Lindholm Bilers logo med hvid skrift og orange bue

Erhvervsleasing
af nye og brugte biler

– skræddersyet og fleksibel leasing til din virksomhed

Med over 15 års erfaring i leasing af nye og brugte biler til erhverv ved vi, hvordan vi sammensætter den bedste leasingaftale, og vi hjælper alle typer af virksomheder med erhvervsleasing.

Uanset hvilken brugt bil eller leasingtype du er på udkig efter, så finder vi den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Fordele ved erhvervsleasing hos os

Skræddersyet leasingaftale med stor fleksibilitet

Blåt ikon med mønter, der symboliserer, at Lindholm Biler indestår for restværdig af leasingbil

Vi indestår for restværdien

Landsdækkende service

Blåt ikon af bil og svensknøgle, der symboliserer serviceaftale af din leasingbil

Undgå uforudsete udgifter med en service- og reparationsaftale

Blåt ikon af benzintank, der symboliserer mulighed for brændstofkort med leasingaftale

Mulighed for brændstofkort

Ét beløb. Nul bekymringer

Frede, Thomas og Mads ved et eller andet om erhvervsleasing. Faktisk har de tilsammen mere end 20 års erfaring. Og de kan skræddersy en leasingaftale til dig, hvor alt – og vi mener alt – er inkluderet: Den månedlige ydelse, restværdien, serviceaftale, forsikring, vejhjælp, sommer- og vinterhjul. Hele molevitten samlet i ét månedligt beløb, som din virksomhed kan budgettere med.

Lyder det som en god idé? 

kontakt vores leasingteamet

Vi er på fornavn med vores kunder..

…og omvendt.

For os betyder den personlige relation alverden. Når vi kender dit behov, gør det os i stand til at skræddersy en løsning, der passer præcis til dig og dine ønsker. Har du ønsker om en helt særlig leasingbil, går vi langt for at opfylde din drøm, og vi finder selvfølgelig en leasingaftale, der modsvarer dit behov.

Hos Lindholm Leasing ønsker vi at skabe et langsigtet samarbejde, der skaber værdi for dig og din virksomhed. 

Vi konkurrerer ikke på at være din billigste leasingpartner – vi konkurrerer på den gode kunderelation, den høje kundetilfredshed, vores bæredygtighedsstrategi og den bedste løsning for dig.

Velkommen hos Lindholm Leasing

Peter Larsen Kaffe - en god leasingkunde på besøg

Det siger vores
leasingkunder om os

“Hele processen hos Lindholm får topkarakter!”

Vi fik god hjælp af Mads, og vi oplevede, at ingen opgaver blev taget for givet, og vi er aldrig blevet mødt med et nej. Altid positiv og en lyst til at betjene os som kunder.

Michael Nissen

MBN Tech A/S

“Man kan nøjes med at køre ét sted hen…”

Det var enkelt, hurtigt og professionelt, så efter ca. 1 time havde vi fundet min nye bil for de kommende tre år, og jeg slap for at bruge mere tid på det – og det var ret fedt.

Peter Damkjer

PFP A/S

Operationel leasing

Operationel leasing er en leasingform, hvor vi som leasingselskab indestår for restværdien af din leasingbil. Det betyder, at du ikke skal spekulere på ord som gensalg, værdiforringelse eller andre ubehageligheder. Med en operationel leasingaftale afleverer du blot bilen retur til os efter endt leasing, og så er du klar til at køre videre i din næste leasingbil.

 

Nemmere og mere budgetsikkert bliver det ikke.

Brug 30 sekunder på at blive klogere på operationel leasing.

Flexleasing

Som navnet antyder, har flexleasing noget med fleksibilitet at gøre. I denne form for leasing tillader det danske skattesystem dig at betale afgiften på firmabilen i små månedlige rater i stedet for at betale hele den høje afgift i et hug.

