Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Topklargjorte, brugte Seat Ibiza

Seat Ibiza byder både på et sporty design og et rummeligt, komfortabelt interiør. I nyere, brugte modeller finder du topmoderne udstyr, som er med til at gøre køreturen til en leg. Drømmer du om en moderne og rummelig minibil, der både klarer bykørsel og længere ture, så er Seat Ibiza et rigtig godt valg. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Seat Ibiza, der alle står topklargjorte, som var de spritnye. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Seat Ibiza leder tankerne over på ferie, sol og sommer. Den charmerende minibil er opkaldt efter den spanske ferieø Ibiza – og hold op hvor er den skøn. Seat Ibiza har en rigtig god størrelse til både firma- og familiebil. Selvom det er en minibil, kommer du ikke til at mangle benplads på hverken for- eller bagsæderne. Seat Ibiza er nemlig en af de mest rummelige biler i minibilsklassen. Ikke nok med det  kører den også som en drøm. Ja du er faktisk sikret en harmonisk og behagelig køreoplevelse og et rigtig godt overblik over vejen, når du suser rundt i din Ibiza.   

Privatleasing af brugt Seat Ibiza

Hvis du har et ønske om, at Seat Ibiza skal være jeres næste familiebil, men er prisen på en fabriksny laban lidt svær at sluge, ja så er leasing måske det rette valg. Hos Lindholm Biler kan du privatlease den lille smarte Seat Ibiza uden at skulle hive den helt store tegnebog op af lommenNår du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse på max 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du blot en fast månedlig ydelse. Den faste månedlige ydelse kan tilmed inkludere værkstedsregninger og service, så der ikke kommer uforudsete udgifter. Afskrivning på bilen skal du heller ikke bekymre dig om, når du privatleaser.  

Når du leaser

Privatleaser du en Seat Ibiza, fastsættes den månedlige ydelse ud fra forskellige parametre heriblandt dit valg af forsikringer og serviceaftaler, dit forventede kilometerforbrug og en procentdel af bilens registreringsafgift. Du bestemmer også selv, hvor længe du ønsker at fræse rundt i din smarte Seat Ibiza. Som regel er en leasingperiode på 12-36 måneder. Når din leasingperiode udløber, skal du blot levere din Ibiza tilbage til os. Kunne du tænke dig at blive klogere på de mange fordele ved privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse mere her. 

Køb brugte Seat Ibiza hos Lindholm Biler

Du finder et bredt udvalg af nyere, brugte Seat Ibiza til både køb og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores biler inklusiv vores smarte Seat Ibiza-modeller står altid topklargjorte. Du mærker næsten ikke forskel på en af vores nyere, brugte Seat Ibiza og en fabriksny, når du hopper ind bag rattet – til gengæld er der mange penge at spare. Hvis du har spørgsmål til køb eller leasing af en brugt Seat Ibiza, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.