Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte brugte Mercedes

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af brugte Mercedes. Vi har brugte Mercedes til både køb og leasing – og vil du ikke have fat i den helt store tegnebog, kan det være en fordel af lease. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Tyske Mercedes har eksisteret siden 1926 og har siden da produceret ultralækre biler i eksklusive og luksuriøse designs, hvor komfort og æstetik går op i en højere enhed. Ja, Mercedes er indbegrebet af luksus, og det samme gælder selvfølgelig for brugte Mercedes. Det er dog ikke kun designet, der er kræset for. Brugte Mercedes byder også på formidable køreegenskaber og super komfort. Det tyske bilmærke er således indbegrebet af unik kvalitet, der desuden sikrer, at driftsomkostningerne på luksusbilen ligger i den lave ende. Brugte Mercedes er derfor vejen til en lækker bil, hvis du drømmer om at drøne rundt i en luksus-øse uden at skulle grave alt for dybt i lommerne.  

Privatleasing eller flexleasing af brugt Mercedes

Er drømmen en brugt Mercedes, men er du ikke vild med bekymringerne, der kan følge med som bilejer, så er leasing måske noget for dig. Her får du masser af økonomisk sikkerhed, og du skal ikke tænke på bilens afskrivning, når du drøner afsted. Hos Lindholm Biler kan du lease brugte Mercedes. Der findes to typer leasing, som du kan vælge imellem, når du skal lease en eksklusiv bil. Det drejer sig om privatleasing og flexleasing.  

Privatleasing af brugt Mercedes 

Ved privatleasing af en brugt Mercedes får du masser af økonomisk tryghed. Her kan du lease bilen i en periode mellem 12-36 måneder. Du betaler en førstegangsydelse, når du erhverver dig bilen. Denne ydelse svarer til max 30 % af bilens anskaffelsessum og er ofte lavere. Udover førstegangsydelsen skal du betale en fast månedlig ydelse for at have bilen. Du vil altid kende den faste ydelse, da den bliver fastsat ved leasingaftalens indgåelse. Prisen afhænger af hvilke aftaler, du vælger at inkludere samt dit estimerede årlige kørselsforbrug. Hos Lindholm Biler kan du blandt andet få inkluderet vejhjælp, serviceaftaler og forsikring. Når din privatleasingaftale udløber, leverer du blot din brugte Mercedes tilbage til os. Du skal ikke bekymre dog om restværdi eller afskrivning.  

Flexleasing af brugt Mercedes 

Flexleasing minder meget om privatleasing, men det er ikke helt det samme. Med flexleasing er det modsat privatleasing en restværdi på bilen, når du skal af med den igen efter leasingperiodens udløb. Restværdien på din brugte Mercedes skrives ind i leasingaftalen fra start af og skal afspejle bilens markedsværdi på tidspunktet for aftalens ophør. Derudover er der med flexleasing fri-kilometer – du behøver altså ikke kende dit kørselsbehov inden du flexleaser. Det er værd at overveje flexleasing frem for privatleasing, hvis den brugte Mercedes du har i kikkerten ligger i et prisleje mellem 350.000 og 500.000.

Køb brugte Mercedes hos Lindholm Biler 

Når du køber eller leaser en brugt Mercedes hos Lindholm Biler, er det ligesom at blive ejer af en helt ny bil. Alle vores biler er nemlig topklargjorte, så de nærmest fremstår som ny. Du får bare en lækker luksus-Mercedes til en endnu bedre pris. Har du spørgsmål til vores biler, er du velkommen til at kontakte os. Du finder al kontaktinformation her. 

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.