IMG 1445

Nomineret til Auto Awards 20/21

 

Vi er nomineret til dette års Auto Awards, som dækker årene 2020 og 2021, og vi kan slet ikke få armene ned!
Vi er nomineret i hele tre kategorier - dét er altså vildt!

 

 Årets Brugtvognsforhandler

 Årets Erhvervsleasingselskab

 Årets Tiltag

 

Vi var så heldige at løbe med titlen som Årets Brugtvognsforhandler i 2017 og 2018 - takket være jeres stemmer!

Tirsdag d. 23. november i Cirkusbygningen afsløres det, hvem der løber med titlerne. Vi krydser fingre!

Årets Brugtvognsforhandler 

Lindholm Biler er med sin stærke omnichannel strategi, digitale tilstedeværelse, egen skov og eget akademi med til at sætte ny retning for bilbranchen.

Med Lindholm Skov er Lindholm Biler de første i branchen, der miljøkompenserer, og desuden er Lindholm Skov Danmarks første officielle klimaskov i eget navn.

Med Lindholm Akademi dygtiggøres egne talenter, og i foråret 2021 ”udklækkedes” det første hold studerende med 5 ECTS-point på kontoen.

Lindholm Biler tager socialt ansvar og støtter de gode sager via donationer og sponsorater. I 2020 indsamlede Lindholm Biler mere end 180.000 kr. til Dansk Folkehjælp, og i 2021 har Lindholm Biler indgået samarbejde med Danske Hospitalsklovne.

Årets Erhvervsleasingselskab 

Lindholm Biler løfter leasing af brugte biler til et nyt niveau med banebrydende ultrafleksibel operationel leasing af brugte biler!

Brugeren får nøjagtig samme tryghed og sikkerhed i sin leasingaftale som ved leasing af ny bil.

Lindholm Biler rådgiver virksomhederne i firmapolitik, der matcher virksomhedens værdier, hvilket giver overskuelige og meget fleksible leasingaftaler – både for brugeren og for virksomheden. Lindholm Biler skaber overblik med en sikker, fleksibel og individuelt tilpasset løsning.

Med Lindholm Skov gør Lindholm Biler det nemt for virksomheder at tilvælge en grøn firmaprofil. Lindholm Skov beplantes årligt med 5.000 træer i samarbejde med Plant et Træ og Viborg Kommune.  

Lindholm Biler leverer til hele landet og tilbyder hente-/bringeservice, når firmabilen skal serviceres på et af de landsdækkende samarbejdsværksteder.

Årets Tiltag - Lindholm Skov – et samarbejde mellem Viborg Kommune, Plant et Træ og Lindholm Biler

Som ansvarlig virksomhed ønsker Lindholm Biler at tage del i og drive den grønne omstilling. Det gøres blandt andet ved at udbyde Danmarks bredeste udvalg af brugte el- og hybridbiler og ikke mindst ved etablering af egen skov.

Lindholm Skov er resultatet af et partnerskab mellem Viborg Kommune, Plant et Træ og Lindholm Biler. Det er et foreløbigt 5-årigt projekt med start i efteråret 2020, hvor der - for hver solgt eller leaset bil - plantes et træ som CO2-kompensation for bilernes udledning. Over de næste 5 år beplantes 10 hektar jord i den sydlige bydel af Viborg. Planen er et rekreativt område, som kan bruges af alle, og hvor børnehavebørn og skolebørn inddrages både i plantningen af skoven og som anvendelse i forbindelse med undervisning.