Brugt stationcar

– rummelig og rigeligt med plads

Stationcar

Det kan være utroligt svært at vælge den helt rette bil til dig og din familie, da udvalget af biler i alle størrelser, former og farver er efterhånden kæmpestort. Desuden skal du tage stilling til benzin eller diesel, automatgear og træk. Hos Lindholm Biler vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde den bil, der passer allerbedst til dit behov. På denne side kan du derfor læse alt, du skal vide om stationcaren.  

Hvad er en stationcar?

Stationcaren tilhører kategorien mellemklassebil og dermed C- og D-segmentet. Den er blandt andet kendetegnet ved dens bagklap, der åbner op til et stort bagagerum, som ofte går i et med kabinen, og så er den som regel længere end en hatchback og sedan. Stationcaren er et populært valg til familiebil – ja faktisk anses den for at være perfekt som familieslæde. Det skyldes blandt andet, at stationcaren byder på masser af plads i kabine og bagagerum samt gode, stabile køreegenskaber og høj sikkerhed.

Fordele ved stationcaren

Stationcaren er ikke længere en kedelig, kantet familiebil. Nej, moderne stationcars er flotte, veldesignede biler med masser af udstyr og lækre detaljer. Derfor er den også blevet afsindig populær som firmabil. Stationcaren har utroligt mange fordele. Først og fremmest er den enormt rummelig, og der er rigeligt med plads i kabinen til store udfoldelser. Børn på bagsædet er ingen sag, da du nemt kan montere autostole eller børnesæder, og barnevognen eller ferieoppakningen sluger bagagerummet uden problem. Dertil er komforten helt i top. 

Brugt stationcar

De fleste stationcars er indrettede med ergonomisk udformede sæder, så du er sikret en behagelig køretur, uanset om den går til arbejdspladsen eller på bilferie. Ikke nok med det så har stationcaren fremragende køreegenskaber. Bilen ligger godt på vejen, er utroligt smidig og kørestilen kan nemt tilpasses både by- og motorvejskørsel. Stationcaren kommer med et bredt udvalg af forskellige benzin- og dieselmotorer samt med og uden automatgear, så du har rig mulighed for at finde en model, der passer til dine præferencer og behov. Sidst men ikke mindst finder du stationcaren i mange forskellige størrelser og prisklasser. Du har altså rigtig god mulighed for at finde en udgave i en størrelse, der passer ind i din garage til en pris, der passer til din pengepung. Eksempler på lækre biler der fås som stationcars er Ford FocusPeugeot 308Volvo V90 og VW Passat.

Nyeste biler på lager

6 gode grunde til at vælge en brugt stationcar

Drømmer du om en bil, der kan eskortere dig og din familie på arbejde, indkøbstur eller kør-selv-ferie, og skal der være plads til tasker, hund, barnevogn eller masser af slik fra turen over grænsen, ja så er stationcaren et godt valg. Du kan med fordel vælge en brugt stationcar, hvis du:

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.