Bytteberegner

Få et lynhurtigt overblik over din nuværende bils værdi. Det kan være mere end du regner med!
 
Middel stand
Vi ved godt du ikke kommer med en ny bil i bytte, så for os er middel stand det, man kan forvente i forhold til bilens alder og stand. Det betyder, at småridser som kan poleres, ”bilka buler” der kan rettes uden lakering og stenslag i forruden som kan repareres og stadig synes regnes som middel stand. Vi forventer selvfølgelig, at bilen leveres med to nøgler, ligesom vi også leverer den du køber med minimum to nøgler. Bilen er blevet serviceret i henhold til producentens forskrifter (men ikke nødvendigvis på mærkeværksted) og kører fejl- og lydefrit.
 
Under middel stand
Her kommer du med en (godt) brugt bil i bytte J. Ridser eller skader der kræver lakering, store stenslag eller revner i forruden, tidligere trafikskader gør, at bilen kommer under middel. Er der andre ting? Jeps! Hvis din hund har haft smag for bilens interiør eller du har følt trang til at ryge i bilen eller har mistet en nøgle, så er den også under middel. Hvis du har sprunget serviceeftersyn over eller hvis bilen har unormale mekaniske lyde, så tæller det heller ikke på positivsiden.
 
Over middel stand
Det er sjældent vi ser det, men de findes: Hvis du kan svare ja til, at bilen kommer før familien, så er der en god sandsynlig for, at den er i over middel stand. Din byttebil står nærmest som en helt ny bil og der er intet at pege fingre af, hverken mekanisk, servicemæssigt eller kosmetisk.
 
Uanset hvilken stand din bil er i, så tager vi den gerne i bytte – og til højeste dagspris!