Find din nye brugte bil

Vi har 351 biler på lager

Topklargjorte, brugte Mercedes e220d

Mercedes er på alles læber, når der snakkes luksusbiler, og med god grund. For alle Mercedes modeller emmer af eksklusivitet og luksus og Mercedes E-klasse, hvor du finder den umådeligt lækre Mercedes e220d, er bestemt ingen undtagelse. Selv som brugt hæver den sig over sine konkurrenter med sin dynamiske proportioner og fascinerende linjeføring, som er rent kræs for øjet. Hver eneste detalje er nemlig fokuseret på unik æstetisk klarhed, og det får altså brugte Mercedes e220d til altid at fremstå lækkert.  

Brugte Mercedes e220d kommer som sedan og stationcar. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Mercedes e220d. Alle vores brugte biler er topklargjorte og står som ny. Når du handler brugt luksusbil hos os, er det som et få en spritny bil. Du finder desuden brugte Mercedes e220d til køb og leasing. 

Privatleasing af brugt Mercedes e220d 

Er dit højeste ønske at drøne rundt i en lækker premiumbil, hvor der ikke er sparet på noget. Så kan det være særdeles fordelagtigt at lease frem for at købe. Her er privatleasing en oplagt mulighed. Med privatleasing får du nemlig masser af økonomisk tryghed med i handlen samtidig med, at du bliver lækkert kørende. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en nyere, brugt Mercedes e220d. Det giver dig mulighed for at skifte bil ofte, da en leasingperiode ligger på mellem 12-36 måneder - du bestemmer selv.  

Når du privatleaser fungerer det ved, at du betaler en førstegangsydelse for at få bilen og derefter skal du betale en fast månedlig ydelse. Førstegangsydelsen er forholdsvis lav, og giver dig mulighed for at få fingrene i en brugt Mercedes e220d uden at tømme bankbogen.  

Når du leaser 

Med privatleasing ved du altid, hvad det koster at være godt kørende. Det er nemlig muligt at få inkluderet serviceaftaler og forsikringer i leasingprisen, som desuden bliver fastsat ud fra dit kørselsbehov og en procentdel af bilens registreringsafgift. Det udgør tilsammen den månedlige ydelse. Du sammensætter nemlig selv privatleasingaftalen af din nyere, brugte Mercedes e220d. Det mest fordelagtige ved at vælge privatleasing af en brugt Mercedes e220d er, at du ikke skal bekymre dig om restværdi eller at få solgt bilen igen. Du skal blot levere den tilbage til os hos Lindholm Biler.

Køb brugt Mercedes e220d stationcar hos Lindholm Biler

Når du handler hos Lindholm Biler, er det både muligt at købe en brugt Mercedes e220d eller lease den. Du finder nemlig et stort udvalg af nyere, topklargjorte, brugte Mercedes e220d. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende leasing eller køb, er du altid velkommen til at kontakte os..