November 2018 | nyt

Lindholm vinder igen: Årets brugtvognsforhandler 2018!

Vi kan stolt afsløre, at vi for andet år i træk har vundet prisen som Årets Brugtvognsforhandler ved Auto Awards 2018.

Jeg er da bare helt vildt glad og beæret og stolt over at stå her for anden gang. Der er da fuldstændig fantastisk! Sidste år sagde jeg, det her er lidt et rykklapper-show – ja – det er fandme fed at være en del af.”

Sådan lød det, da Henrik Bollerslev stod på scenen i Cirkusbygningen tirsdag den 27. november og modtog prisen for Årets Brugtvognsforhandler 2018. Derudover takkede han alle medarbejdere (et fantastisk team!), juryen og ikke mindst alle, som har stemt på Lindholm.

Auto Awards beskriver titlen:

”Vinderen i kategorien ”Årets Brugtvognsforhandler” vil være en succesfuld og rentabel brugtvognsforhandler med et godt forretningskoncept, hvor der ikke er målt på omsætning og overskud, men også ledelse, værksted, enestående kundeservice, høj kundetilfredshed og kreativitet i henhold til promovering, der medfører trafik og mersalg.”

Vi er rigtig stolte over at have vundet, men det bedste ved det hele er vores kunders store opbakning og stemmer. Det betyder meget for os, at I synes, at vi lever op til overstående forventninger.

Vi vil knokle endnu hårdere for at gøre os fortjent til jeres stemmer, så vi kan vinde titlen for tredje gang til næste år! Denne sejr kalder kun på en ting, ”the tripple”.