Erhvervsleasing
af nye og brugte biler

– skræddersyet og fleksibel erhvervsleasing til din virksomhed

Med over 15 års erfaring i leasing af nye og brugte biler til erhverv ved vi, hvordan vi sammensætter den bedste leasingaftale, og vi hjælper alle typer af virksomheder med erhvervsleasing.

Uanset hvilken brugt firmabil eller leasingtype du er på udkig efter, så finder vi den bedste løsning til dig og din virksomhed.

 
 
 

Har vi ikke din drømmebil på lager?

– så finder vi den!

Se vores udvalg af erhvervsleasingbiler fra vores tyske samarbejdsforhandlere. 

Værd at vide om beskatning af
firmabil ved erhvervsleasing

Glæden ved fri bil er til at få øje på: Du får en bil stillet til rådighed af din arbejdsgiver, som du kan benytte både i arbejdstiden og fritiden. Ofte betaler arbejdsgiveren samtlige omkostninger forbundet med din firmabil: den månedlige leasingydelse, service, forsikring, ejerafgift og brændstof. Med andre ord er fri bil et personalegode, som mange nyder godt af. What’s not to like? Ja, det skulle da lige være det skattemæssige aspekt ved fri bil.

For lad os være ærlige.

Ikke meget i livet er gratis, og fornøjelsen ved fri bil er ikke uden omkostninger for dig som medarbejder. SKAT vil nemlig have en bid af kagen. Nærmere bestemt den bid af kagen, som SKAT mener, at personalegodet ved at benytte firmabilen privat udgør. Personalegodet opgøres som en værdi, du beskattes af, og her spiller faktorer som bilens værdi og CO2-udledning ind.  

Selvom vi ikke kommer uden om SKAT, når det drejer sig om fri bil, så er det dog oftest langt mere attraktivt og en økonomisk gevinst at have fri bil som en del af din ansættelseskontrakt.   

Det kan være lidt af en jungle at beregne beskatningsgrundlaget, og derfor hjælper vi dig hellere end gerne. Ganske uforpligtende naturligvis.

Hvad afgør beskatningsværdien?

Beskatningsværdien af fri bil afhænger blandt andet af bilens værdi og dens CO2-udledning. Dette opgøres som en procentsats fastsat af SKAT.

Værdien af personalegodet (firmabilen) – og dermed det beløb, medarbejderen skal beskattes af, tilskrives medarbejderens indkomst, og medarbejderen beskattes derefter i overensstemmelse med den gældende skattesats. Satserne for beskatning af fri bil fastsættes årligt af SKAT. Det er derfor vigtigt at holde sig opdateret for at undgå eventuelle skattekonsekvenser som følge af en ændrede satser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis vi skal hjælpe med at holde dig opdateret.

Sådan beregnes beskatningsværdien

Beskatningsværdien af fri bil opgøres som en andel af bilens værdi UNDER kr. 300.000,-, og en andel OVER kr. 300.000,-. Værdien beregnes dog af mindst kr. 160.000,-. Se aktuelle satser og priseksempler herunder.

Den skattepligtige værdi af firmabil forøges med et miljøtillæg svarende til den årlige ejer-/CO2-afgift. Ejerafgiftens størrelse er afhængig af bilens brændstofforbrug/CO2-udledning. 

Se priseksempler

Kraftig stigning i beskatning frem mod 2025

Måske har du også hørt, at firmabeskatningen på benzinbiler og dieselbiler kommer til at stige kraftigt frem mod 2025 – ja, faktisk skulle dele af beskatningsgrundlaget stige med op til 700%, hvilket jo er et tal, der kan give de fleste danske skatteydere svedige håndflader.

Imidlertid er det kun en begrænset del af det samlede beskatningsværdi, der stiger, så i totalbilledet bliver stigningen for en almindelig fornuftig benzinbil eller dieselbil kun meget begrænset.

Nedenfor ses udregning på beskatningspåvirkningen frem mod 2025 på en firmabil til hhv. kr. 350.000.- og kr. 450.000,- – forskellen mellem tallet i dag og i 2025 svarer til 2 familie-pizzaer om måneden. Så spar en pizza og kør trygt videre i din benzinbil eller dieselbil. 

