Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 3 resultater

Brugt Ford Mondeo

Ford lancerede i 1993 den første Ford Mondeo, som er en utroligt rummelig bil, der egner sig perfekt som firma- eller familiebil. Der er dog sket en del siden 1993. Brugte Ford Mondeo findes nu i mere end fire generationer og et væld af udstyrsvarianter. Den populære familiebil scorer desuden rigtig godt i sikkerhedstests fra Euro NCAP. I 2002 scorede den nemlig fire stjerner, men fra 2008 har den gjort det fremragende med fem stjerner. 

Brugte Ford Mondeo er kendetegnet ved helt formidable køreegenskaber, der byder på masser af køreglæde. Men ikke nok med det. Der er også kræset for designet og de små detaljer. Brugte Ford Mondeo har nemlig smukke, dynamiske linjer og en bred kølergrill, der giver den et råt, eksklusivt udseende. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Ford Mondeo, der alle er topklargjorte og nærmest står som ny.  

Privatleasing af brugt Ford Mondeo 

Skal du have ny bil, og er en brugt Ford Mondeo den helt rette for dig, men er du ikke vild med tanken om at grave dybt i lommerne for at få råd til at købe den? Eller er du bare ikke super vild med usikkerheden, der følger med som bilejer i forhold til reparationer og afskrivning på bilen? Så er leasing måske noget for dig. Privatleasing er helt oplagt som leasingform, hvis du ønsker masser af økonomisk tryghed i hverdagen. 

Privatleasing af en brugt Ford Mondeo giver økonomisk tryghed ved, at du altid ved, hvad din bil koster dig på månedlig basis. Når du privatleaser en brugt Ford Mondeo betaler du en førstegangsydelse for at få bilen. Denne ydelse svarer til max 30 % af anskaffelsessummen, hvis du skulle købe den, og er ofte lavere. Herefter fastsættes en fast månedlig ydelse som afgøres ud fra dit valg af forsikringer, serviceaftaler og kørselsbehov samt en procentdel af bilens registreringsafgift.  

Når du privatleaser 

Når du skal lease en brugt For Mondeo, kan du faktisk selv bestemme, hvor lang leasingperioden skal være. Det almindelige er mellem 12-36 måneder. Når din leasingaftale udløber, skal du ikke gøre meget andet end at levere bilen tilbage til os. Du behøver ikke at bekymre dig om restværdi eller selv at komme af med bilen, når du privatleaser en brugt Ford Mondeo. Vil du være klogere på privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse mere her. 

Køb brugte Ford Mondeo hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler finder du masser af nyere, brugte Ford Mondeo til salg og leasing. Alle Brugte Ford Mondeo står topklargjorte og knivskarpt – ja, de står næsten som ny. En brugt Ford Mondeo fra Lindholm Biler føles nærmest også som en spritny bil. Ligger du inde med spørgsmål til vores brugte Ford Mondeo, må du altid gerne kontakte os. Du finder al den nødvendige kontaktinformation lige her.