Find din nye leasing bil

Vi har 117 biler på lager

Leasing af brugt Audi A1

Privatleasing af brugt Audi A1 

Privatleasing er oplagt til dig, der er vild med økonomisk tryghed, men også drømmer om en rigtig lækker bil. Med privatleasing af en brugt Audi A1, skal du ikke bekymre dig om afskrivning eller restværdi på bilen. Hos Lindholm Biler klarer vi det hele for dig. Når du privatleaser en nyere, brugt Audi A1 betaler du en førstegangsydelse og dernæst en fast månedlig ydelse. Du ved altså altid, hvad det koster dig at køre rundt i din Audi. Ved førstegangsydelsen skal du betale max 30 % af bilens anskaffelsessum. Den faste månedlige ydelse udregnes ud fra dit valg af forsikringer og serviceaftaler samt en procentdel af bilens registreringsafgift og dit årlige kørselsbehov.  

Når du leaser 

Når du leaser en brugt Audi A1, er du selv med til at bestemme længden på leasingperioden. En normal leasingperiode strækker sig mellem 12-36 måneder. Når den udløber, ja, så skal du faktisk ikke gøre andet end at levere bilen tilbage til hos – selvfølgelig i god stand. Alle almindelige småskader og almindelig slitage op til 5.000 kr. er inkluderet i leasingprisen. Du kan derfor roligt lease en brugt premium-bil hos Lindholm Biler. Det giver masser af tryghed. 

Ved leasing hos os kan du endda tilkøbe vejhjælp og serviceaftaler og få det hele lagt ind i din månedlige ydelse, så du absolut intet har at bekymre dig om. Meget nemmere bliver det ikke, at være bilejer. Du kan læse mere om privatleasing hos Lindholm Biler her.