Hvis du vil vide konkret, hvor lidt din firmabil stiger, så tag fat i vores leasingteam

Eksempler på beskatningspåvirkning

Volvo V60

Beskatning202320242025
BeskatningsgrundlagKr. 300.000Kr. 300.000Kr. 300.000
Satser over // under kr. 300.000,-23,5% // 21,5%23% // 22%22,5% // 22,5%
Skattepligtig værdiKr. 70.500Kr. 69.000Kr. 67.500
Miljøtillæg – 146-160 gr. CO2/kmKr. 5.760Kr. 7.680Kr. 8.960
Beskatningsgrundlag årligtKr. 76.260Kr. 76.680Kr. 76.460
Månedlig bruttobeskatningKr. 6.355Kr. 6.670Kr. 6.371
Månedlig nettoKr. 3.178Kr. 3.195Kr. 3.186

Audi E-tron

Beskatning202320242025
BeskatningsgrundlagKr. 450.000Kr. 450.000Kr. 450.000
Satser over // under kr. 300.000,-23,5% // 21,5%23% // 22%22,5% // 22,5%
Skattepligtig værdiKr. 102.750Kr. 102.000Kr. 101.250
Miljøtillæg – 146-160 gr. CO2/kmKr. 3.690Kr. 4.920Kr. 5.740
Beskatningsgrundlag årligtKr. 106.440Kr. 106.920Kr. 106.990
Månedlig bruttobeskatningKr. 8.870Kr. 8.910Kr. 8.916
Månedlig nettoKr. 4.435Kr. 4.455Kr. 4.458

Fordele ved erhvervsleasing hos os

Blåt ikon af tre pile på grå baggrund, der symboliserer fleksibel leasingaftale hos Lindholm Biler

Skræddersyet leasingaftale med stor fleksibilitet

Blåt ikon med mønter, der symboliserer, at Lindholm Biler indestår for restværdig af leasingbil

Vi indestår for restværdien af din firmabil

Blåt ikon af Danmarkskort på grå baggrund, der symboliserer landsdækkende service hos Lindholm Biler & Leasing

Landsdækkende service

Blåt ikon af bil og svensknøgle, der symboliserer serviceaftale af din leasingbil

Undgå uforudsete udgifter med en service- og reparationsaftale

Blåt ikon af benzintank, der symboliserer mulighed for brændstofkort med leasingaftale

Mulighed for brændstofkort

Ét beløb. Nul bekymringer

Kim og Thomas ved et eller andet om erhvervsleasing. Faktisk har de tilsammen mere end 15 års erfaring. Og de kan skræddersy en erhvervsleasingaftale til dig, hvor alt – og vi mener alt – er inkluderet: Den månedlige leasingydelse, restværdien, serviceaftalen, bilforsikringen, vejhjælpen, sommer- og vinterhjulene. Hele molevitten samlet i ét månedligt beløb, som din virksomhed kan budgettere med. 

Lyder det som en god idé?

 

kontakt vores leasingteam

Medarbejdere hos Peter Larsen Kaffe flankeret af Frede og Thomas

Vi er på fornavn med vores kunder...

…og omvendt.

For os betyder den personlige relation alverden. Når vi kender dit behov, gør det os i stand til at skræddersy en erhvervsleasingløsning, der passer præcis til dig og dine ønsker. Har du ønsker om at lease en helt særlig firmabil, går vi langt for at opfylde din bildrøm, og vi finder selvfølgelig en leasingaftale, der modsvarer dit behov.

Hos Lindholm Biler & Leasing ønsker vi at skabe et langsigtet samarbejde, der skaber værdi for dig og din virksomhed. 

Vi konkurrerer ikke på at være din billigste leasingpartner – vi konkurrerer på den gode kunderelation, den høje kundetilfredshed, vores bæredygtighedsstrategi og den bedste løsning for dig.

Velkommen hos Lindholm Biler & Leasing

Det siger vores
leasingkunder om os

“Hele processen hos Lindholm får topkarakter!”

Vi fik god hjælp af Mads, og vi oplevede, at ingen opgaver blev taget for givet, og vi er aldrig blevet mødt med et nej. Altid positiv og en lyst til at betjene os som kunder.

Michael Nissen

MBN Tech A/S

“Man kan nøjes med at køre ét sted hen…”

Det var enkelt, hurtigt og professionelt, så efter ca. 1 time havde vi fundet min nye bil for de kommende tre år, og jeg slap for at bruge mere tid på det – og det var ret fedt.

Peter Damkjer

PFP A/S

Operationel leasing

Operationel leasing er en leasingform, hvor vi som leasingselskab indestår for restværdien af din leasingbil. Det betyder, at du ikke skal spekulere på ord som gensalg, værdiforringelse eller andre ubehageligheder. Med en operationel leasingaftale afleverer du blot bilen retur til os efter endt leasing, og så er du klar til at køre videre i din næste leasingbil.

