Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte, brugte BMW 218i

BMWs 2-serie, som har været på markedet siden 2014, består blandt andet af en elegant coupé med sporty designlinjer samt en rummelig MVP med op til syv sæder. Den yderst velkørende BMW 218i er seriens trecylindrede dieselmodel med 140 heste. BMW 218i, og de øvrige udgaver i 2-serien, er et perfekt match til dig med et aktivt familie- og fritidsliv. Med sjove køreegenskaber og god køredynamik er du sikret en behagelig og underholdende tur selv på lange strækninger. Kabinen er komfortabelt og lækkert indrettet, og der er masser af luft overalt – ikke mindst på bagsæderne, hvor der er god plads til børn såvel som voksne. Derudover kommer BMW 218i med alverdens topmoderne udstyr, som både sikrer underholdning på farten og høj sikkerhed.

Hos Lindholm Biler kan du spare utroligt mange penge ved at købe eller lease BMW 218i brugt frem for at købe en spritny. Vi har altid et stort udvalg af nyere, brugte BMW, som alle står topklargjorte og klar til en prøvetur.

Privatleasing af brugt BMW 218i

Før du haster ud og køber en lækker, men afsindig dyr premiumbil som en laber BMW 218i, er det en rigtig god ide at overveje privatleasing. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en flot, nyere, brugt BMW 218i i topstand til en enormt skarp pris. Ikke nok med at der er en hulens masse penge at spare, du får også adskillige fordele heriblandt enormt meget fleksibilitet som bilejer. Du bestemmer selv hvor længe, du vil lease din nyere, brugte BMW 218i, og du har altså mulighed for at skifte bil, så ofte du vil. Som regel varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og når din leasingperiode ophører, leverer du blot bilen tilbage til Lindholm Biler i god stand.

Når du leaser

Når du privatleaser en nyere, brugt BMW 218i hos Lindholm Biler, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30% af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse, som blandt andet fastsættes ud fra dine valgte serviceaftaler og forsikringer, en procentdel af bilens registreringsafgift og dit kørselsbehov hele leasingperioden. En af de helt store fordele ved privatleasing er, at du får masser af økonomisk tryghed, da du på forhånd kender alle dine udgifter til bilen. Lyder leasing som noget for dig, kan du læse meget mere om fordelene ved at privatlease hos Lindholm Biler lige her.

Køb brugt BMW 218i hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af flotte, nyere, brugte BMW 218i til både salg og leasing. Vil du gerne være den heldige ejer af en flot, brugt BMW 218i, er du altid velkommen til at slå vejen forbi en af vores afdelinger i Aarhus, Viborg og Fredericia. Alle vores brugte biler topklargøres på eget klargøringscenter efter særlige, høje kvalitetskrav, så du er sikret en brugt bil i topstand – ja vores brugte biler står faktisk så knivskarpt, at de ligner spritnye. Hvis du ligger inde med spørgsmål eller godt kunne tænke dig en snak med en af vores dygtige rådgivere om leasing eller dit næste bilkøb, er du meget velkommen til at kontakte os.