Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Brugt Hyundai i30

Har du udset dig den skønne Hyundai i30, kan du spare masser af penge ved at købe brugt. Hos Lindholm Biler kan du købe eller lease en af vores mange nyere, brugte Hyundai i30. Alle vores brugte Hyundai i30 står altid topklargjorte, som var de spritnye – ja du får faktisk en bil, der føles fabriksny til en utrolig skarp pris. 

På denne side køber du din næste bil

 
 

Er du på udkig efter ny, brugt bil, er en brugt Hyundai i30 værd at rette blikket mod. Den ekstremt populære Hyundai i30 indtog markedet i 2007, og bilen fik allerede en opgradering i 2010, hvor Hyundai blandt andet udvidede fabriksgarantien fra tre til fem år. Hyundai i30der både fås som stationcar og hatchback, har den helt ideelle størrelse til den lille familie. Komforten er upåklagelig, og sæderne er indbydende og velformede. Designet er elegant og dynamisk med masser af fede detaljer. Med en Hyundai i30 får du en bil med sportslige, dynamiske køreegenskaber og masser af teknologi, der uden tvivl giver din køreglæde en overhaling.    

Privatleasing af brugt Hyundai i30

Har du endnu ikke fået øjnene op for privatleasing, kan vi fortælle, at der er en lang række fordele ved at privatlease frem for at købe din nye, brugte Hyundai i30. Vælger du at privatlease, betaler du en lille førstegangsydelse, der højst vil svare til 30 % af bilens anskaffelsessum. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse på bilen. Den måske største fordel ved privatleasing er, at du får en masse økonomisk tryghed med i hatten – du slipper nemlig for at bekymre dig om værkstedsregninger, service og afskrivning på bilen. Hele herligheden er inkluderet i prisen, når du privatleaser. Du slipper derfor for pludselige, uforudsete udgifter.  

Når du leaser en Hyundai i30

Privatleaser du en nyere, brugt Hyundai i30 hos Lindholm Biler, betaler du en fast månedlig ydelse, som fastsættes ud fra et par forskellige parametre heriblandt en procentdel af bilens registreringsafgift, dit tilvalg af serviceaftaler og forsikringer samt dit estimerede kørselsbehov. Typisk varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og du bestemmer helt selv, hvor længe du vil lease den smarte Hyundai i30. Derudover slipper du for besvær forbundet med sælge bilen videre, når dine behov ændrer sig. Du leverer blot bilen tilbage til os hos Lindholm Biler, når leasingperioden udløber. Kunne du tænke dig at blive klogere på de mange fordele, der er ved privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse meget mere her. 

Køb brugte Hyundai i30 hos Lindholm Biler

Er du solgt på den flotte Hyundai i30, finder du et stort udvalg af nyere, brugte Hyundai i30 til både salg og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores nyere, brugte biler står altid topklargjorte ud fra vores særlige, høje kvalitetskrav. Vi samarbejder desuden med CarGarantie for at tilbyde dig markedets mest attraktive specialforsikringer. Ønsker du at spare en masse slanter på en skøn, nyere, brugt Hyundai i30, der står knivskarpt, som var den spritny og samtidig få en masse sikkerhed og tryghed med i handlen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktinformation til alle vores afdelinger her. 

Brugte biler til salg hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte biler til salg. Vi sælger årligt mere end 2500 brugte biler, og da vi er uafhængige af bilmærker og bilmodeller, kan vi rådgive dig til den helt rigtige brugte bil for netop dig. Vi har alt fra den lille bybil til den store familiebil og luksusbilerne.  

Vælg den rigtige brugte bil

Når du skal købe en brugt bil, er der mange ting at tage stilling til. Hvilket behov har du? Og hvor stort (eller lille) er dit månedlige bilbudget? Skal det være en lille bybil, der er nem at parkere og komme rundt i? En økonomisk bil, der kan fragte dig trygt frem og tilbage over længere distancer i forbindelse med dit arbejde? Eller skal den bruges til den store familieferie sydpå og tilmed kunne trække en campingvogn? Vi har mere end 45 års erfaring og har solgt mere end 40.000 biler gennem årene, så vi kan rådgive dig til den helt rette bil.

Udover biltype er det også vigtigt at overveje bilens brændstoføkonomi. I øjeblikket er elbiler det nye sort, og det er der mange grunde til. Men det betyder ikke, at en benzinbil, dieselbil eller hybridbil ikke er mere rigtig for dig. Lad os rådgive dig, når du skal finde din nye brugte bil.

Finansiering

Et bilkøb er for de fleste en stor investering, og det er de færreste, der kan betale bilen kontant. Langt de fleste vælger at få deres bilkøb finansieret – enten via et billån hos os eller via et billån hos deres egen bank. I langt de fleste tilfælde kan vi sagtens hamle op med bankens lånetilbud, og ofte er vi faktisk billigere. Når du vælger et billån hos os, lægger du ofte en lille udbetaling svarende til cirka 20%, men vi tilbyder også finansiering med 0% procent i udbetaling på visse biler. Har du en gammel bil, du gerne vil have, vi tager i bytte, kan din gamle bil med fordel udgøre en del af udbetalingen i forbindelse med optagelse af nyt billån. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen.

Budgetsikkerhed med en serviceaftale

Når du skal købe en brugt bil, er det vigtigt at undersøge bilens servicehistorik og ikke mindst den mekaniske stand. Hos Lindholm Biler sørger vi for at gennemgå din nye bil fra kofanger til kofanger, så du kan køre trygt og sikkert herfra i din nye brugte Lindholm bil.   

Når du køber en brugt bil, kan det være en fordel at tilkøbe en serviceaftale. Med en serviceaftale betaler du et månedligt beløb, som en form for opsparing til den dag, din bil skal på værksted. Og du er dermed sikret mod uforudsete udgifter. Vil du have budgetsikkerhed, skal du vælge en serviceaftale med i købet af din nye, brugte bil. 

Vi tager din bil i bytte

Vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du gerne vil undgå at sælge den videre selv. Kommer du fysisk i bilhuset, så tager vi gerne et kig på din gamle bil og i fællesskab finder frem til en attraktiv byttepris. Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have os til at give en pris på din gamle bil, skal vi blot bruge nummerpladeoplysningerne, kilometerstand samt billeder af bilen. 

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.