Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjort Porsche Macan S

Porsche Macan S er Porsches sportsversion af den eksklusive Macan. Den forener nemlig lige præcis alt det, der forventes af en lækker Porsche. Masser af komfort, lavt forbrug, masser af anvendelighed og ikke mindst et ultralækkert design, der får andre biler til at vende sig i graven af misundelse. Porsche Macan S har blandt andet helt unikke forlygter, som er integreret i motorhjelmen. Sammen med kraftfulde luftindtag i frontskørtet har Porsche Macan S et helt unikt sportsligt og maskulint udtryk. Men ikke nok med det, den performer også som et sandt muskelbundt og klarer snildt en topfart på 254 km i timen takket være sin 3,0-liters V6-biturbomotor. 

Hos Lindholm Biler finder du den tåkrummende smukke Porsche Macan S til køb og leasing. Alle brugte Porsche Macan S er topklargjorte og står knivskarpt.  

Privatleasing eller flexleasing af Porsche Macan S 

Porsche er toppen af cremen inden for premiumbiler, og priserne er da også deropad – selv på de brugte modeller. Vil du ikke købe, kan du faktisk også lease en Porsche Macan S. Der er to muligheder inden for leasing, som du kan vælge imellem; nemlig privatleasing og flexleasing. Hvad der er mest oplagt afhænger af din økonomi, dit behov og hvad du har det bedst med. 

Privatleasing af Porsche Macan S 

Når du vælger at privatlease en Porsche Macan S, får du samtidig masser af økonomisk tryghed. Med privatleasing leaser du bilen for en periode på 12-36 måneder, du betaler en lav førstegangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ud fra Porschens procentvise afgift, estimerede kørselsforbrug samt dit valg af ydelser såsom vejhjælp, forsikring og serviceaftaler. Du skal desuden hverken bekymre dig om restværdi eller afskrivning på bilen. Du skal nemlig blot levere den tilbage til os ved Lindholm Biler.  

Flexleasing af brugt Porsche Macan S 

Flexleasing af en Porsche Macan S minder om privatleasing men alligevel med en lille forskel. Her indskrives der nemlig en restværdi på bilen. Restværdien er den markedsværdi, det forventes, at din flexleasede Porsche Macan S er værd ved leasingaftalens udløb. Udover denne forskel er det ved flexleasing ikke nødvendigt at kende dit kørselsbehov - du får nemlig fri kilometer. Ligesom med privatleasing betaler du en førstegangsydelse og en fast månedlige ydelse. Det er dog værd at regne på, om det kan betale sig at flexlease en Porsche Macan S, hvis købsprisen ligger mellem 350.000 og 500.000 kr. Ligger købsprisen over 500.000 kr. kan det som oftest betale sig at vælge flexleasing.  Du kan blive klogere på leasing her. 

Køb brugte Porsche Macan S hos Lindholm Biler 

Uanset om du vælger at købe eller lease en Porsche Macan S hos Lindholm Biler, er det faktisk ligesom at få en spritny Porsche. Alle vores biler er nemlig topklargjorte. Du får den bare til en endnu bedre pris. Ligger du inde med spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.