Som leasingtager af bilen betyder det, at du får meget mere drømmebil for pengene. Når du flexleaser en nyere brugt firmabil hos os, er du sikret mere udstyr, færre kilometer og en velholdt firmabil, vi typisk har hentet i Tyskland og som passer præcis til dine ønsker.

Vil du høre mere om flexleasing? Kontakt os her

Splitleasing

Splitleasing kaldes også del-leasing. Den eneste forskel fra flexleasing er blot, at din medarbejder selv betaler en lille månedlig andel af leasingaftalen, mens virksomheden betaler en større andel for den erhvervsmæssige del. Det betyder, at du med splitleasing kan undgå den traditionelle firmabeskatning. Og kører du op til 1/3 privatkilometer i bilen, så er splitleasing faktisk en god løsning.

Flådeleasing

Flådeleasing med maksimal fleksibilitet, fordelagtige rammer, mindre administration og et spændende udvalg af brugte leasingbiler – er det noget for din virksomhed? Vi samler hele jeres erhvervsleasing ét sted, så det er nemt, enkelt og overskueligt.

Flere forskellige leasingaftaler i din virksomhed kan give udfordringer. Der skal tages hensyn til de økonomiske rammer og beskatningen af medarbejderne. Samtidig har I måske aftaler fordelt på flere leverandører. Hos Lindholm kan vi samle hele dit leasingarrangement og lave fordelagtige rammer, der både giver maksimal fleksibilitet, mindre administration, større likviditet og sidst, men ikke mindst: spændende leasingbiler – det kalder vi Lindholm Flådeleasing.

Værd at vide om beskatning af
firmabil ved leasing

Måske har du også hørt, at firmabeskatningen på benzinbiler og dieselbiler kommer til at stige kraftigt frem mod 2025 – ja, faktisk skulle dele af beskatningsgrundlaget stige med op til 700%, hvilket jo er et tal, der kan give de fleste danske skatteydere svedige håndflader.

Imidlertid er det kun en begrænset del af det samlede beskatningsværdi, der stiger, så i totalbilledet bliver stigningen for en almindelig fornuftig benzinbil eller dieselbil kun meget begrænset.

Nedenfor ses udregning på beskatningspåvirkningen frem mod 2025 på en firmabil til hhv. kr. 350.000.- og kr. 450.000,- – forskellen mellem tallet i dag og i 2025 svarer til 2 familie-pizzaer om måneden. Så spar en pizza og kør trygt videre i din benzinbil eller dieselbil. 

Hvis du vil vide konkret, hvor lidt din firmabil stiger, så tag fat i vores leasingteam.

Eksempler på beskatningspåvirkning

Volvo V60

Beskatning202320242025
BeskatningsgrundlagKr. 300.000Kr. 300.000Kr. 300.000
Satser over // under kr. 300.000,-23,5% // 21,5%23% // 22%22,5% // 22,5%
Skattepligtig værdiKr. 70.500Kr. 69.000Kr. 67.500
Miljøtillæg – 146-160 gr. CO2/kmKr. 5.760Kr. 7.680Kr. 8.960
Beskatningsgrundlag årligtKr. 76.260Kr. 76.680Kr. 76.460
Månedlig bruttobeskatningKr. 6.355Kr. 6.670Kr. 6.371
Månedlig nettoKr. 3.178Kr. 3.195Kr. 3.186

Audi E-tron

Beskatning202320242025
BeskatningsgrundlagKr. 450.000Kr. 450.000Kr. 450.000
Satser over // under kr. 300.000,-23,5% // 21,5%23% // 22%22,5% // 22,5%
Skattepligtig værdiKr. 102.750Kr. 102.000Kr. 101.250
Miljøtillæg – 146-160 gr. CO2/kmKr. 3.690Kr. 4.920Kr. 5.740
Beskatningsgrundlag årligtKr. 106.440Kr. 106.920Kr. 106.990
Månedlig bruttobeskatningKr. 8.870Kr. 8.910Kr. 8.916
Månedlig nettoKr. 4.435Kr. 4.455Kr. 4.458

Hvad koster det at erhvervslease?

