Brugt lille bil

Med en brugt lille bil får du rigtig meget for pengene.

Lille bil

Med et kæmpe udvalg af biler i alle farver, former og størrelser kan det være utroligt svært at finde den helt rette bil til netop dit behov. Hos Lindholm Biler ønsker vi at gøre valget en smule lettere for dig som bilkøber. Her på siden kan du derfor læse alt, hvad du skal vide om små biler. 

Hvad er en lille bil?

må biler er utroligt populære – ja, faktisk er omkring hver fjerde bil solgt i Danmark en lille bil. En af de store årsager er, at du med en lille bil får rigtig meget for pengene. Små biler er ofte billige fra fabrikken, og køber du brugt, er der endnu flere penge at spare. Samtidig er de enormt praktiske. 

Små biler inddeles i to kategorier – nemlig mikrobiler og minibiler. Nedenfor gennemgår vi forskelle samt fordele ved de små, kække køremaskiner. 

Brugt mikrobil

Mikrobilen, som også går under “A-segmentet”, er den allermindste biltype, du kan få. Den er derfor et oplagt valg, hvis du bor eller dagligt kører rundt i byen. Med en mikrobil er det slut med at kigge opgivende på den eneste ledige parkeringsplads i hele centrum. Mikrobilen er nemlig ikke bare lille, men også enormt smidig, og den gør alt fra snævre vendinger til smalle parkeringer til en leg. Desuden fylder den så godt som ingenting hverken på vejene eller i garagen, hvilket også gør den til et godt valg til bil nummer to. Dertil scorer mikrobilen en masse point på den økonomiske front.

Købsprisen er dejlig lav, og brændstoføkonomien er suveræn. De søde mikrobiler er typisk udstyrede med en fornuftig 1-liters motor, og de kører ekstremt langt på literen. Skønne eksempler på mikrobiler er Skoda CitigoVW UP! og Fiat 500.

Brugt minibil

Minibilen går også under “B-segmentet” og er en af de allermest solgte biltyper i Danmark – af rigtig god grund. Minibilen er nummere større end mikrobilen, og den har derfor mere plads at byde på samt en smule bedre komfort end den rappe mikrobil, mens den stadig er mindre end små biler i mellemklassen. Ligesom mikrobilen, er minibilen et rigtig godt valg til bykørsel. Dens kompakte størrelse gør, at den smyger sig elegant rundt i bybilledet, og så er den nem at manøvre og parkere på trang plads. Hvis der af og til skal trædes lidt på speederen på motorvejen, er den dog at foretrække over mikrobilen. Med flere centimeter at byde på er minibilen en smule mere standhaftig og stor nok til at give en behagelig køreoplevelse, selv når den kommer op i fart. Derudover fås minibiler med dieselmotor, hvilket kan være en stor fordel, hvis du pendler. Gode eksempler på minibiler er Peugeot 208VW PoloFord Fiesta og Hyundai I20

Nyeste biler på lager

7 gode grunde til at vælge en brugt lille bil

Når du køber bil, er det altid en god idé at veje fordele og ulemper. Selvom små biler har enkelte begrænsninger, er der masser af gode grunde til at vælge en lille bil. Mikro- og minibilen er et oplagt valg til dig, der: 

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.