Historie

Som alle andre raske drenge interesserede Martin Kristensen sig i sine unge år for biler og bilhandel. Ja, rent faktisk interesserede faget Martin så meget, at han allerede i 18 års alderen, sideløbende med sin uddannelse som lagermand ved Ford i Viby, begyndte at handle med biler fra fødegården Lindholm ved Hammel.

Historie1

Navnet på gården kom til at gå igen, da Martin i 1976 besluttede at gøre bilhandel til sin levevej og startede LINDHOLM BILER. Han begyndte beskedent med udstilling og klargøring på i alt 600 m2, men siden er der bygget til flere gange og med den seneste tilbygning, råder firmaet over i alt 7500 m2 bilhus.

Den 1. august 1999 indtrådte den dengang kun 23-årige Henrik Bollerslev som kompagnon på en halvpart i det firma, som i dag bærer navnet LINDHOLM BILER A/S. Sin unge alder til trods var Henrik en branchevant herre, idet han siden han var kun 8 år gammel, har haft sin faste gang i forretningen. Desuden havde Henrik umiddelbart inden sin indtræden i firmaet, færdiggjort en 3-årig biløkonom-uddannelse i København. D. 1. januar 2013 valgte Martin Kristensen at gå ned i kadence og overlod Lindholm Biler til Henrik Bollerslev.

11. juni 2016 åbnede Lindholm Biler dørene i salgslokaler på Jens Juuls Vej 11 i Viby J, men rykkede siden til Vesterløkken 2 i Åbyhøj, hvor vi i nye store lyse salgsomgivelser, nu også kan tilbyde topklargjorte brugte biler direkte til døren i Smilets By.

D. 1. december 2018 så endnu en butik dagens lys. Denne gang på adressen Nordre Kobbelvej 5, 7000 Fredericia.

I dag er LINDHOLM BILER A/S en af Danmarks største brugtvognsforretninger, og der bliver årligt solgt mere end 2.500 biler fra de tre butikker i Viborg, Aarhus og Fredericia.

Team Lindholm
Henrik og holdet af gode medarbejdere glæder sig til at byde dig velkommen hos
LINDHOLM BILER i Viborg, Aarhus og Fredericia, hvor du altid kan vælge mellem mere end 350 topklargjorte, brugte biler til de helt rigtige priser - tilmed med Danmarks bedste brugtbilgaranti!