Hvad koster det at erhvervslease din næste firmabil? Hos os bestemmer du prisen selv – næsten da. Det hænger sammen med, at der er så mange valgmuligheder – faktisk mange flere end hvis du vælger at købe. Du kan vælge garantipakker til eller fra, du kan vælge servicepakker til eller fra, og så kan du faktisk også erhvervslease både med og uden udbetaling.

Priseksempler

Vil du have en skræddersyet løsning? Kontakt os

Grå VW Touran

VW Touran

kr 2452,- Gns. beskatning/måned
 • Udbetaling kr. 30.000,-
 • Gns. ydelse/måned kr. 5.245,-
 • Løbetid 3 x 12 mdr.
 • Km/år 30.000
Sort Mercedes GLS220

Mercedes GLC220

kr 4473,- Gns. beskatning/måned
 • Udbetaling kr. 50.000,-
 • Gns. ydelse/måned kr. 7.575,-
 • Løbetid 3 x 12 mdr.
 • Km/år 30.000
Populær
Blå Skoda Enyaq

Skoda Enyaq

kr 4513,- Beskatning/måned
 • Udbetaling kr. 60.000,-
 • Ydelse/måned kr. 5.995,-
 • Løbetid 36 mdr.
 • Km/år 30.000
Populær

Erhvervsleasing af brugte biler, der opfylder din virksomheds behov

Vi bruger hele Europa som vores varelager, og især Tyskland er storleverandør af vores brugte leasingbiler til erhverv. Fleksibilitet er et af vores nøgleord – vi tilbyder flere former for erhvervsleasing skræddersyet til lige netop din virksomhed, flere valgmuligheder af servicepakker, mulighed for forsikring og landsdækkende levering og service.

Med andre ord; har du et helt særligt ønske til din firmabil, så kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Vi er leasingeksperter med mere end 15 års erfaring i erhvervsleasing

Du bliver mødt af leasingeksperter, som har mere end 15 års erfaring med leasing og derfor besidder de rette kompetencer til at vejlede dig, når du skal anskaffe dig en brugt firmaleasingbil. Du får rådgivning uden mærkepræferencer, dvs. vi kan vejlede i den rigtige retning ud fra en meget bred palette af brugte erhvervsleasingbiler i alle mærker, modeller og prisklasser. Har vi ikke din drømmebil på lager, så skaffer vi den hjem på bestilling.

Landsdækkende service- og reparationsaftale

Vil du have budgetsikkerhed, bekvemmelighed og tryghed, så skal du tilvælge en service- og reparationsaftale til din leasingaftale. Det er muligt i langt de fleste tilfælde at indgå en service- og reparationsaftale til en erhvervsleasingaftale. Vil du høre mere om dine muligheder for en service- og reparationsaftale?

Værksted tæt på dig

Vi samarbejder med Super Dæk Service, som har mere end 65 værksteder fordelt over hele landet, og du er derfor altid tæt på et værksted uanset hvor i landet, du befinder dig. Services og reparationer af din firmabil vil blive foretaget uden beregning på et Super Dæk Service værksted, som også stiller en lånebil til rådighed.

Hvad er dækket?

Med en landsdækkende service- og reparationsaftale er alle services (som foreskrevet fra leverandørens side) og reparationer, der kan tilskrives slitage (dvs. ikke uheld eller forkert brug af leasingbilen) inkluderet i leasingydelsen i hele leasingperioden.

Vælg din service- og reparationsaftale

Lindholm ALL-INCLUSIVE
serviceaftale

Med Lindholm ALL-INCLUSIVE serviceaftale er du og din firmabil dækket ind som med en PLUS-aftale og yderligere med dæk (sommer- og vinterdæk) samt vejhjælp. Hvis du vil gå med livrem og seler, så skal du vælge en Lindholm ALL-INCLUSIVE serviceaftale.

