Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 30 resultater

Brugt VW

Tyske VW har eksisteret siden 1936 og er en af verdens største bilproducenter. Alt hvad VW rører ved er indbegrebet af høj sikkerhed, lækkert design, innovativ teknologi og masser af komfort og køreglæde. Men ikke nok med det, så har VW også formået at sætte sig godt på det Europæiske bilmarked, de laver nemlig et væld af biltyper, der passer til ethvert behov. Hos VW kan du få lækre, ja nærmest eksklusive familiebiler, der er til at betale, fantastiske SUV’er med skøn høj indstigning og masser af plads, samt små fikse minibiler, der er perfekte til at drøne rundt i de danske og europæiske byer.  

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte VW. Alle sammen topklargjorte så de nærmest fremstår som nye. Når du kigger på brugt VW hos Lindholm Biler, kan du gøre en rigtig god handel på de tyske vidundermaskiner, der er indbegrebet af kvalitet og holder brugtvognsprisen rigtig godt. Vi har nemlig masser af nyere, brugte VW til salg, men også et stort udvalg af VW til privatleasing. 

Privatleasing VW 

Er du til økonomisk sikkerhed, og kan du ikke overskue at skulle bekymre dig om afskrivning på din bil eller at sælge den på et strategisk tidspunkt inden, den har kørt for meget, så er privatleasing af en VW, nok noget for dig. Med privatleasing af VW få du nemlig masser af økonomisk tryghed. Her betaler du blot en fast månedlig ydelse, der bliver fastsat ud fra dine valg af serviceaftaler, forsikringer, kørselsbehov og en procentdel af bilens registreringsafgift. Du betaler altså ikke den fulde registreringsafgift, når du vælger privatleasing af VW. Det betyder, at du kun betaler for de måneder, hvor du leaser bilen.  

Der kan altså være ret mange penge at spare, hvis du vælger at lease frem for at købe  selvfølgelig alt efter hvilken brugt VW, du vælger. Udover den månedlige ydelse skal du ved privatleasing af din VW også betale en førstegangsydelse. Denne ydelse svarer til max 30 % af bilens anskaffelsessum, hvis du ville købe den. Med privatleasing af en VW, ved du altid hvad det koster dig at være godt kørende. 

Når du privatleaser en VW 

Ved privatleasing af en VW hos Lindholm Biler, kan du blandt andet tilvælge vejhjælp og serviceaftaler, som du kan læse mere om her. Når din leasingaftale laves, kan du faktisk selv bestemme over hvor lang tid, du vil lease bilen. En typisk leasingperiode strækker sig mellem 12-36 måneder. Når perioden ophører, skal du blot levere bilen tilbage til os i god stand.  

Køb brugte VW hos Lindholm Biler 

Ved leasing eller køb af en brugt VW hos Lindholm Biler, kan du blive ejer af en brugt bil, der føles ligesom en fabriksny. Alle vores brugte VW står nemlig altid topklargjorte, og så er de af nyere dato. Du får derfor utroligt meget bil for pengene ved at vælge en brugt VW. Selvom du handler brugt, får du desuden masser af sikkerhed med i handlen. Hos Lindholm Biler samarbejder vi nemlig med CarGarantie, som laver specialforsikringer og tilbyder ekstra garanti, så du er sikret en tryg handel. Ligger du inde med spørgsmål til vores brugte VW’er, finder du al vores kontaktinformation her.