Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Privatleasing hos Lindholm Biler

– ingen hokus pokus. Bare fleksibilitet og frihed!

Drømmer du om tryghed i dit bilbudget uden uforudsete udgifter?

Og vil du gerne slippe for at spekulere på videresalg? Eller måske bare have friheden til at skifte bil, når du vil?
Så behøver du ikke drømme længere!

Hos Lindholm Biler kan du nemlig privatlease en nyere, brugt bil uden at binde dig selv på hænder og fødder. Vi tilbyder billig privatleasing af brugte biler, som alle er udvalgt, indkøbt og topklargjort på vores samarbejdspartners værksted ud fra vores høje kvalitetskrav. Det er derfor, vi kalder det en Lindholm Bil – det er ganske enkelt en brugt privatleasingbil i højeste klasse.

Privatleasing uden uforudsete udgifter

Med en Lindholm privatleasingaftale er du sikret mod uforudsete udgifter, da service og reparation af din bil altid er en del af den månedlige leasingydelse. VI har service- og reparationsaftale med 65 værksteder landet over. Så skal du ikke bekymre dig om uventede regninger, når du vil lease brug bil

Markedets største udvalg af brugte leasingbiler

Vi har altid markedets største udvalg af nyere, brugte privatleasingbiler, og vi rådgiver uden mærkepræferencer. Derfor har du stort set frit valg på alle hylder, hvis du ønsker at lease brugt bil. Vi bruger hele Europa som vores varelager, og især Tyskland er storleverandør af vores brugte leasingbiler. Hos Lindholm Biler har vi et stort udvalg, der altid tæller over 200 biler.

Kun én måneds opsigelsesvarsel ved leasing af brugt bil

Vi er ikke interesserede i at binde dig på hænder og fødder. Derfor kan du opsige din leasingaftale efter 11 måneder + løbende måned, uanset hvor mange måneder leasingkontrakten oprindelig er på.

Vi tager din bil i bytte, når du leaser

Ja, den er god nok. VI tager gerne din bil i bytte, hvis du ønsker at privatlease en Lindholm bil. På den måde gør vi overgangen så let som muligt for dig, hvis du ønsker at skifte til privatleasing, men samtidig skal have afsat din nuværende bil.

Leasingbilen kan leveres på din adresse

Vi har gjort det nemt for dig at privatlease din Lindholm bil uanset hvor i landet, du bor. Vi leverer naturligvis din nye brugte leasingbil lige hjem i din indkørsel, hvis du ønsker det. Det eneste vi forlanger er, at du kvitterer for modtagelsen.

Ingen bekymringer om restværdien

Leasing af brugte biler har mange fordele. Eksempelvis er der ingen restværdi, når leasingperioden udløber. Det betyder, at du kvit og frit kan aflevere bilen tilbage til os uden at skulle spekulere på gensalgsværdien. Det minimerer din økonomiske risiko og dine bekymringer, og du har samtidig friheden til hurtigere at skifte din bil ud med en anden, hvis du får lyst til det.

Hvordan fungerer privatleasing af brugt bil?

En brugt leasingbil er ofte en god løsning for dig, der ønsker fleksibilitet og frihed, men ikke er interesseret i at lænse opsparingen. Når du leaser en bil her hos Lindholm Biler, så svarer det faktisk til, at du lejer bilen af os og får overdraget brugsretten til bilen i den givne periode. Som ved almindelig finansiering lægger du en udbetaling og herefter en månedlig ydelse i hele perioden.

Ved almindelig finansiering vil man typisk betale af på bilen i 6-7 år, og når man er færdig med at betale, står man tilbage med en bil, der ikke længere er meget værd.

Ved leasing har du brugsretten af bilen i leasingperioden, som oftest er på 36 mdr. Efter leasingperiodens udløb stiller du blot bilen tilbage til os, og så er du klar til at køre videre i din næste leasingbil.