 

Nemmere og mere budgetsikkert bliver det ikke.

Flexleasing

Som navnet antyder, har flexleasing noget med fleksibilitet at gøre. I denne form for leasing tillader det danske skattesystem dig at betale afgiften på firmabilen i små månedlige rater i stedet for at betale hele den høje afgift i et hug.

Som leasingtager af bilen betyder det, at du får meget mere drømmebil for pengene. Når du flexleaser en nyere brugt firmabil hos os, er du sikret mere udstyr, færre kilometer og en velholdt firmabil, vi typisk har hentet i Tyskland og som passer præcis til dine ønsker.

Vil du høre mere om flexleasing? Kontakt os her

Splitleasing

Splitleasing kaldes også del-leasing. Den eneste forskel fra flexleasing er blot, at din medarbejder selv betaler en lille månedlig andel af leasingaftalen, mens virksomheden betaler en større andel for den erhvervsmæssige del. Det betyder, at du med splitleasing kan undgå den traditionelle firmabeskatning. Og kører du op til 1/3 privatkilometer i bilen, så er splitleasing faktisk en god løsning.

Flådeleasing

Flådeleasing med maksimal fleksibilitet, fordelagtige rammer, mindre administration og et spændende udvalg af brugte leasingbiler – er det noget for din virksomhed? Vi samler hele jeres erhvervsleasing ét sted, så det er nemt, enkelt og overskueligt.

Flere forskellige leasingaftaler i din virksomhed kan give udfordringer. Der skal tages hensyn til de økonomiske rammer og beskatningen af medarbejderne. Samtidig har I måske aftaler fordelt på flere leverandører. Hos Lindholm kan vi samle hele dit leasingarrangement og lave fordelagtige rammer, der både giver maksimal fleksibilitet, mindre administration, større likviditet og sidst, men ikke mindst: spændende leasingbiler – det kalder vi Lindholm Flådeleasing.

Hvad koster det at erhvervslease?

Hvad koster det at erhvervslease din næste firmabil? Hos os bestemmer du prisen selv – næsten da. Det hænger sammen med, at der er så mange valgmuligheder – faktisk mange flere end hvis du vælger at købe. Du kan vælge garantipakker til eller fra, du kan vælge servicepakker til eller fra, og så kan du faktisk også erhvervslease både med og uden udbetaling.

Vil du have en skræddersyet løsning? Kontakt os

Erhvervsleasing af brugte biler, der opfylder din virksomheds behov

Vi bruger hele Europa som vores varelager, og især Tyskland er storleverandør af vores brugte leasingbiler til erhverv. Fleksibilitet er et af vores nøgleord – vi tilbyder flere former for erhvervsleasing skræddersyet til lige netop din virksomhed, flere valgmuligheder af servicepakker, mulighed for forsikring og landsdækkende levering og service.

Med andre ord; har du et helt særligt ønske til din firmabil, så kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Vi er leasingeksperter med mere end 15 års erfaring i erhvervsleasing

Du bliver mødt af leasingeksperter, som har mere end 15 års erfaring med leasing og derfor besidder de rette kompetencer til at vejlede dig, når du skal anskaffe dig en brugt firmaleasingbil. Du får rådgivning uden mærkepræferencer, dvs. vi kan vejlede i den rigtige retning ud fra en meget bred palette af brugte erhvervsleasingbiler i alle mærker, modeller og prisklasser. Har vi ikke din drømmebil på lager, så skaffer vi den hjem på bestilling.

Landsdækkende service- og reparationsaftale

Vil du have budgetsikkerhed, bekvemmelighed og tryghed, så skal du tilvælge en service- og reparationsaftale til din leasingaftale. Det er muligt i langt de fleste tilfælde at indgå en service- og reparationsaftale til en erhvervsleasingaftale. Vil du høre mere om dine muligheder for en service- og reparationsaftale?

Værksted tæt på dig

Vi samarbejder med mere end 60 værksteder fordelt over hele landet, og du er derfor altid tæt på et værksted uanset hvor i landet, du befinder dig. Services og reparationer af din firmabil vil blive foretaget uden beregning på et af vores samarbejdsværksteder, som også stiller en lånebil til rådighed. 

Find et værksted nær dig her

Hvad er dækket?

Med en landsdækkende service- og reparationsaftale er alle services (som foreskrevet fra leverandørens side) og reparationer, der kan tilskrives slitage (dvs. ikke uheld eller forkert brug af leasingbilen) inkluderet i leasingydelsen i hele leasingperioden.