Gratis lånebil ved værkstedsbesøg.

Lindholm PLUS serviceaftale

Med en Lindholm PLUS serviceaftale er du og din firmabil dækket ind med alle services omfattet af producentens serviceplan og alle reparationer, der måtte opstå grundet slitage. Med andre ord er du dækket fra kofanger til kofanger, og du skal ikke spekulere på uforudsete udgifter i leasingperioden.

Gratis lånebil ved værkstedsbesøg.

FORSIKRING? Èn bekymring mindre!

I samarbejde med Købstædernes Forsikring tilbyder vi forsikring fra blot kr. 595,-/mdr. inkl. vejhjælp, når du leaser en brugt bil hos Lindholm Biler & Leasing

Afspil video

Operationel leasing

Lad vores leasingeksperter Mads og Thomas låne 30 sekunder af din tid og bliv klogere på operationel leasing.

Hvad er operationel leasing?

Operationel leasing er en leasingform, hvor vi som leasingselskab indestår for restværdien af din brugte leasingbil. Det betyder, at du efter endt leasingaftale ikke skal spekulere på gensalg af bilen – du afleverer den blot tilbage til os. 

Hos Lindholm Biler & Leasing indeholder en operationel leasingaftale som udgangspunkt fuld budgetsikkerhed i form af landsdækkende service- og reparationsaftale, forsikring, sommer- og vinterdæk og vejhjælp. Med andre ord kender du dine biludgifter ned til mindste detalje.

Vil du vide mere om erhvervsleasing?

Tag fat i vores leasingkonsulenter – de rådgiver dig med mere end 60 års erfaring tilsammen

Profilbillede af partner og leasingchef Thomas Jakobsen hos Lindholm Biler i biludstilling med biler i baggrunden

Thomas Jakobsen

Leasingchef og partner

+45 87 25 53 52
tj@lindholmbiler.dk

Profilbillede af leasingkonsulent Frede Sieverts hos Lindholm Biler i biludstilling med biler i baggrunden

Frede Sieverts

Leasingkonsulent

+45 22 92 33 55
fs@lindholmbiler.dk

Profilbillede af leasingkonsulent Mads Smed hos Lindholm Biler i biludstilling med biler i baggrunden

Mads Smed

Leasingkonsulent

+ 45 87 25 53 56
mads@lindholmbiler.dk

Profilbillede af leasingkonsulent Kim Lindstrøm bagved bil i bilhus hos Lindholm Biler

Kim Lindstrøm

Leasingkoordinator

+ 45 32 67 13 06
kl@lindholmbiler.dk

Profilbillede af leasingkoordinator Lotte Schou hos Lindholm Biler i biludstilling med biler i baggrunden

Lotte Schou

Leasingkoordinator

+ 45 87 25 90 40
ls@lindholmbiler.dk

Søren Mellerup Salgschef Lindholm Biler

Mød Søren

Når Søren er på arbejde

Søren er manden med overblikket i salgsafdelingen hos Lindholm. Han planlægger hverdagen i bilhuset, regner afgifter på biler, sørger for at sætte andre i sving, og så sælger han selvfølgelig en hulens masse biler!

Hans forholdsvis unge alder taget i betragtning, er han en af ”de gamle” med mere end 10 års ansættelse her i huset. Søren har en finger med i alt, der vedrører salg og leasing, og kort sagt er Søren din go-to fyr – uanset om du vil købe eller lease.

 

Når Søren holder fri…

..træder han på speederen og cruiser afsted i sin vintage Bobbel – han kan nemlig ikke få nok af den klassiske bilkultur. Men det er ikke kun motorlyden i de klassiske biler, der får hans hjerte til at banke. Hans store passion for grillmad, sender hans smagsløg på en gastronomisk rejse, og han nyder at forkæle sin bedre halvdel og gæster med grillmad og et godt glas rødvin på terrassen. Han tilbringer også tid med sin kære hund, Buddy.

