Brugt VW Passat GTE

Brugt stationcar

- rummelig og rigeligt med plads

Stationcar

Det kan være utroligt svært at vælge den helt rette bil til dig og din familie, da udvalget af biler i alle størrelser, former og farver er efterhånden kæmpestort. Desuden skal du tage stilling til benzin eller diesel, automatgear og træk. Hos Lindholm Biler vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde den bil, der passer allerbedst til dit behov. På denne side kan du derfor læse alt, du skal vide om stationcaren.  

Hvad er en stationcar?

Stationcaren tilhører kategorien mellemklassebil og dermed C- og D-segmentet. Den er blandt andet kendetegnet ved dens bagklap, der åbner op til et stort bagagerum, som ofte går i et med kabinen, og så er den som regel længere end en hatchback og sedan. Stationcaren er et populært valg til familiebil – ja faktisk anses den for at være perfekt som familieslæde. Det skyldes blandt andet, at stationcaren byder på masser af plads i kabine og bagagerum samt gode, stabile køreegenskaber og høj sikkerhed.

Fordele ved stationcaren

Stationcaren er ikke længere en kedelig, kantet familiebil. Nej, moderne stationcars er flotte, veldesignede biler med masser af udstyr og lækre detaljer. Derfor er den også blevet afsindig populær som firmabil. Stationcaren har utroligt mange fordele. Først og fremmest er den enormt rummelig, og der er rigeligt med plads i kabinen til store udfoldelser. Børn på bagsædet er ingen sag, da du nemt kan montere autostole eller børnesæder, og barnevognen eller ferieoppakningen sluger bagagerummet uden problem. Dertil er komforten helt i top. 

De fleste stationcars er indrettede med ergonomisk udformede sæder, så du er sikret en behagelig køretur, uanset om den går til arbejdspladsen eller på bilferie. Ikke nok med det så har stationcaren fremragende køreegenskaber. Bilen ligger godt på vejen, er utroligt smidig og kørestilen kan nemt tilpasses både by- og motorvejskørsel. Stationcaren kommer med et bredt udvalg af forskellige benzin- og dieselmotorer samt med og uden automatgear, så du har rig mulighed for at finde en model, der passer til dine præferencer og behov. Sidst men ikke mindst finder du stationcaren i mange forskellige størrelser og prisklasser. Du har altså rigtig god mulighed for at finde en udgave i en størrelse, der passer ind i din garage til en pris, der passer til din pengepung. Eksempler på lækre biler der fås som stationcars er Ford Focus, Peugeot 308, Volvo V90 og VW Passat.

Stationcars på lager

6 gode grunde til at vælge en brugt stationcar

Drømmer du om en bil, der kan eskortere dig og din familie på arbejde, indkøbstur eller kør-selv-ferie, og skal der være plads til tasker, hund, barnevogn eller masser af slik fra turen over grænsen, ja så er stationcaren et godt valg. Du kan med fordel vælge en brugt stationcar, hvis du:
 

 Er på jagt efter den perfekte familiebil
 Har behov for masser af plads og et stort bagagerum
 
Ønsker god komfort
 
Vil have høj sikkerhed
 
Ofte kører længere ture
 
Kunne tænke dig masser af udstyr