Vælg din service- og reparationsaftale

Lindholm ALL-INCLUSIVE
serviceaftale

Med Lindholm ALL-INCLUSIVE serviceaftale er du og din firmabil dækket ind som med en PLUS-aftale og yderligere med dæk (sommer- og vinterdæk) samt vejhjælp. Hvis du vil gå med livrem og seler, så skal du vælge en Lindholm ALL-INCLUSIVE serviceaftale.

Gratis lånebil ved værkstedsbesøg.

Lindholm PLUS serviceaftale

Med en Lindholm PLUS serviceaftale er du og din firmabil dækket ind med alle services omfattet af producentens serviceplan og alle reparationer, der måtte opstå grundet slitage. Med andre ord er du dækket fra kofanger til kofanger, og du skal ikke spekulere på uforudsete udgifter i leasingperioden.

Gratis lånebil ved værkstedsbesøg.

FORSIKRING? Èn bekymring mindre!

I samarbejde med Købstædernes Forsikring tilbyder vi forsikring fra blot kr. 595,-/mdr. inkl. vejhjælp, når du leaser en brugt bil hos Lindholm Biler & Leasing

Afspil video

Operationel leasing

Lad vores leasingeksperter Mads og Thomas låne 30 sekunder af din tid og bliv klogere på operationel leasing.

Hvad er operationel leasing?

Operationel leasing er en leasingform, hvor vi som leasingselskab indestår for restværdien af din brugte leasingbil. Det betyder, at du efter endt leasingaftale ikke skal spekulere på gensalg af bilen – du afleverer den blot tilbage til os. 

Hos Lindholm Biler & Leasing indeholder en operationel leasingaftale som udgangspunkt fuld budgetsikkerhed i form af landsdækkende service- og reparationsaftale, forsikring, sommer- og vinterdæk og vejhjælp. Med andre ord kender du dine biludgifter ned til mindste detalje.

Vil du vide mere om erhvervsleasing?

Tilmed dig vores nyhedsbrev, hvor vi opdaterer dig på seneste nyt i leasing-afdelingen. Det er relevant både for dig, der er eksisterende erhvervskunde, men også for dig, der overvejer at blive det. 

 

PS. Vi sender kun nyhedsbrev afsted, når vi mener, vi har noget fornuftigt at sige.

Kontakt vores leasingkonsulenter

– de rådgiver dig med mere end 60 års erfaring tilsammen.

Profilbillede af leasingkonsulent Frede Sieverts hos Lindholm Biler i biludstilling med biler i baggrunden

Frede Sieverts

Leasingkonsulent

+45 22 92 33 55
fs@lindholmbiler.dk

Johnni Kjær leasingkonsulent bredformat

Johnni Kjær

Leasingkonsulent

+ 45 87 25 53 56
jk@lindholmbiler.dk

Medarbejderbillede af leasingkonsulent Mads Smed hos Lindholm Biler

Mads Smed

Leasingkonsulent

+45 87 25 53 96
mads@lindholmbiler.dk

Profilbillede af leasingkoordinator Lotte Schou hos Lindholm Biler i biludstilling med biler i baggrunden

Lotte Schou Grønvad

Leasingkoordinator

+ 45 87 25 90 40
ls@lindholmbiler.dk

Charlotte Duelund Andersen

Leasingkoordinator

+ 45 78 70 85 33
cda@lindholmbiler.dk

Salgsafdelingen

+45 86 61 02 44

Leasingafdelingen

Værksted

Mød Søren

Når Søren er på arbejde..

…kan du være sikker på, at der bliver langet en masse biler over disken. Søren (som vi i daglig tale kalder “Rask”) er en erfaren herre i bilbranchen, og vi er så heldige at have haft fornøjelsen af ham siden 2010. 

Søren har ansvaret for, at butikken spiller, at vores medhjælpere møder ind til tiden, og samtidig er han styrmand for resten af holdet. Han lyder nemlig titlen “salgsleder”.  

 

Når Søren holder fri…

…finder du ham med trommestikkerne i hånden i øvelokalet eller til koncerter rundt i landet. Musikken er – udover biler – hans store passion, og i mere end 20 år har han siddet bag trommesættet. Han er trommeslager i to forskellige bands, og alle weekenderne er stort set bookede med fester, koncerter og lignende. 

