Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte brugte BMW 320i

BMW 320i hører til BMW’s ultralækre 3-serie. Den findes både i en smart Touring-udgave og en fræk sedan-udgave og hører til i mellemklassen, hvad angår størrelse. Der er ingen tvivl om, at BMW har kræset for selv den mindste detalje på 320i’eren. Designet er frækt med en stor, bred kølerhjelm og aflange LED-forlygter kombineret med et bløde aerodynamiske linjer, der giver BMW 320i et råt, elegant og strømlinet udseende og helt exceptionel kørekomfort. Det aerodynamiske design, gør nemlig at BMW 320i ikke møder meget vindmodstand og blot glider lydløst gennem vinden, hvilket sænker støjniveauet i kabinen betydeligt – men ikke nok med det. BMW har faktisk fokuseret på at gøre 320i så lydløs som overhovedet muligt. Dette ved at fjerne dækstøj og tilføje en dæmpende forrude. Det sporty og dynamiske ydre er med til at give en enestående køreoplevelse.  

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte BMW 320i til salg. Vi har sørget for, at de alle er topklargjorte og står knivskarpt – ja, faktisk står de nærmest som ny. Du finder de brugte BMW 320i med masser af udstyr fra parkeringssensor over fartpilot til automatgear. Du finder dem desuden med den klassiske firecylindret 2.0-liters motor med 184 HK, som er opgivet til 18,9 km literen – hvilket er pænt for en bil i denne klasse. 

Privatleasing af brugt BMW 320i 

Drømmer du om en eksklusiv BMW 320i, kan det for dig måske godt betale sig at lease frem for at købe. Det skyldes, at du ikke betaler den fulde registreringsafgift på bilen, som er svimlende 150 % herhjemme. Ved at privatlease din brugte BMW 320i, betaler du kun afgift af bilen i de måneder, du har den. En leasingperiode strækker sig normalt over alt fra 12 til 36 måneder. Du skal betale en førstegangsydelse på max 30 % af bilens anskaffelsessum ved leasingaftalens indgåelse. Derefter har du en fast månedlig ydelse på din BMW, som altid er den samme i hele leasingperiode. Her kan du blandt andet tilføje forsikring og serviceaftale, så du har det hele samlet i en månedlig udskrivning. Privatleasing af BMW 320i giver masser af økonomisk tryghed, da du ikke behøver at bekymre dig om restværdi i bilen eller en stor afskrivning grundet kilometertallet på triptælleren. Læs mere om privatleasing her. 

Køb brugt BMW 320i hos Lindholm Biler 

Når du vælger at købe eller lease en brugt BMW 320i hos Lindholm Biler, er det helt ligesom at få fingrene i en spritny bil. Alle vores biler er nemlig klargjorte ned til mindste detalje og står derfor knivskarpt, som var de nye – blot til en mere fordelagtig pris. Hos Lindholm Biler samarbejder vi med CarGarantie og kan derfor tilbyde attraktive garantiordninger til din nyere, brugte BMW 320i, hvis du ønsker ekstra tryghed i forbindelse med din handel.