Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte, brugte Toyota Avensis

Den skønne, famøse Toyota Avensis er et sandt ikon på brugtbilsmarkedet. Det skyldes, at den har været et uhyre populært valg som firma- og familiebil. Toyota Avensis er en sand fornøjelse at sætte sig ind i. Du får komfort, tryghed og brugsværdi for alle pengene. For at toppe det får du tilmed helt formidable køreegenskaber. Kabinen er fantastisk rummelig, og der er god plads over det hele.  Pladsen på bagsædet er imponerende, uanset om dine passagerer er små børn eller store voksne. Åbner du bagklappen og kigger ind i bagagerummet, taber du kæben – det indeholder nemlig 543 liter og hele 1609 liter med bagsæderne lagt ned. Bedre bliver det ikke, hvis du har store tasker, barnevogn eller vovse, der skal med på tur.  

Toyota Avensis imponerer på alle punkter lige fra design og komfort til dens høje driftssikkerhed, og hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Toyota Avensis, der alle står topklargjorte og knivspart. Ja du får faktisk fornemmelsen af spritny bil, når du hopper ind på førersædet i en af vores lækre Avensis.  

Privatleasing af brugt Toyota Avensis

Er du på udkig efter en drønlækker, pålidelig familiebil med god plads, sjove køreegenskaber og høj sikkerhed, så er den skønne Toyota Avensis et rigtig godt bud. Er du dog ikke parat til at se røde tal på kontoen, så kan privatleasing være det rette valg. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en nyere, brugt Toyota Avensis. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du kun en fast månedlig ydelse. Du får en masse økonomisk tryghed med i aftalen – du skal nemlig ikke tænke på hverken service, værkstedsregninger eller afskrivning på bilen.  

Når du leaser

Den faste månedlige ydelse du betaler på din leasede Toyota Avensis fastsættes ud fra et par forskellige parametre heriblandt dit valg af forsikringer og serviceaftaler, en procentdel af bilens registreringsafgift og dit kørselsbehov. Det er en god ide at have en ide om, hvor langt du skal ud og køre i din Avensis, da du kan spare penge ved ikke at vurdere dit kørselsbehov for højt. Derudover bestemmer du selv, hvor længe du vil drøne rundt i din Avensis. Typisk er en leasingperiode mellem 12-36 måneder. Ved udgangen af din leasingaftale skal du blot levere bilen tilbage til os.

Køb brugte Toyota Avensis hos Lindholm Biler

Du finder et stort udvalg af skønne, nyere, brugte Toyota Avensis til både salg og leasing hos Lindholm Biler. Vi sørger for, at alle vores brugte Toyota Avensis altid står topklargjorte. Ja, faktisk står de så knivskarpt, at du ikke mærker, at der er tale om en nyere, brugt Avensis og ikke en spritny, når du hopper ind bag rattet. Ligger du inde med spørgsmål til køb eller leasing af en nyere, brugt Toyota Avensis, er du altid meget velkommen til at kontakte os.