 

Tre hurtige

Frede Sieverts Leasingkonsulent Lindholm Biler

Mød Frede

Når Frede er på arbejde

Frede er en af de medarbejdere, vi har sværest ved at slippe af med 😉 Og heldigvis, for der findes ingen som Frede. Han blev ansat første gang d. 2002 og selvom han indimellem har været væk i kortere eller længere perioder, er han altid vendt ”hjem” igen, og det er vi glade for! Frede kan nemlig sælge sand i Sahara – mest af alt, fordi han besidder en usandsynlig høj grad af charme, som både vi og vores kunder nyder godt af.  
Frede holder til i leasingafdelingen og med sine mere end 20 års erfaring i bilbranchen, er du i trygge hænder, hvis du overvejer at lease din næste Lindholmbil.  

Når Frede holder fri…

..finder du ham i racerbilen på en af Danmarks racerbaner og for at holde sig i form til den slags, bruger han tid flere gange om ugen i det lokale crossfit-center.  
Når han ikke suser af sted med høj fart, hygger han med sin familie og med vennerne – og gerne i sommerhuset. 

 

Tre hurtige

Lotte Schou Leasingkoordinator Lindholm Biler

Mød Lotte

Når Lotte er på arbejde
Lotte er vores leasing-dronning, og hun styrer leasingafdelingen med hård hånd. Hun jonglerer med leasingdokumenter og besvarer snildt mere end 50 opkald og mails fra leasingkunder hver dag. Hun hjælper blandt andet eksisterende leasingkunder med at forlænge deres leasingkontrakt, med at tage leasingbiler retur og løser til UG enhver udfordring vores leasingkunder måtte have. Kort sagt holder hun styr på alt det, som leasingkonsulenterne lover vores kunder.

Når Lotte holder fri..

…finder du hende på landevejene med vind i håret på sin motorcykel – og allerhelst i bakkede, smukke landskaber.
Hvis det ikke foregår på to hjul, så foregår det på to ben med Lottes firbenede venner – nemlig hendes to hunde Harley og Aston – som naturligvis er opkaldt efter motorcykel-mærker, og som hun nyder at gå lange ture med.

Når motorcykel- eller gåturen er overstået, nyder Lotte at bruge tid i køkkenet, ja, hun er faktisk en slags italiensk mamma, der elsker mad med power og med italiensk touch.

 

Tre hurtige

Gitte Ostermann Lindholm Biler

Mød Gitte

Når Gitte er på arbejde

Gitte er vores uundværlige heltinde i køkkenet! Hendes vigtigste opgave (hvis du spørger os) er at sørge for morgenmad og frokost til os, for alle ved jo som bekendt, at uden mad og drikke dur helten ikke.
Når hun ikke har gang i kødgryderne, vimser hun rundt i butikken, hvor hun fylder kaffeautomater op, nusser lidt om potteplanterne og sørger generelt for, at der ser nogenlunde ud i butikken. Hun er desuden altid klar på en lille snak over en kop kaffe.
Med andre ord er Gitte hende med det forkromede overblik over butikken, rengøringen, kaffen, forplejningen, og hun planlægger desuden rengøringen for rengøringsassistenterne.
Vi har haft fornøjelsen af Gitte i mere end 10 år, og er du i tvivl, så spørg Gitte.

Når Gitte holder fri…

…finder du hende vandrende i naturen med sin trofaste labrador Tulle.
Gitte elsker at rejse og har allerede erobret Rom og sine yndlingslande Italien og Grækenland flere gange – men hun nøjes ikke med Europa. Også fjernere destinationer som Canada, Thailand og Gambia er blevet udforsket.

Gitte er nok den medarbejder i huset, der går allerflest skridt i løbet af en arbejdsdag, men det stopper hende ikke fra at holde formen ved lige i fritiden med ugentlige ture i Loop Fitnesscenter.