Når Søren indimellem IKKE sælger biler eller spiller musik (hvilket sjældent sker), så nyder han at rejse til sydlandske destinationer som Grækenland, Cypern og Italien med sin kæreste kæreste og bonusbørn.  

Mød Rasmus

Når Rasmus er på arbejde..

..finder du ham i salgsafdelingen, hvor han sørger for at finde den helt rigtige bil til vores kunder. Rasmus – eller faktisk kalder vi ham bare Rimmer – har ansvaret for biler, der lander på matriklen og sørger for, de kommer i butikken at stå. 

Udover ansvaret med indkomne biler har han også ansvaret for vores klassiske biler hos Lindholm Collection. 

Rasmus er en festlig fyr, og han er altid klar med en sjov bemærkning, og du kan være sikker på, at hans navn altid står på tilmeldingslisterne, når der er personalearrangementer.

Rasmus har været Lindholmer siden 2018, og i 2023 blev han partner. 

 

 

Når Rasmus holder fri…

…finder du ham på hovedet i sine gamle, klassiske biler. Veteranbiler er nemlig Rasmus’ store passion. Når han ikke makker i gamle biler, er han ofte på roadtrip til Asterdam, Hamborg, Italien eller andre skønne steder i Europa. 

 

Tre hurtige

Mød Thomas

Thomas på arbejde

Thomas er vores yngste og højeste chef. Han startede som fejedreng som 14-årig, og nu – 16 år senere – har vi ham endnu. Dog i en opgraderet udgave som partner og leasingchef. 

Thomas har en formidabel hukommelse og indlevelsesevne, som gør, at han kan huske imponerende mange af vores leasingkunder og hvilke biler, de kører i. Dog svigter hukommelsen lidt i takt med, at leasingporteføljen stiger, og at Thomas overlader mere og mere af det administrative arbejde til kolleger. 

Thomas er ham med det overordnede overblik i både leasing- og salgsafdelingen, og han er desuden vært på Lindholm TV. 

 

Når Thomas holder fri…

…finder du ham hjemme på gården, der pt. består af et stuehus, en stor lade, tre klassiske biler, en hustru, en baby og to hunde. De firbenede venner træner han agility med, og når han selv har tid, snører han løbeskoene og tager en tur på landevejene. 

 

Tre hurtige

Mød Mie

Mie på arbejde

Mie er vores yngste fuldtidsmedarbejder. Hun huserer på 1. sal i økonomiafdelingen, hvor hun i 2020 startede som elev. Nu lyder hun titlen “Økonomiassistent”. 

Mie sørger for at betale fakturaer på de biler, som Simon køber på auktionerne. Og hun sikrer, at vores kunder får en faktura på deres bilkøb. Derudover bogfører hun alle bilag fra vores personalefester – og det er sin sag. 

 

Når Mie holder fri…

…finder du hende på fodboldbanen, hvor hun træner i den lokale idrætsforening i serie 2. Derudover er hun også yderst aktiv i samaritteltet, hvor hun som frivillig sørger for at pleje trængte fodgængere og løbere i forbindelse med diverse løbsarrangementer. 

Mie tilbringer ofte sine weekender i familiens lag, hvor hun altid giver en hånd med, når terrassen eller drivhuset skal have en kærlig hånd.  

 

Tre hurtige

Mød Simon

Simon på arbejde

Simon er vores indkøber. Det vil sige, at det er ham, der køber biler ind til butikken via bilauktioner. Han er desuden ansvarlig for, at de biler, der bliver købt, bliver afhentet og leveret på matriklen. Og han sørger for at koordinere klargøring, vask, mekanisk gennemgang mm. med mekanikere og sælgere, så bilerne står skarpt i butikken – og gerne så hurtigt som muligt. 
Simon er en kollega, man altid kan regne med, og giver du ham en opgave, kan du være sikker på, den bliver løst til tiden – og ikke blot løst, men løst på den mest hensigtsmæssige måde.   

 

Når Simon holder fri…

…finder du ham ved åen i Aarhus, hvor han hænger ud med vennerne eller i fitnesscentret, hvor han træner overarme. Når solen skinner, ser Simon sit snit til at finde værktøjet frem og hjælpe vennerne med diverse handyman-opgaver. 

