Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

HANDELSBETINGELSER

– ONLINE KØB

HANDELSBETINGELSER HOS LINDHOLM BILER

NEDENSTÅENDE GØR SIG UDELUKKENDE GÆLDENDE FOR ONLINE KØB PÅ LINDHOLMBILER.DK

Generelle oplysninger

Lindholm Biler A/S
Gl. Århusvej 241B

8800 Viborg
Tlf.: +45 86610244
Mail: info@lindholmbiler.dk

CVR.: 32 76 80 40
Sparekassen Kronjylland: 6186 – 17606255

Salg af biler til erhvervsdrivende

Er du erhvervsdrivende og handler online hos os, har du ingen fortrydelsesret på købet. Reklamationsfristen er 7 dage, og du skal reklamere straks. Senest 7 dage fra opdagelse af manglen, skal vi modtage reklamationen. Såfremt du køber en engrosbil via vores hjemmeside, er der ikke reklamationsret. Du har pligt til at undersøge bilen ved modtagelsen. Øvrige betingelser om fortrydelsesret og reklamation gælder kun i forbrugerkøb.

Betaling

Det er muligt at betale med VISA/Dankort eller via bankoverførsel. Ved betaling med VISA/Dankort vil pengene i første omgang blive reserveret på kontoen og vil først blive hævet, når bilen bliver afhentet eller afgår med transport til levering. Ved bankoverførsel skal pengene være Lindholm Biler A/S i hænde inden udlevering af bilen.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Bilens stand, når du sender den retur

Du hæfter for forringelse af bilens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede hos vores bilforhandler, men du må ikke tage den i egentlig brug. Sker en værdiforringelse vil du ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Nummerplade

Bilen bliver leveret med nummerplader på og indregistreret til betaler. Prisen for indregistrering på 1.380,- kr. fremgår af endelig slutseddel.

Returnering

Du skal sørge for, at bilen er os i hænde uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med at returnere bilen. Du bærer risikoen for bilen fra tidspunktet for dennes levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om, er undtaget fortrydelsesretten.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din bil.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt ved udfyldelse af nedenstående formular og skal fremsendes til den sælger du har indgået aftalen med.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af køretøjet uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Levering

Det er muligt at få leveret din nyindkøbte bil til alle brofaste øer i Danmark. Vi benytter Dansk Auto Logik A/S, og prisen er 2.000,- kr. I tilfælde af at der er byttebil, tager Dansk Auto Logik A/S denne bil med tilbage til Lindholm Biler A/S uden beregning.

Bilen bliver leveret senest 2 hverdage efter bestilling (ved betaling via bankoverførsel, dog først efter modtaget betaling). Bliver bilen bestilt en fredag, vil bilen blive leveret senest efterfølgende tirsdag.

Biler der står som ”under klargøring” eller “på vej ind” kan ikke garanteres leveret inden for 2 hverdage. Lindholm Biler A/S tager kontakt til køber hurtigst muligt efter bestilling med henblik på at aftale levering.

Værdiforringelsen udregnes efter vejledende skema:

Antal kørte km.:
0-100 km: Ingen betaling, da dette svarer til testprøvning
Over 100 km: 10 øre pr.km, pr. kr. 10.000,- bilen koster  – altså 1,- kr. pr. km. i en bil til 100.000,- kr. / 2,- kr. pr. km. i en bil til 200.000,- kr. osv.

På biler, hvor Lindholm Biler inden levering har foretaget afgiftsberigtigelse og indbetalt registreringsafgiften på bilen, tillægges 5% af bilens udbudspris til værdiforringelsen.

Nummerplader: Udgifter til nummerplader medregnes i værdiforringelsen.

Klargøring: Bilen skal klargøres til samme stand, som ved levering – for dette arbejde faktureres kr. 580,- pr. time og der medregnes minimum 2 timers klagøringstid i værdiforringelsen.

