Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte, brugte Seat Ibiza

Seat Ibiza leder tankerne over på ferie, sol og sommer. Den charmerende minibil er opkaldt efter den spanske ferieø Ibiza – og hold op hvor er den skøn. Seat Ibiza har en rigtig god størrelse til både firma- og familiebil. Selvom det er en minibil, kommer du ikke til at mangle benplads på hverken for- eller bagsæderne. Seat Ibiza er nemlig en af de mest rummelige biler i minibilsklassen. Ikke nok med det  kører den også som en drøm. Ja du er faktisk sikret en harmonisk og behagelig køreoplevelse og et rigtig godt overblik over vejen, når du suser rundt i din Ibiza.  

Seat Ibiza byder både på et sporty design og et rummeligt, komfortabelt interiør. I nyere, brugte modeller finder du topmoderne udstyr, som er med til at gøre køreturen til en leg. Drømmer du om en moderne og rummelig minibil, der både klarer bykørsel og længere ture, så er Seat Ibiza et rigtig godt valg. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Seat Ibiza, der alle står topklargjorte, som var de spritnye.  

Privatleasing af brugt Seat Ibiza

Hvis du har et ønske om, at Seat Ibiza skal være jeres næste familiebil, men er prisen på en fabriksny laban lidt svær at sluge, ja så er leasing måske det rette valg. Hos Lindholm Biler kan du privatlease den lille smarte Seat Ibiza uden at skulle hive den helt store tegnebog op af lommenNår du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du blot en fast månedlig ydelse. Den faste månedlige ydelse kan tilmed inkludere værkstedsregninger og service, så der ikke kommer uforudsete udgifter. Afskrivning på bilen skal du heller ikke bekymre dig om, når du privatleaser.  

Når du leaser

Privatleaser du en Seat Ibiza, fastsættes den månedlige ydelse ud fra forskellige parametre heriblandt dit valg af forsikringer og serviceaftaler, dit forventede kilometerforbrug og en procentdel af bilens registreringsafgift. Du bestemmer også selv, hvor længe du ønsker at fræse rundt i din smarte Seat Ibiza. Som regel er en leasingperiode på 12-36 måneder. Når din leasingperiode udløber, skal du blot levere din Ibiza tilbage til os. Kunne du tænke dig at blive klogere på de mange fordele ved privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse mere her. 

Køb brugte Seat Ibiza hos Lindholm Biler

Du finder et bredt udvalg af nyere, brugte Seat Ibiza til både køb og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores biler inklusiv vores smarte Seat Ibiza-modeller står altid topklargjorte. Du mærker næsten ikke forskel på en af vores nyere, brugte Seat Ibiza og en fabriksny, når du hopper ind bag rattet – til gengæld er der mange penge at spare. Hvis du har spørgsmål til køb eller leasing af en brugt Seat Ibiza, er du altid meget velkommen til at kontakte os.