Find din nye brugte bil

Vi har 351 biler på lager

Topklargjorte, brugte Mercedes c220d

Mercedes er ensbetydende med luksus og masser af lækkerhed – og brugte Mercedes c220d er absolut ingen undtagelse. Mercedes c220d hører til i Mercedes såkaldte C-klasse, som er særligt kendetegnet ved en udpræget eksklusiv kabine, hvor detaljer som læderrat og lydløs ventilation gør det til en sand fornøjelse at opholde sig i bilen. Derudover byder brugte Mercedes c220d på masser af komfort og køreglæde, når du rammer de danske veje.  

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af den smukt designede Mercedes c220d. Alle vores brugte biler er topklargjorte, så de nærmest står som ny – og du finder dem både til køb og leasing. 

Privatleasing af brugt Mercedes c220d

Drømmer du om en lækker luksusbil, kan det være fordelagtigt at lease frem for at købe. Privatleasing giver masser af økonomisk tryghed og lader dig blive godt kørende. Hos Lindholm Biler har du mulighed for at privatlease en nyere, brugt Mercedes c220d. Privatleasing giver dig mulighed for at skifte bil forholdsvis ofte. En leasingperiode ligger nemlig mellem 12-36 måneder, og du bestemmer selv, hvad der passer bedst til dit behov.  

Med privatleasing skal du betale en førstegangsydelse på bilen samt en fast månedlig ydelse. Førstegangsydelsen er forholdsvis lav, hvilket gør det særdeles fordelagtigt at lease frem for at købe, den er nemlig lavere end udbetalingen på en brugt Mercedes c220d ville være, hvis du skulle købe den. Ved privatleasing medfølger masser af økonomisk tryghed. Du ved nemlig altid, hvad det koster dig at have bil. Du kan nemlig få forsikringer og serviceaftaler inkluderet i leasingprisen, der derudover fastsættes ud fra en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit kørselsbehov. 

Når du leaser

Når du privatleaser en nyere, brugt Mercedes c220d, kan du selv være med til at sammensætte din leasingaftale. Du bestemmer eksempelvis selv, hvilke forsikringer og serviceaftaler du vil have med i den månedlige ydelse, du kan desuden tilvælge vejhjælp, hvis du vil være på den sikre side. Det mest fordelagtige ved privatleasing er, at du faktisk ikke skal bekymre dig om hverken restværdi eller det at få solgt bilen igen. Du leverer blot din brugte Mercedes c220d tilbage til os. Du kan læse mere om privatleasing ved Lindholm Biler her 

Køb brugt Mercedes c220d stationcar hos Lindholm Biler

Når du handler hos Lindholm Biler, er det muligt både at købe eller lease en nyere, brugt Mercedes c220d. Du finder er stort udvalg af topklargjorte Mercedes, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den rette finansierings- eller leasingløsning. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende køb eller leasing af brugte Mercedes c220d, er du altid velkommen til at kontakte os. Find vores kontaktinformationer og hør om dine muligheder.