 

Tre hurtige

Profilbillede i farver af sælger Frederik Svanborg hos Lindholm Biler

Mød Frederik

Når Frederik er på arbejde

Frederik er en af vores nyest ankomne sælgere, men absolut ikke med mindst erfaring. Frederik har nemlig været i bilbranchen i flere år, og hans viden og ekspertise får vi og vores kunder dagligt glæde af. Når Frederik ikke er i færd med at snakke med kunder eller sælge biler, finder du ham oftest med et kamera i hånden ved vores fotovæg. Han sørger for at tage billeder af alle nye biler, der havner i butikken, så vores digitale kunder kan finde deres nye Lindholmbil hjemme fra computeren eller telefonen.  

Når Frederik holder fri…
…finder du ham på landevejene på sin motorcykel eller i fitnesscentret blandt de tunge vægte. Frederik har det, man kalder benzin i blodet, og han bruger gerne sin fritid på at udforske de nyeste bilmodeller på Facebook og i bøger – alt sammen for at holde sig opdateret og klar til at hjælpe vores kunder med deres næste bil.

 

Tre hurtige

Profilbillede af Christian Holst - sælger hos Lindholm Biler

Mød Christian

Når Christian er på arbejde

Christian er seneste mand i sælgerflokken, men ikke den nyeste. Det hænger sådan sammen, at Christian har været her tidligere, og nu er vendt hjem igen. Det er vi bare ræ’tig glade for!
Når Christian ikke har travlt med at sælge biler, sørger han for, at bilerne oprettes på hjemmesiden, så du kan sidde hjemme i sofaen og finde din næste drømmebil.

Når Christian holder fri…

..finder du ham højst sandsynlig i håndværkertøjet i gang med at renovere sit hus i den sydlige del af Viborg. Christian har nemlig fået købt sig en ældre dame, som kræver en kærlig hånd. Og alt bliver renoveret ned til mindste detalje – og gerne af Christian selv.
Har Christian ikke fået fitness nok af husprojektet, kan du være helt sikker på at finde ham i fitnesscentret, hvor han kommer næsten dagligt. Det er også her, han sørger for at sætte andre i sving i form af sin titel som personlig træner.

 

Tre hurtige

Profilbillede af marketingpraktikant Alberte Kirsten Laursen hos Lindholm Biler

Mød Alberte

Når Alberte er på arbejde

Alberte er vores marketingpraktikant. Og vi er så heldige at have fornøjelsen af hende i hele 9 måneder.
Alberte studerer en bachelor i e-handel og er uddannet multimediedesigner. Hun spiller en vigtig rolle i markedsføringsafdelingen, hvor hun fungerer som Lises højre hånd og arbejder med en bred vifte af marketingopgaver.

Albertes store interesse for at skabe grafiske designs og elementer nyder Lindholms hjemmeside godt af! Udover grafik  arbejder hun også med SEO, SoMe-opslag, copywriting og deltager i diverse møder og events.

Alberte er ivrig efter at lære, og det får hun i høj grad mulighed for hos os, og samtidig får vi gavn af Albertes initiativrige og arbejdsomme væsen. Via sin praktik hos os opnår hun at forbedre sine færdigheder og opbygge et solidt fundament af viden og erfaring inden for digital marketing og design.

 

Når Alberte holder fri…

…finder du hende i sofaen med sine to hunde og kæreste, hvor de ser en god gyser eller Grey’s Anatomy.
Alberte elsker sushi og indtager det ofte sammen med veninderne på en lokal restaurant. Hun er desuden et stort familiemenneske og nyder at have det meste af sin familie i byen. 

 

Tre hurtige

Tanja Lade Kastbjerg-Thomsen Regnskabassistent Lindholm Biler

Mød Tanja

Når Tanja er på arbejde

Tanja sidder på 1. sal sammen med resten af økonomiafdelingen og sørger blandt andet for at bogføre indtægter og udgifter for leasingafdelingen, lave afstemningsopgaver i forhold til regninger samt betale regninger.