Vi er leasingeksperter med mere end 15 års erfaring

Du bliver mødt af leasingeksperter, som har mere end 15 års erfaring med leasing, og som derfor besidder de rette kompetencer til at vejlede dig, når du skal anskaffe dig en brugt leasingbil. Du får rådgivning uden mærkepræferencer, dvs. vi kan vejlede i den rigtige retning ud fra en meget bred palette af brugte leasingbiler i alle mærker, modeller og prisklasser. Har vi ikke din drømmebil på lager, så skaffer vi den hjem på bestilling.

Vil du vide mere om privatleasing? Kontakt os her

Fordelene ved privatleasing hos Lindholm Biler

– ingen hokus pokus. Bare fleksibilitet og frihed.

Vælg det kørselsbehov, der passer dig

Når du privatleaser, vælger du det kørselsbehov, der passer dig – ud fra en estimering af dit forventede kilometerforbrug. Den månedlige ydelse afhænger nemlig af, hvor mange kilometer du årligt kører i bilen. Det lyder måske en anelse rigid. Men bare rolig, det er det ikke. Tværtimod er det faktisk meget fleksibelt.

15.000 km. er den gennemsnitlige standardsats for privatleasingbiler, men det er slet ikke unormalt, at du har et kilometerforbrug, der overstiger det. Hvis du eksempelvis forventer at have et årligt kørselsbehov på 25.000 km., og du leaser i 36 måneder, betyder det, at du i hele perioden må køre 75.000 km. til den pris, du leaser til.

Da bilens kørte kilometer har indflydelse på bilens restværdi, vil du i tilfælde af overkørte kilometer blive opkrævet et beløb, som er defineret i kontrakten pr. kilometer. Hvis dit kørselsbehov pludselig ændrer sig markant, vil det derfor være en god idé at henvende dig til os med henblik på at få ændret kontrakten. Alternativt kan du sætte det forventede kørselsforbrug lidt højere end dit egentlige estimat, hvis du vil undgå ekstraregninger.

Vil du vide mere? Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg levere min leasingbil tilbage før tid?

Ja, du kan opsige din leasingaftale efter 11 måneder + løbende måned. Uanset den oprindelige leasingperiode.

Jeg har kørt flere kilometer end antaget. Hvad gør jeg?

Overkørte kilometer takseres med kr. 1,5,-/km. Hvis dit kørselsbehov har ændret sig markant midt i leasingperioden, så kontakt os for at finde den bedste løsning. 

Min leasingbil er indkaldt til periodisk syn. Hvad gør jeg?

Omkostninger til syn er ikke en del af den månedlige leasingydelse, og du skal derfor selv sørge for at få din leasingbil synet. Omkostninger udover selve synet (evt. reparationer) indestår vi naturligvis for. 

Bilen har fået et par småridser, er det ok?

Ja. Vi gennemgår altid bilen både før og efter leasingperioden. Småridser, “bilkabuler” og små stenslag anser vi som almindelige brugstegn. 

Hvad skal jeg betale udover den månedlige leasingydelse?

Udover den månedlige leasingydelse skal du betale grøn ejerafgift, forsikring, periodisk syn og brændstof. 

Kan jeg få træk på min leasingbil?

På langt de fleste privatleasingbiler er det muligt at eftermontere træk. 

Min leasingbil har fået en skade. Hvad gør jeg?

Har din leasingbil fået en skade, skal du melde den til dit forsikringsselskab. 

Er min udbetaling væk efter levering?

Ja, din udbetaling er vores sikkerhed, og der er forbrugt, når du har hentet bilen. 

Profilbillede af salgschef Søren Mellerup hos Lindholm Biler

Søren Mellerup

Salgschef

+45 87 25 53 58
sorenm@lindholmbiler.dk

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål?

Kontakt os

Åbningstider i Påsken

Salgsafdelingen
d. 6/4 Skærtorsdag
d. 7/4 Langfredag
d. 8/4 Lørdag
d. 9/4 Påskedag
d. 10/4 2. påskedag

Værkstedet

Åbent hele påsken
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00

Lukket

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.