Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Brugte Opel Insignia - Topklargjorte!

Opel Insignia er Opels rigtig gode bud på en helt perfekt familie- og firmabil. Den blev introduceret til det danske marked i 2008 og har siden da været flyvende. Opel Insignia er nemlig en stor mellemklassebil godt spækket med lækkert udstyr. Men det er ikke kun på udstyrsfronten, at en brugt Opel Insignia er helt fantastisk. Der er nemlig kræset for alle aspekter lige fra skønne luksusinnovationer i form af spændende design til helt exceptionel fleksibilitet, der byder på masser af køreglæde, komfort og høj motorydelse. 

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af den populære Opel Insignia brugt. Alle vores brugte Opel Insignia står topklargjorte og fremstår nærmest som ny. Det er den perfekte familie- eller firmabil til dig, der drømmer om masser af plads.  

Privatleasing af brugt Opel Insignia

Skal du have ny bil, så kan det faktisk nogle gange godt betale sig at lease i stedet for at købe. Særligt hvis du har planer om at skifte bil ofte eller blot ønsker masser af økonomisk tryghed i hverdagen. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en nyere, brugt Opel Insignia uden at skulle op med den helt store pengepung. Ved privatleasing betaler du nemlig en lille førstegangsydelse for at erhverve dig bilen for derefter at betale en fast månedlig ydelse. Det smarte ved at privatlease frem for at købe er faktisk, at du kun betaler registreringsafgift på din nyere, brugte Opel Insiginia i de måneder, hvor du leaser bilen i stedet for, at du betaler hele den fulde registreringsafgift på bilen, som du gør ved et traditionelt køb.  

Den faste månedlige ydelse består lige netop af en procentdel af bilens registreringsafgift og udregnes desuden ud fra dit valg af eksempelvis serviceaftaler og forsikringer samt dit årlige kørselsbehov. Med privatleasing hos Lindholm Biler er du aldrig i tvivl om, hvad det koster dig at have bil.  

Når du leaser

Når du vælger at privatlease en brugt Opel Insignia, kan du faktisk selv bestemme, hvor lang din leasingperiode skal være. En typisk leasingperiode ligger mellem 12-36 måneder. Når privatleasingaftalen udløber skal du ikke gøre meget andet end at levere bilen tilbage til os. Du skal ikke tænke på hverken restværdi eller at få bilen solgt, hos Lindholm Biler klarer vi det hele for dig. Vil du vide mere om mulighederne inden for privatleasing hos os, kan du blive meget klogere lige her. 

Køb brugt Opel Insignia hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Opel Insignia i et væld af årgange og udstyrsvarianter. Du finder topklargjorte Opel Insignia til både salg og leasing. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende vores brugte modeller eller køb og leasing af disse, er du altid meget velkommen til at kontakte os.