 

Tre hurtige

Mød Henrik

Henrik på arbejde

Henrik er manden bag rattet. Han har haft sin gang i bilhuset siden han var dreng, og siden 1999 har han været indehaver af Lindholm Biler. Læs hele Henriks historie her. Han er den medarbejder i huset med flest kasketter, og hans opgaver spænder bredt fra indkøb og salg af biler til marketing og økonomi. De seneste år har han dog overdraget nogle af kasketterne til kolleger, så han i dag primært koncentrerer sig om det, han er allerbedst til – at købe biler ind, have et vågent øje på bilmarkedet og spotte nye tendenser. Han besidder en hjerne, der arbejder hurtigere end de flestes, og du skal stå tidligt op bogstaveligt talt for at kunne følge med ham.   

 

Når Henrik holder fri…

…finder du ham på racerbanen i Tyskland, hvor han sidder bag rattet i den racerbil, der skal fragte ham helskindet rundt på Nürburgring – og gerne så hurtigt som muligt. For er der noget, Henrik elsker, så er det fart og at vinde! 

Han øver sig i at holde (mere) fri, og når det sker, foregår det oftest på toppen af Danmark i sommerhuset i Skagen. Han siger aldrig nej til et godt glas vin og hyggeligt selskab, og derfor involverer langt de fleste af hans weekender en eller anden form for socialt arrangement. Han er dog ikke for fin til at rejse sig dagen efter en festlig aften for at snøre løbeskoene og slide dem tynde på stierne om Viborg-søerne – gerne i selskab med hunden Nova.

 

Tre hurtige

Mød Anders

Anders på arbejde

Anders – eller faktisk kender vi ham kun som AG – er en af vores trofaste og loyale mekanikere. Han er ansvarlig for, at alle biler tjekkes grundigt, inden de kommer til salg i butikken. Alle biler gennemgåes mekanisk fra kofanger til kofanger. 
AG er meget omhyggelig og grundig, og du kan være sikker på, at han ikke går hjem, før alle dagens opgaver er klaret.   

 

Når AG holder fri…

..finder du ham i hjemmet i Stoholm, hvor han lader batterierne op til næste dags arbejde. Han tilbringer en stor del af sin fritid i familiens lag. 

Mød Anders

Anders på arbejde

Anders – eller faktisk kender vi ham kun som AG – er en af vores trofaste og loyale mekanikere. Han er ansvarlig for, at alle biler tjekkes grundigt, inden de kommer til salg i butikken. Alle biler gennemgåes mekanisk fra kofanger til kofanger. 
AG er meget omhyggelig og grundig, og du kan være sikker på, at han ikke går hjem, før alle dagens opgaver er klaret.   

 

Når AG holder fri…

..finder du ham i hjemmet i Stoholm, hvor han lader batterierne op til næste dags arbejde. Han tilbringer en stor del af sin fritid i familiens lag. 

Mød Frede

Når Frede er på arbejde…

Frede er en af de medarbejdere, vi har sværest ved at slippe af med 😉 Og heldigvis, for der findes ingen som Frede. Han blev ansat første gang d. 2002 og selvom han indimellem har været væk i kortere eller længere perioder, er han altid vendt ”hjem” igen, og det er vi glade for! Frede kan nemlig sælge sand i Sahara – mest af alt, fordi han besidder en usandsynlig høj grad af charme, som både vi og vores kunder nyder godt af.  
Frede holder til i leasingafdelingen og med sine mere end 20 års erfaring i bilbranchen, er du i trygge hænder, hvis du overvejer at lease din næste Lindholm bil.  


Når Frede holder fri…

..finder du ham i racerbilen på en af Danmarks racerbaner og for at holde sig i form til den slags, bruger han tid flere gange om ugen i det lokale crossfit-center.  
Når han ikke suser af sted med høj fart, hygger han med sin familie og med vennerne – og gerne i sommerhuset. 

 

Tre hurtige

Mød Lotte

Når Lotte er på arbejde…

Lotte er vores leasing-dronning, og hun styrer leasingafdelingen med hård hånd. Hun jonglerer med leasingdokumenter og besvarer snildt mere end 50 opkald og mails fra leasingkunder hver dag. Hun hjælper blandt andet eksisterende leasingkunder med at forlænge deres leasingkontrakt, med at tage leasingbiler retur og løser til UG enhver udfordring vores leasingkunder måtte have. Kort sagt holder hun styr på alt det, som leasingkonsulenterne lover vores kunder.

 

Når Lotte holder fri..

…finder du hende på landevejene med vind i håret på sin motorcykel – og allerhelst i bakkede, smukke landskaber.
Hvis det ikke foregår på to hjul, så foregår det på to ben med Lottes firbenede venner – nemlig hendes to hunde Harley og Aston – som naturligvis er opkaldt efter motorcykel-mærker, og som hun nyder at gå lange ture med.

