Brugte biler og service til alle...

Hos LINDHOLM BILER har vi i 40 år været leverandør af topklargjorte biler til skarpe priser. Og med et årligt salg på mere end 1800 biler, ved vi hvad der skal til for at tilfredsstille den kræsne forbruger.

I vores forretning i Viborg har vi altid 250 nyere biler at vælge imellem og i Aarhus står der altid mindst 60 nyere, topklargjorte biler. Alle er de omhyggeligt udvalgt, for at leve op til Lindholm-standarden.

I samarbejde med CarGarantie, tilbyder vi ét af markedets absolut mest attraktive garanti-ordninger. Hvis du tilkøber garanti til din bil, får du oven i købet, helt gratis, en 77 punkts kosmetisk og mekanisk gennemgang af din bil.
Så kommer man ikke tættere på at få en ny bil, til små penge!

Vores opkøbere er konstant på jagt efter de helt rigtige biler, så finder du ikke hvad du søger, så kontakt salgsteamet og få din ønskebil skrevet op i vort køberkartotek, så går vi på jagt efter den til dig!

Vi kan altid tilbyde markedets bedste finansiering - så hvad enten du ønsker variabel- eller fast rente har vi altid et godt tilbud til dig.

Kundetilfredshed ligger os meget på sinde, og hver dag gør alle 35 medarbejdere en stor indsats for at dit bilkøb bliver en god oplevelse, så vi også får lov til at handle med dig næste gang.
Det syntes vores kunder vi gør ret godt. Vi er, i al beskedenhed, den bilforretning i Danmark med den højeste rating på trustpilot.dk - klik på linket herunder og se, hvad vores kunder skriver om os.

 

Lindholm Servicecenter - Vi passer på værdierne!

En bil er en stor investering og derfor handler det om at passe på den!

Vi har et topmoderne servicecenter og vi hjælper gerne med at holde din bil i topform.

Vi laver ikke kun et godt stykke værkstedsarbejde - vi laver det også markant billigere end mærkeværkstederne. I en nyligt offentliggjort analyse har Konkurrencestyrelsen - endnu engang - slået fast, at de frie værksteder (som vores) i gennemsnit er 25-35% billigere end mærkeværkstederne - og vel at mærke for et stykke arbejde i fuldt ud samme kvalitet, hvor du selvfølgelig opretholder din bils fabriksgaranti.

 

Desuden har vi i 30 år også drevet Pava rustbeskyttelsescenter.

PAVA tilbyder, som eneste på markedet, levetidsgaranti på rustbeskyttelse. Det betyder kort sagt, at så længe bilen bliver behandlet hvert andet år, er der ubegrænset rustgaranti. Desuden gennemfører PAVA stikprøvekontroller i samarbejde med FDM - det er din garanti for veludført arbejde.

 

Ét er rust - noget andet er at holde vognens lak flot. Og netop derfor, samarbejder vi med Byens Bilpleje.

I Viborg står specialisterne fra Byens Bilpleje klar til at gøre din bil (næsten) ny igen.

 

Hele team Lindholm står klar til at servicere dig og din bil!

Team Lindholm