Kvalitetsbiler fra Viborg, Århus og Fredericia til hele Danmark!

Internettet har gjort Danmark mindre og dermed vores markedsplads større.

Aldrig har vi solgt så mange biler til kunder langt fra Viborg som nu, og aldrig har det været lettere at købe drømmebilen - også selvom den ikke lige står henne om hjørnet.

Kom i den gamle - kør hjem i den nye

I dag har vi selv nummerplader på lager. Så vælger du at tage turen til Lindholm Biler i din gamle bil, så får du fornøjelsen af hjemturen i den nye - ikke noget med at køre lange afstande flere gange.

Flyv hertil - kør hjem i ny bil

Til dig som køber online eller ikke har en byttebil, kan vi anbefale vores lufthavnsservice; Lavprisselskabet Danish Air Transport A/S (www.dat.dk) flyver Kastrup-Karup fra kun kr. 395,- og vi henter dig selvfølgelig i lufthavnen, som kun ligger 20 minutters kørsel fra vores forretning i Viborg.

Ved at vælge Lindholms lufthavnsservice behøver du ikke engang at tage en hel fridag; Du kan flyve fra Kastrup kl. 15, være hos os kl. 16 og være tilbage på Sjælland i ny bil kl. 20 - så bliver det ikke nemmere!

Du kan bestille dine billetter her:

DAT

Kom til Viborg, tag en overnatning og kør hjem i den nye bil

Til vores kunder øst for Storebælt har vi et specielt tilbud, når bilen skal hentes i Viborg; Kom til Viborg, tag en overnatning på det skønne Golf Hotel Viborg, nyd det dejlige morgenkomplet og afhent så Jeres nye bil hos os og nyd turen hjem.

Vi er vært ved et dobbeltværelse inklusive morgenkomplet. Golf Hotellet tilbyder gratis parkering, gratis internet, gratis telefoni, samt fri adgang til hotellets faciliteter som f.eks. internetcafé, swimmingpool, jacuzzi, sauna og billardstue.

Golf Hotel Viborg 1

Køb online og få leveret direkte til døren

Køb din nye bil online og via telefonen. Finansieringen klarer vi også online. Din nye bil bliver leveret på din privatadresse og en eventuel byttebil tages med retur.

Vi samarbejder med et af landets førende biltransport firmaer, og kunne det ikke være sjovt at få Jeres nye Lindholmbil leveret helt hjemme i carporten?

Vi finder en løsning...

Hvad enten du vælger at købe din nye Lindholmbil online eller besøge os i Viborg, Århus eller Fredericia, så finder vi den leveringsløsning, der passer dig bedst!