Find din nye brugte bil

Vi har 232 biler på lager

Brugt Audi A1 - topklargjort

Audis skønne eksklusive biler hører til i premium-segmentet – og det er der god grund til. Audis biler emmer nemlig af luksus, og det samme gør den frække Audi A1. Der er kræset for de mindste detaljer, designet er stilrent, materialerne er i top, og så kører den som en drøm. Du finder den nemlig med flere forskellige motorer lige fra TFSI-motorer med turbo til økonomiske TDI-motorer. Audi A1 er en kompakt bil med karakteristiske aerodynamiske linjer og bred køler, der giver den et sporty udseende.  

Brugte Audi A1 kommer både i en limousine, sportsback og cabriolet-udgave. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte og særdeles veludstyrede Audi A1 til salg og leasing.  

Køb brugt Audi A1 hos Lindholm Biler 

Ved køb eller leasing af en lækker brugt Audi A1 hos Lindholm Biler er det nærmest ligesom at få fingrene i en spritny bil. Alle vores nyere, brugte biler er nemlig topklargjorte og til knivskarpe priser, der kan nemlig være mange penge at spare ved at lease eller kigge efter en brugt Audi A1 frem for en ny – og fornemmelsen af eksklusiv luksusbil er den samme trods det højere tal på triptælleren. Hos Lindholm Biler samarbejder vi desuden med CarGarantie, som tilbyder attraktive garantiordninger til brugte biler. Det gør vi så, du altid kan få ekstra tryghed ved køb eller leasing af Audi A1, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.