Februar 2020 |

Værkstedsaktivitet overgår til Super Dæk pr. 1. marts 2020

Pr. 1. marts 2020 indgår vi partnerskab med Super Dæk Service - en af Danmarks største autoværkstedskæder. Det betyder, at vores værkstedsaktivitet fremover varetages af vores nye samarbejdspartner, Super Dæk Service. Folkene er dog de samme – nu blot med nyt logo på tøjet og med endnu mere fokus på den gode kundeoplevelse på værkstedet!

For dig som Lindholm-kunde betyder det, at du fremover kan køre til et hvilket som helst Super Dæk værksted i landet, når du skal have serviceret eller repareret din bil. Super Dæk har mere end 65 værksteder fordelt over hele landet, som du frit kan benytte efter forudgående aftale. Derudover får du direkte adgang til Super Dæks Callcenter, som altid sidder klar ved telefonerne uanset om det drejer sig om bookning af værkstedstid på et af de landsdækkende værksteder eller spørgsmål, der skal besvares.

Super Dæk Service er, trods navnet, Danmarks måske nok bedste uddannede og teknologisk mest kompetente værkstedskæde, så vi er sikre på, at du som Lindholm-kunde bliver hjulpet hurtigt videre efter service eller reparation. 

Find din nærmeste Super Dæk-afdeling her.

Alle igangværende aftaler (serviceaftaler, dækopbevaringsaftaler mm.) forløber uændret. 

Kontakt

Til dig med en dækaftale:

 

Til dig med en Lindholm serviceaftale:

Find din nærmeste afdeling her
Eller kontakt: 76 15 30 00 | lindholm@sds.dk

 

Til dig, der ønsker 
PAVA-behandling:

Kontakt
service@lindholmbiler.dk | 87 25 53 59

Til dig med en garantisag:


Kontakt
garanti@lindholmbiler.dk | 87 25 53 59

Vi er stadig bare os!

Fra venstre: Finn, Aske, Søren, Anders, Allan, Paw, Dennis, René, Frederik og Christopher