Med Tanja bag roret i økonomiafdelingen, er vi sikre på, at der er fuldstændig styr på betalinger, deadlines mm. Tanja sætter en ære i, at opgaver er udført til punkt og prikke, og at deadlines overholdes, og hun er typen, der liiige tager arbejdet med hjem, hvis hun mangler det sidste. Hun er ikke bange for at rykke sine kolleger kærligt i ørerne, hvis de er for langsomme eller sløsede med at få sagerne givet videre i ordentlig tid.

Når Tanja holder fri

..yder hun bogholdersk støtte og sparring i sin mands virksomhed. Når hun holder ægte fri, foregår det med børnene på gården med havearbejde og fester i den lokale landsby.

 

Tre hurtige

Annesophie_Goul_Bansmann_økonomichef_Lindholm_Biler

Mød Annesophie

Når Annesophie er på arbejde

Annesophie er vores allesammens talknuser. Hun har det kølige overblik i økonomiafdelingen og sikrer, at alle finansielle transaktioner og budgetter bliver overholdt. Hun er vores ”boss-lady” på en måde, så alle er klar over, hvem der har chef-kasketten på, men hun er samtidig ikke bleg for at sætte gang i fredagsstemningen på kontoret eller fyre sjofle bemærkninger af.

Annesophie rapporterer årsregnskaber og budgetter til bestyrelsen, og hun er en del af ledergruppen hos Lindholm.

Når Annesophie holder fri…

…finder du hende i hundeskoven med hendes hund Velvet eller på Ly, hvor hun får en drink – gerne en ”Maoam” – med veninderne. Haven får ofte en tur med riven, og du kan være sikker på, at alt fra have til vasketøj står snorlige, når du besøger hende i hendes hus. Hun er i øvrigt en forrygende værtinde, og du går aldrig hverken sulten eller tørstig hjem fra et besøg hos Annesophie.

 

Tre hurtige

Janne Bech Kontorassistent Lindholm Biler

Mød Janne

Når Janne er på arbejde

Janne er vores Debitor-bogholder. Med andre ord er det hende, du får i røret, hvis du skulle have misset en regning. På en kærlig, men bestemt måde fortæller hun dig, at der må være sket en fejl, og at de penge, der mangler på vores konto gerne må indsættes hurtigst muligt.

Når Janne holder fri…

…finder du hende i vandreskoene i nærheden af smuk natur, som frivillig i trivselsgrupper eller med strikkepindene i hænderne. Janne går altid forrest i mere end én forstand – eksempelvis når vores mandags-gå-hold skal på tur, og du kan være sikker på, at hun altid er klar på socialt samvær og kollegahygge.

 

Tre hurtige

Kontakt os

Åbningstider i Påsken

Salgsafdelingen
d. 6/4 Skærtorsdag
d. 7/4 Langfredag
d. 8/4 Lørdag
d. 9/4 Påskedag
d. 10/4 2. påskedag

Værkstedet

Åbent hele påsken
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00

Lukket

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer Marketingansvarlig Lindholm Biler

Mød Lise

Når Lise er på arbejde
Lise er marketingansvarlig og varetager en bred vifte af opgaver inden for marketing – herunder online markedsføring, vedligehold og opdatering af hjemmeside, sociale medier og meget mere. Derudover er hun også vores husfotograf og vores telefoniansvarlige. Hun koordinerer desuden effektivt og hurtigt interne som eksterne events – og næsten allervigtigst så sørger hun også for personalejulegaver.

Hun er desuden kvinden bag vores “Kør grønnere”-logo, og hun er i høj grad involveret i Lindholms grønne omstilling og bæredygtighedsstrategi.

Når Lise holder fri
Når Lise ikke er på arbejde, kan du møde hende i skoven i løbeskoene eller i strikkeklubben, hvor hun dyrker sin passion for strik og hygge.

 

Tre hurtige

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.