Høj bil

– øget frihøjde, mere plads og høj komfort

Høj bil

Har du svært ved at vælge ny bil? Hos Lindholm Biler vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rette bil til dit behov. Derfor kan du her på siden læse alt, du skal vide om høje biler og blive en smule klogere på, om en høj bil er det rigtige valg for dig.   

Hvad er en høj bil?

En høj bil er en bil med øget frihøjde, det vil sige, at der er mere luft mellem bilens bund og vejen end ved traditionelle personbiler, og ofte er der også mere luft i kabinen. Høje biler forbindes ofte med høj komfort. Det skyldes først og fremmest, at du stiger ind i bilen og ikke ned i den. Den øgede frihøjde gør desuden, at du sidder hævet over vejen og derfor har rigtig godt udsyn fra førersædet, hvilket giver en høj sikkerhedsfornemmelse.

SUV og crossover bliver ofte brugt synonymt til at betegne høje biler, og selvom de på mange områder ligner hinanden, er det to forskellige biltyper. Herunder kan du læse om forskellene på de to høje banditter samt fordelene ved dem hver især.

SUV’en

SUV’en, som befinder sig i J-segmentet, er en stor, rummelig bil med en kraftfuld, luksuriøs udstråling. SUV står for sport utility vehicle, og som navnet antyder, er den en sporty lækkerbisken med høj indstigning, masser af plads og komfort og ualmindeligt gode køreegenskaber. SUV’en fås med firehjulstræk og er terrængående, så er du eventyrlysten, kan du snuppe en tur offroad, og du kan sagtens tage traileren, campingvognen eller båden med på slæb. Til trods for at SUV’en fylder godt på vejen, er den et populært valg til familiebil. Den er nemlig enormt rummelig og fås med op til syv sæder, så der er god plads til hele børneflokken. Bagagerummet sluger nemt en barnevogn, og har du brug for endnu mere plads, kan de bagerste sæderækker ofte lægges ned. Gode bud på lækre SUV’er er Ford KugaBMW X3, Volvo XC60 og VW Tiguan.

Crossoveren

Crossoveren er en blanding mellem en traditionel personbil, ja faktisk ofte en minibil, og en SUV. Selvom crossoveren er en del mindre end SUV’en, har den ligeledes det populære ’firehjulstrækker-look’, hvilket utvivlsomt er skyld i, at de to ofte forveksles. Ligesom SUV’en er crossoveren en høj bil med mange af de samme fordele inklusiv høj indstigning, høj komfort og et rigtig godt overblik fra førersædet. En væsentlig forskel på crossoveren og SUV’en er, at crossoveren er knap så rummelig – dog er der stadig god plads i bilen. Crossoveren er ligeledes et populært valg til familiebil, da den opfylder de gængse pladsbehov, og så er den kompakt nok til at kunne færdes ubesværet i byen. Den klarer dog ikke en tur offroad og kommer meget sjældent med firehjulstræk. Eksempler på skønne crossovere er Peugeot 2008VW Troc og Nissan Qashqai.  

Nyeste biler på lager

6 gode grunde til at vælge en høj bil

Det er altid en god ide at veje fordele og ulemper, før du køber ny bil. Selvom en høj bil ikke er det mest oplagte valg, hvis du bor eller dagligt kører rundt i byen, da den fylder en del på vejen og kan være udfordrende at parkere på trang plads, har den masser af fordele. En høj bil er et rigtig godt valg, hvis du: 

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.