Når motorcykel- eller gåturen er overstået, nyder Lotte at bruge tid i køkkenet, ja, hun er faktisk en slags italiensk mamma, der elsker mad med power og med italiensk touch.

 

Tre hurtige

Mød Gitte

Når Gitte er på arbejde…

Gitte er vores uundværlige heltinde i køkkenet! Hendes vigtigste opgave (hvis du spørger os) er at sørge for morgenmad og frokost til os, for alle ved jo som bekendt, at uden mad og drikke dur helten ikke.
Når hun ikke har gang i kødgryderne, vimser hun rundt i butikken, hvor hun fylder kaffeautomater op, nusser lidt om potteplanterne og sørger generelt for, at der ser nogenlunde ud i butikken. Hun er desuden altid klar på en lille snak over en kop kaffe.
Med andre ord er Gitte hende med det forkromede overblik over butikken, rengøringen, kaffen, forplejningen, og hun planlægger desuden rengøringen for rengøringsassistenterne.
Vi har haft fornøjelsen af Gitte i mere end 10 år, og er du i tvivl, så spørg Gitte.

Når Gitte holder fri…

…finder du hende vandrende i naturen med sin trofaste labrador Tulle.
Gitte elsker at rejse og har allerede erobret Rom og sine yndlingslande Italien og Grækenland flere gange – men hun nøjes ikke med Europa. Også fjernere destinationer som Canada, Thailand og Gambia er blevet udforsket.

Gitte er nok den medarbejder i huset, der går allerflest skridt i løbet af en arbejdsdag, men det stopper hende ikke fra at holde formen ved lige i fritiden med ugentlige ture i Loop Fitnesscenter.

 

Tre hurtige

Mød Frederik

Når Frederik er på arbejde

Frederik er en af vores nyest ankomne sælgere, men absolut ikke med mindst erfaring. Frederik har nemlig været i bilbranchen i flere år, og hans viden og ekspertise får vi og vores kunder dagligt glæde af. Når Frederik ikke er i færd med at snakke med kunder eller sælge biler, finder du ham oftest med et kamera i hånden ved vores fotovæg. Han sørger for at tage billeder af alle nye biler, der havner i butikken, så vores digitale kunder kan finde deres nye Lindholmbil hjemme fra computeren eller telefonen.  

Når Frederik holder fri…
…finder du ham på landevejene på sin motorcykel eller i fitnesscentret blandt de tunge vægte. Frederik har det, man kalder benzin i blodet, og han bruger gerne sin fritid på at udforske de nyeste bilmodeller på Facebook og i bøger – alt sammen for at holde sig opdateret og klar til at hjælpe vores kunder med deres næste bil.

 

Tre hurtige

Mød Christian

Når Christian er på arbejde…

Christian er senest ankomne mand i sælgerflokken, men ikke den nyeste. Det hænger sådan sammen, at Christian har været her tidligere, og nu er vendt hjem igen. Det er vi bare ræ’tig glade for!
Når Christian ikke har travlt med at sælge biler, sørger han for, at bilerne oprettes på hjemmesiden, så du kan sidde hjemme i sofaen og finde din næste drømmebil.

Når Christian holder fri…

..finder du ham højst sandsynlig i håndværkertøjet i gang med at renovere sit hus i den sydlige del af Viborg. Christian har nemlig fået købt sig en ældre dame, som kræver en kærlig hånd. Og alt bliver renoveret ned til mindste detalje – og gerne af Christian selv.
Har Christian ikke fået fitness nok af husprojektet, kan du være helt sikker på at finde ham i fitnesscentret, hvor han kommer næsten dagligt. Det er også her, han sørger for at sætte andre i sving i form af sin titel som personlig træner.

 

Tre hurtige

Mød Alberte

Når Alberte er på arbejde

Alberte er vores marketingpraktikant. Og vi er så heldige at have fornøjelsen af hende i hele 9 måneder.
Alberte studerer en bachelor i e-handel og er uddannet multimediedesigner. Hun spiller en vigtig rolle i markedsføringsafdelingen, hvor hun fungerer som Lises højre hånd og arbejder med en bred vifte af marketingopgaver.

Albertes store interesse for at skabe grafiske designs og elementer nyder Lindholms hjemmeside godt af! Udover grafik  arbejder hun også med SEO, SoMe-opslag, copywriting og deltager i diverse møder og events.

