Regnskabsassistent søges

Regnskabsassistent søges Lindholm Biler

Regnskabsassistent til barselsvikariat søges

Kan du jonglere med tal, der gør månedsrapportering til en leg? Så har vi en ledig plads til dig i vores økonomiafdeling.

Er du skarp til tal og regnskab og besidder et stort overblik? Vil du arbejde i en økonomiafdeling, hvor vi udvikler os i fællesskab og løfter opgaverne i et team, hvor deadlines er i højsædet.

Vi søger en engageret og dygtig barselsvikar med erfaring inden for økonomi og regnskab.

Du er igennem dit høje ambitionsniveau, gode humør samt selvstændige arbejdsvilje i stand til at udføre opgaver af høj kvalitet. Du er klædt på til at varetage en bred vifte af opgaver inden for virksomhedens økonomifunktioner herunder udarbejdelse af månedsrapportering med reference til vores økonomichef. Du er således vant til at udføre arbejdsopgaver i en omskiftelig og udfordrende hverdag.

Du har en solid forståelse for virksomheders økonomi og er samtidig en medspiller til at få rapporteret korrekte tal til tiden.

Du vil ud over den månedlige rapportering være ansvarlig for vores portefølje af serviceaftaler med direkte reference til vores eftermarkedschef.

Det forventes, at du har stærke IT-kundskaber herunder at du er erfaren Excelbruger. For virksomheden specifikke programmer vil der være oplæring.

Med denne baggrund er du den barselsvikar, vi søger til vores ambitiøse økonomiafdeling. En afdeling, der rummer både økonomi, regnskab og administration. Vi lover gode kollegaer og fleksible arbejdstider. Barselsvikariatet forventes opstartet 1. december.

Din ansøgning og CV sendes til agb@lindholmbiler.dk. Vi indkalder løbende til samtale, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomichef Annesophie Goul-Bansmann på telefon 87 25 53 98.

Om os

Lindholm Biler A/S er en af Danmarks største forhandlere af nyere brugte biler. Virksomheden er grundlagt i 1976 og omsætter årligt for mere end 500 mio. kr. 

Administrationen består af 6 Lindholmere og samlet beskæftiger Lindholmkoncernen ca. 50 medarbejdere. 

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur