Find din nye brugte bil

Vi har 351 biler på lager

Topklargjorte Mercedes GLC 220d

Den flotte Mercedes GLC 220d er en premium-SUV. Dens suveræne, kraftfulde og dynamiske udstråling vil uden tvivl vække misundelse på vejene. I kabinen er der masser af plads til at strække benene – både på for- og bagsæderne. Interiøret byder på komfort i verdensklasse, og masser af moderne, intelligent teknologi er med til at give dig en suveræn og unik køreoplevelse. Du finder blandt andet digitalt display i instrumentbrættet og behagelige sportssæder, som kræser for din ryg.  

Det kan være nervepirrende at skulle parkere en stor SUV, men det er ikke tilfældet i Mercedes GLC 220d. Bilen er udstyret med parkeringspilot med kamera, der viser bilens omgivelser. Det gør det til en leg at parkereFirehjulstrækket er suverænt, og bilen klarer alt lige fra bykørsel til kørsel i svært terrænToppen af kransekagen er bilens store, rummelige bagagerum, der er et af de største i SUV-segmentet. 

Drømmer du om en SUV i luksusklassen, finder du nyere, brugte Mercedes GLC 220d til salg og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores Mercedes GLC 220d er topklargjorte, så de står som var de spritnye.  

Privatleasing eller flexleasing af Mercedes GLC 220d 

Mercedes er lig med kvalitet, luksus og prestige. Det afspejler priserne på Mercedes GLC 220d også – ny som brugtFor at undgå røde tal på bundlinjen kan du lease en topsprød Mercedes GLC 220d. Du kan enten vælge at privatlease eller flexlease afhængigt af din økonomi, dit kørselsbehov samt hvad du har det bedst med.  

Privatleasing af Mercedes GLC 220d 

Privatleasing giver dig en masse økonomisk tryghed. Når du privatleaser en Mercedes GLC 220d, betaler du nemlig en lille førstegangsydelse, og herefter betaler du blot en fast månedlig ydelse. Den faste månedlige ydelse fastsættes ud fra bilens procentvise afgift, dit estimerede kørselsbehov samt dit valg af forsikringer, vejhjælp og serviceaftaler. Restværdi og afskrivning på bilen skal du ikke bekymre dig om. Din Mercedes leaser du i en periode mellem 12-16 måneder, og når din leasingperiode ophører, leverer du blot bilen tilbage til os ved Lindholm Biler.  

Flexleasing af brugt Mercedes GLC 220d  

Flexleasing og privatleasing minder meget om hinanden. Du betaler nemlig stadig en førstegangsydelse samt en fast månedlig ydelse, når du flexleaser. Dog er der en lille, men markant, forskel. Når du flexleaser, indskrives der en restværdi på bilen. Restværdien bliver sat ud fra den markedsværdi, det forventes, at den flexleasede Mercedes GLC 220d er værd, når din leasingaftale udløber. Med flexleasing er du til gengæld ikke nødt til at kende dit kørselsbehov på forhånd. Du får nemlig fri kilometer, så du kan drøne ligeså meget rundt i din Mercedes, som du lyster. Det kan være en rigtig god ide at regne på, om flexleasing kan betale sig, hvis købsprisen ligger over 350.000 kr. Koster bilen mere end 500.000 kr., kan det oftest betale sig at flexlease.

Køb brugte Mercedes GLC 220d hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler kan du både købe og lease en lækker Mercedes GLC 220d. Uanset hvad du vælger, er det faktisk ligesom at få en spritny Mercedes. Vi topklargør nemlig alle vores biler, så de står knivskarpt og som spritnye – du får dem bare til en meget bedre pris. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.