Oktober 2019 | nyt

Åbent Hus i Viborg d. 26.-27. oktober

Årets Store Bilfest! Festen du ikke vil gå glip af!

Så er vi klar med vores årlige Åbent Hus i Viborg lørdag og søndag d. 26./27. oktober kl. 10-16

Vi indbyder til bilfest med tryk på "fest", for hele weekenden bliver der aktiviteter og underholdning for hele familien!

Gør en god handel med vores udstillere hele weekenden: BebéLUX, Cowconcept, Louis Nielsen, Vin og Vin, Viborgkalenderen, Sportigan, malerier og smykker fra Laila Bollerslev. 

GRATIS pølser, fadøl og sodvand. Vi afholder gaveshow hver time, hvor vi trækker lod blandt alle besøgende om fine gevinster.

BÆREDYGTIGT ÅBENT HUS

Vi har indgået et samarbejde med Plant Et Træ, og for hver solgt bil i weekenden planter vi 5 træer! Naturligvis lindetræer. Og skulle du have lyst til at tage dit eget Lindholm Træ med hjem, er det også muligt. 

AKTIVITETER FOR BØRNENE

"Børnehjørne" med hoppeborg, slushice, popcorn, anisgtsmaling og krea-værksted med perler, klippe/klister og lygter. Temaet er HALLOWEEN, men kun fantasien sætter grænser.

Den Store Børnebagedyst lørdag kl. 12-13, prøv kræfter på skydebanen, mød maskotterne Viggo og Frønse søndag morgen og ikke mindst løbecykelræs for de allermindste søndag. Se hele programmet nedenfor. 

KONTANTE FORDELE

Der er selvfølgelig også gode rabatter at hente hele weekenden, når du køber bil. 

- Drej på lykkehjulet og SPAR OP TIL 10.000,-

- Gavekurv til en værdi af ca. 2500,- og blomster til alle, der køber bil

- Rentekampagne i weekenden - helt ned til 1,25%!

- 1 års GRATIS serviceaftale

WEEKENDENS PROGRAM

LØRDAG kl. 10-16

Kl. 12-13: Den Store Børnebagedyst. Pynt en kage. Vikki fra Søster Lagkage er dommer, og der er præmier til 1., 2. og 3. pladsen. Der er kager, pynt mm. til fri afbenyttelse, men medbring også meget gerne eget pynt, fade eller andet, der kan øge chancerne for at løbe med titlen som vinder af Den Store Børnebagedyst. Vinderen kåres kl. 13. 

Kl. 12.30-13.30: Mød spillere fra VHK og VFF, få en autograf og deltag i konkurrencer

SØNDAG kl. 10-16

Kl. 9: Det traditionsrige Lindholm Løb og MTB skydes i gang. Løberuten er 2,65 km og kan løbes/gåes en, to eller tre gange. For hver omgang donerer Lindholm Biler 25,- til KidsAid. Ruten er for alle - store som små, så tag familien, naboen og bedsteforældrene under armen og start søndag morgen på bedste vis. Der er gratis rundstykker og kaffe efter løbet.

Er du mere til mountainbike er det også muligt. Henrik Karlsen tager dig med på en guidet cykeltur på 15-18 km. Kan køres af alle - dog lidt hård for de mindste. 

Kl. 11-13: Mød Dennis fra Gift Ved Første Blik. Dennis deler gratis plantebaserede smagsprøver ud fra Planterødderne.

Kl. 13-15: Løbecykelræs for de mindste. For de 1,5-5 årige er der dømt løbecykelræs på løbecykler af mærket Stride. Vi har hjelme og albue/knæbeskyttere og ikke mindst cykler til alle små, der har lyst til at prøve. Vi laver en lille indendørs bane, og skyder løbene igang som det passer med antallet af børn. 

Se hele invitationen nedenfor og følg med på vores facebookside under begivenheder, hvor vi hele ugen vil tease for weekendens program.

Vi glæder os til at se jer!

Hvor og hvornår?

Lørdag og søndag d. 26. og 27. oktober 2019 kl. 10-16

LINDHOLM BILER VIBORG

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

Find os her