Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 5 resultater

Brugt VW Passat stationcar

VW har eksisteret siden 1936 og er kendetegnet ved høj kvalitet, gode køreegenskaber, masser af sikkerhed og lækkert design – og VW Passat skuffer bestemt ikke på nogle af punkterne. Ja, faktisk ligger VW Passat på top-10 over bedst sælgende biler nogen sinde. Det skyldes blandt andet, at VW Passat fusionerer den nyeste teknologi med et elegant udseende og en komfortabel køreoplevelse, for slet ikke at nævne masser af plads i VW Passat stationcar.  

Med en nyere, brugt VW Passat fra Lindholm Biler får du masser af køreglæde og bil for pengene. Passat’en er nemlig spækket med masser af sikkerhedsforanstaltninger og er helt ideel som familie- eller firmabil – og se fås de brugte modeller med et væld af brændstofbesparende motorer i både diesel- og benzin-udgaver samt med en stor og kraftfuld V6-motor. 

Privatleasing af brugt VW Passat stationcar 

Nogle gange kan det bedre betale sig at lease end at købe. Hos Lindholm Biler er det muligt at privatlease en nyere, brugt VW Passat stationcar. Privatleasing giver økonomisk tryghed og er oplagt til dig, der har behov for at skifte bil ofte. Med privatleasing betaler du en fast månedlig ydelse og en førstegangsydelse, der svarer til max 30 % af bilens anskaffelsessum. Det smarte ved leasing er, at du kun betaler den høje registreringsafgift på din VW Passat i de måneder, du leaser den. Det vil sige, at du i den faste månedlige ydelse kun betaler en procentdel af registreringsafgiften. Med privatleasing ved du altid, hvad det koster dig at køre rundt i en VW Passat stationcar.  

Når du leaser 

Når du leaser din nyere, brugte VW Passat, skal du ved privatleasing kunne forudse dit kørselsbehov. Det er nemlig med til at bestemme prisen for din månedlige ydelse i leasingperioden, der normalt ligger mellem 12-36 måneder. Hos Lindholm Biler kan du tilmed vælge at inkludere serviceaftaler og vejhjælp i den månedlige ydelse. Du kan læse mere om alle mulighederne inden for privatleasing her. Når din privatleasing aftale af din VW Passat udløber, skal du ikke gøre andet end at aflevere bilen tilbage til os. Den skal selvfølgelig være i god stand. 

Køb brugt VW Passat stationcar hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler er det muligt både at lease eller købe nyere, brugte VW Passat. Blandt vores udvalg af brugte VW Passat er der rig mulighed for at finde en, der passer til dig og dit behov. Vi forhandler masser af Passat’er med forskellige motorer lige fra benzin til diesel samt i masser af forskellige udstyrsversioner. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende vores VW Passat stationcars eller andre typer, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al vores kontaktinformation her.