er selvfølgelig til Lindholm!

Signatur

Brugte biler i topklasse hos Lindholm Biler

1976 - 2016  40 år i bilbranchen med over 30.000 tilfredse kunder