Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 17 resultater

Topklargjorte brugte BMW

BMW hører til blandt de ultimative luksusmærker på det danske marked – og det er bestemt ikke uden grund. Siden sin start i 1916 har BMW skabt ultralækre biler, hvor design, køreglæde og komfort er i højsædet. At suse afsted i en BMW er en oplevelse ud over det sædvanlige takket være de populære sekscylindrede benzinmotorer, der kører som en drøm, samt de økonomiske firecylindrede motorer. Når du sætter dig ind bag rattet på en brugt BMW for du den ultimative sportslige køreoplevelse. Det skyldes det formidable baghjulstræk, som bilerne er udstyret med.  

BMW giver de andre bilmærker baghjul med sine gode køreegenskaber kombineret med et dynamisk design og diverse assistentsystemer. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte BMW lige fra den ultrapopulære BMW 4-serie over serie 1 til 5. Alle vores brugte BMW er af nyere dato og står altid topklargjorte.   

Flexleasing eller privatleasing af brugt BMW

Det kan sommetider godt betale sig at lease frem for at købe. Vil du lease en brugt BMW, kan du vælge mellem privatleasing og flexleasing. Disse to leasingformer er minder meget om hinanden, men er ikke helt ens. 

Privatleasing af brugt BMW 

Ved privatleasing af BMW leaser du den i en begrænset periode. Leasingperioden er typisk mellem 12 og 36 måneder med mulighed for at aflevere bilen før, hvis du fortryder. Der er dog en minimumsperiode, som du skal have haft bilen i. Hvor lang denne periode er, fremgår af leasingaftalen. Ved privatleasing skal du ligesom ved flexleasing ligge en førstegangsydelse, der max svarer til 30 % af anskaffelsessummen på BMW’en. Når førstegangsydelsen er betalt, kommer du nu kun til at betale for din bil via en månedlig ydelse, der ved privatleasing blandt andet fastsættes ud fra dit kørselsbehov og dit valg af serviceaftaler og vejhjælp. Derudover består den månedlige ydelse af en procentdel af bilens registreringsafgift.  

Det særlige ved leasing frem for køb er, at du kun betaler registreringsafgift i de måneder, du leaser bilen. Når din privatleasingaftale på din brugte BMW udløber, leverer du den blot tilbage til os. Du kan gå i dybden med privatleasing her. Privatleasing giver masser af økonomisk tryghed, da du altid ved, hvad du skal af med for din bil.  

Flexleasing af brugt BMW 

Flexleasing er en lille smule anderledes end privatleasing. Her betaler du også en førstegangsydelse, samt en procentdel af registreringsafgiften sammen med den månedlige ydelse, men flexleasing adskiller sig fra privatleasing ved, at du ikke er bundet af kilometerbegrænsning ligesom ved privatleasing. Her kan du drøne afsted lige så tosset du vil. Derudover er der ved flexleasing indskrevet en restværdi på bilen ved leasingaftalens ophør. Restværdien er den markedsværdi, den leasede BMW forventes at være værd, når leasingaftalen er udløbet. Koster den brugte BMW, du har i kikkerten, mellem 350.000 og 500.000 kr. kan det godt betale sig at regne på, om flexleasing er mere fordelagtigt end køb eller privatleasing. Du kan blive klogere på leasing her. 

Køb brugte BMW hos Lindholm Biler 

Når du vælger at lease eller købe en lækker, nyere, brugt BMW hos Lindholm Biler, er det ligesom at få en spritny bil. Vi sørger nemlig for, at alle vores nyere, brugte biler er topklargjorte og fremstår som ny, selvom triptælleren vidner om noget andet. Du får masser af lækker bil for pengene med en nyere, brugte BMW. Vi samarbejder desuden med CarGarantie, der tilbyder garanti og ekstra tryghed, når du handler hos os.