Nye biler (0 km biler):

Vi har en række nye 0 km biler på lager og for disse gælder den særlige regel, at der udover ovenstående, tillægges 10% af udbudsprisen til værdiforringelsen, idet bilen jo ikke kan sælges til tredjemand, som værende ny mere.

Særligt vedrørende eftermonteret ekstraudstyr:

Pava behandling:

Idet en Pava rustbeskyttelse ikke kan fjernes fra bilen igen og vi ikke kan pålægge næste køber af bilen at betale for denne, medregnes værdien af Pava behandling i værdiforringelsen.

Anhængertræk, fartpilot, parkeringssensorer m.v.:

Typer af udstyr, som efter montering betragtes som en del af bilen, hvor en afmontering ofte efterlader huller m.v. og hvor vi ikke kan pålægge næste køber at betale for allerede monteret udstyr, blandt andet træk, fartpilot, parkeringssensorer m.v. så indgår værdien af dette i værdiforringelsen

Ekstra fælge- og dæk:

Ekstra tilkøbte fælge og dæk tages er omfattet af fortrydelsesretten, dog gør følgende sig gældende: Såfremt nye fælge/dæk er taget i brug, medregnes værdien af disse i værdiforringelsen. Såfremt Lindholm Biler ikke kan returnere varerne til vores leverandør, indgår værdien af disse i værdiforringelsen, ligesom et eventuelt returgebyr fra vores leverandører indgår i værdiforringelsen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi dækker ikke eventuelle låneomkostninger, herunder omkostninger til tinglysning m.v.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget bilen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den

Hvis du fortryder købet, skal bilen leveres til:

Lindholm Biler A/S
Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb – herunder bilkøb

Når du handler hos Lindholm Biler, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved bilen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Som sælger har vi en afhjælpningsret. Det vil sige, at du skal bringe bilen til et – af os anvist – værksted. Nægtes vi vor afhjælpningsret, bortfalder retten til at reklamere.

Vi vil altid have en række afhjælpningsforsøg på en reklamation, inden man som køber kan påberåbe tilbagelevering af den købte bil. Hvor mange afhjælpningsforsøg vi har, beror på en konkret vurdering ud fra manglens art. Eksempelvis vil en periodisk forekommende fejl ofte kræve flere reparationsforsøg.

Specifikationer om bilens stand oplyses i produktbeskrivelsen, og heraf vil fremgå i hvilken stand bilen leveres i.  

Kontakt os på: tlf. +45 8661 0244 eller mail: garanti@lindholmbiler.dk vedr. reklamation.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
CPR-nr.
Adresse
Tlf.nr.
Mail
Forsikringsselskab bilen ønskes forsikret hos

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Oplysningerne bliver kun videregivet til SKAT med henblik på at få bilen indregistreret til køber.

Personoplysningerne registreres hos Lindholm Biler A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Lindholm Biler A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@lindholmbiler.dk

Find vores persondatapolitik her:

Lindholm Biler

Lindholm Leasing

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Søren Mellerup på mail: sorenm@lindholmbiler.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Om Ankenævn for biler

Ankenævn for biler
Lautrupvang 2
2750 Ballerup

http://www.bilklage.dk/

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

Forbehold for tastefejl og solgte varer

Prisfejl
Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde have indset dette,
er Lindholm Biler ikke forpligtet til at levere bilen til den forkerte pris

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Lindholm Biler A/S
Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg
Mail: info@lindholmbiler.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:__________________________________________________________________________________

Bestilt den:_______________________________     Modtaget den:_______________________________

Forbrugerens navn:______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:_________________________________________      Dato:_________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret 28-12-2020

Kontakt os

Åbningstider i Påsken

Salgsafdelingen
d. 6/4 Skærtorsdag
d. 7/4 Langfredag
d. 8/4 Lørdag
d. 9/4 Påskedag
d. 10/4 2. påskedag

Værkstedet

Åbent hele påsken
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00

Lukket

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.