December 2018 | nyt

Oplev 50 år med Årets Bil

Kør en tur ned af Memory Lane med Fiat 127, Ford Sierra, Opel Kadett og mange flere bil-klassikere. Den årlige kåring af Årets Bil har 50-års jubilæum, og det fejres med en stor udstilling – Lindholm Biler er hovedsponsor.

”Familien Danmark på hjul – Årets bil 1969-2019” er en udstilling, som markerer 50-års jubilæum for kåringen af ”Årets Bil”. Samtlige biler, der har været kåret til ”Årets Bil” igennem tiden kan opleves på Viborg Museum og Forstadsmuseet i løbet af de næste måneder.

Året Bil i Danmark bliver kåret en gang årligt af jurymedlemmer fra den danske motorpresse.

Alle de ikoniske biler bliver præsenteret på udstilling ved hjælp af spændende scenografi, fotos, film og medrivende aktiviteter. Hele familien har mulighed for at (gen)opleve de hædrede biler, og samtidig se en afspejling af samfundets udvikling og danskernes familieliv igennem de sidste 50 år – fortalt med biler.

Hvor og hvornår?

Udstillingen kan ses på Viborg Museum fra den 5. oktober til 30. december 2018 og på Forstadsmuseet i Hvidovre fra den 25. januar 2019 til 22. april 2019.

Læs mere om udstillingen her. Du kan købe billetter på museernes hjemmesider.

Særarrangement med Christian Grau

I forbindelse med udstillingen, giver bil- og livsstilseksperten Christian Grau to spændende foredrag om skønne og uskønne biler. Det sker i Viborg den 10. december 2018 og igen i Hvidovre den 7. februar 2019.

Læs mere og køb billetter til arrangementet her.