Historie

Som alle andre raske drenge, interesserede Martin Kristensen sig i sine unge år for biler og bilhandel. Ja rent faktisk interesserede faget Martin så meget, at han allerede i 18 års alderen, sideløbende med sin uddannelse som lagermand ved Ford i Viby, begyndte at handle med biler fra fødegården Lindholm ved Hammel.

Historie1

Navnet på gården kom til at gå igen, da Martin i 1976 besluttede at gøre bilhandel til sin levevej og startede LINDHOLM BILER. Han begyndte beskedent med udstilling og klargøring på i alt 600 m2, men siden er der bygget til flere gange og med den seneste tilbygning, råder firmaet over i alt 7500 m2 bilhus.

Gennem de seneste år er LINDHOLM BILER blevet kendt som leverandør af nyere brugte biler af høj standard, samt PAVA rustbeskyttelse. Der bliver årligt solgt over 1.800 biler fra adressen på Gl. Århusvej og med den seneste tilbygning, som blev indviet den 1. marts 2008, skulle den positive udvikling gerne fortsætte i de kommende år.

Den 1. august 1999 indtrådte den dengang kun 23-årige Henrik Bollerslev som kompagnon på en halvpart i det firma, som i dag bærer navnet LINDHOLM BILER A/S. Sin unge alder til trods, er Henrik en branchevant herre, idet han siden han var kun 8 år gammel, har haft sin faste gang i forretningen. Desuden har Henrik umiddelbart inden sin indtræden i firmaet, færdiggjort en 3-årig biløkonom-uddannelse i København.

Fra 1. januar 2013 har Martin Kristensen valgt at gå ned i kadence og har overladt Lindholm Biler til Henrik Bollerslev.

11. juni 2016 åbnede Lindholm Biler dørene i salgslokaler på Jens Juuls Vej 11 i Viby J, men er siden flyttet ud på Vesterløkken 2 i Åbyhøj, hvor vi i nye store lyse salgsomgivelser, nu også kan tilbyde topklargjorte brugte biler direkte til døren i Smilets By.

Team Lindholm
Henrik og holdet af gode medarbejdere, glæder sig til at byde dig velkommen hos
LINDHOLM BILER i Viborg og Viby, hvor du altid kan vælge mellem mere end 250 topklargjorte biler til de helt rigtige priser - tilmed med Danmarks bedste brugtbilgaranti!