November 2018 | nyt

Lindholm åbner i Fredericia!

Lindholm åbner nu den tredje afdeling i familien, så danskerne fremover også kan få kvalitetsbiler i Syddanmark. Lørdag den 1. december slår vi dørene op til det nye Lindholm Biler på Nordre Koppelvej 5 i Fredericia.

Den nye afdeling er placeret lige overfor Shell Raffinaderiet i Fredericia. Lokalerne er nye og pladsen er god. Hele 1750 kvadratmeter med butik og værksted, hvor Lindholm Biler kommer til at stå for bilsalget, mens den tidligere indehaver, Thomas Friis, bibeholder autoværkstedet Friis Autocenter.

Og det er ikke kun adressen vi deler med Friis Autocenter. Det bliver et tæt samarbejde og partnerskab mellem bilhus og autoværksted.

Fredericia er den tredje placering, som Lindholm Biler indtager i Danmark. Derudover har vi afdelinger i Viborg og Aarhus. 

Kvalitetsbiler til Fredericia

Og der er masser af kvalitetsbiler på plads i den nye afdeling i Fredericia. Henrik Bollerslev, indehaver af Lindholm, har selv været forbi med et læs, og flere er efterfølgende kommet til.

Kan du slet ikke vente? Så kan du allerede nu, se det store udvalg på webshoppen.

Se udvalget i Fredericia

Vinder af Året Brugtvognsforhandler 2018

Men det er jo heller ikke en almindelig bilforhandler, som kommer til Fredericia. Det er nemlig Danmarks bedste brugtvognsforhandler. Det blev bekræftet til årets Auto Awards den 27. november, da Lindholm Biler igen vandt titlen, Årets Brugtvognsforhandler 2018 (ligesom i 2017).

Kom på besøg i Fredericia

Tag ind og hils på vores nye dream team, Mads og Alexander, og se det store udvalg af biler. Bilhuset åbner officielt lørdag den 1. december, og hvis du følger med på Facebook, vil du også blive inviteret til Åbent hus i starten af det nye år.

Vi glæder os til samarbejdet med Friis Autocenter og til at modtage alle jer dejlige kunder i Fredericia!

”Vi har alt – undtagen lukket.” – Henrik Bollerslev

Lindholm Biler Fredericia

Nordre Kobbelvej 5 
7000 Fredericia

Find os her

Åbningstider i bilhuset i Fredericia:
Man-fre: 09:00 - 18:00
Weekend og helligdage: 11:00 - 16:00

Værkstedet:
Man-tors: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 14:00
Weekend og helligdage: Lukket