Alberte er ivrig efter at lære, og det får hun i høj grad mulighed for hos os, og samtidig får vi gavn af Albertes initiativrige og arbejdsomme væsen. Via sin praktik hos os opnår hun at forbedre sine færdigheder og opbygge et solidt fundament af viden og erfaring inden for digital marketing og design.

 

Når Alberte holder fri…

…finder du hende i sofaen med sine to hunde og kæreste, hvor de ser en god gyser eller Grey’s Anatomy.
Alberte elsker sushi og indtager det ofte sammen med veninderne på en lokal restaurant. Hun er desuden et stort familiemenneske og nyder at have det meste af sin familie i byen. 

 

Tre hurtige

Mød Tanja

Når Tanja er på arbejde

Tanja sidder på 1. sal sammen med resten af økonomiafdelingen og sørger blandt andet for at bogføre indtægter og udgifter for leasingafdelingen, lave afstemningsopgaver i forhold til regninger samt betale regninger.

Med Tanja bag roret i økonomiafdelingen, er vi sikre på, at der er fuldstændig styr på betalinger, deadlines mm. Tanja sætter en ære i, at opgaver er udført til punkt og prikke, og at deadlines overholdes, og hun er typen, der liiige tager arbejdet med hjem, hvis hun mangler det sidste. Hun er ikke bange for at rykke sine kolleger kærligt i ørerne, hvis de er for langsomme eller sløsede med at få sagerne givet videre i ordentlig tid.

Når Tanja holder fri…

…yder hun bogholdersk støtte og sparring i sin mands virksomhed. Når hun holder ægte fri, foregår det med børnene på gården med havearbejde og fester i den lokale landsby.

 

Tre hurtige

Mød Annesophie

Når Annesophie er på arbejde

Annesophie er vores allesammens talknuser. Hun har det kølige overblik i økonomiafdelingen og sikrer, at alle finansielle transaktioner og budgetter bliver overholdt. Hun er vores ”boss-lady” på en måde, så alle er klar over, hvem der har chef-kasketten på, men hun er samtidig ikke bleg for at sætte gang i fredagsstemningen på kontoret eller fyre sjofle bemærkninger af.

Annesophie rapporterer årsregnskaber og budgetter til bestyrelsen, og hun er en del af ledergruppen hos Lindholm.

Når Annesophie holder fri…

…finder du hende i hundeskoven med hendes hund Velvet eller på Ly, hvor hun får en drink – gerne en ”Maoam” – med veninderne. Haven får ofte en tur med riven, og du kan være sikker på, at alt fra have til vasketøj står snorlige, når du besøger hende i hendes hus. Hun er i øvrigt en forrygende værtinde, og du går aldrig hverken sulten eller tørstig hjem fra et besøg hos Annesophie.

 

Tre hurtige

Mød Janne

Janne på arbejde

Janne er vores debitor-bogholder. Med andre ord er det hende, du får i røret, hvis du skulle have misset en regning. På en kærlig, men bestemt måde fortæller hun dig, at der må være sket en fejl, og at de penge, der mangler på vores konto gerne må indsættes hurtigst muligt.

Når Janne holder fri…

…finder du hende i vandreskoene i nærheden af smuk natur, som frivillig i trivselsgrupper eller med strikkepindene i hænderne. Janne går altid forrest i mere end én forstand – eksempelvis når vores mandags-gå-hold skal på gåtur. Og du kan være sikker på, at hun altid er klar på socialt samvær og kollegahygge.

 

Tre hurtige

Kontakt os

Åbningstider i Påsken

Salgsafdelingen
d. 6/4 Skærtorsdag
d. 7/4 Langfredag
d. 8/4 Lørdag
d. 9/4 Påskedag
d. 10/4 2. påskedag

Værkstedet

Åbent hele påsken
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00

Lukket

Kontakt os

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Mød Lise

Lise på arbejde
Lise er marketingansvarlig og varetager en bred vifte af opgaver inden for marketing – herunder online markedsføring, vedligehold og opdatering af hjemmeside, sociale medier og meget mere. Derudover er hun også vores husfotograf og vores telefoniansvarlige. Hun koordinerer desuden effektivt og hurtigt interne som eksterne events – og næsten allervigtigst så sørger hun også for personalejulegaver.

Hun er desuden kvinden bag vores “Kør grønnere”-logo, og hun er i høj grad involveret i Lindholms grønne omstilling og bæredygtighedsstrategi.

 

Når Lise holder fri…
…kan du møde hende i skoven i løbeskoene eller i strikkeklubben, hvor hun dyrker sin passion for strik og hygge.

 

Tre hurtige