Logo med hvid tekst og orange bue Lindholm Biler & Leasing

Mellemklassebil

– populær og fornuftig

Mellemklassebil

Når du er på jagt efter ny bil, kan det enorme udvalg godt virke overvældende. Hos Lindholm Biler ønsker vi at hjælpe dig med at finde den helt rette bil til netop dit behov. Her på siden kan du derfor læse alt, du skal vide om mellemklassebilen.

Nyeste mellemklassebil på lager

Hvad er en mellemklassebil?

Mellemklassebilen er et populært, fornuftigt og ikke mindst oplagt valg til firma- eller familiebil. Som navnet antyder, er mellemklassebilen et nummer større end minibilen, men ikke helt nær så stor som den store familiebil. Mellemklassebilen byder på masser af rummelighed, kvalitet og komfort, og så har den helt tjek på både sikkerhed og udstyr. I mellemklassen finder du ofte den samme bil i flere varianter inklusiv hatchback, sedan og stationcar. Klassen er desuden inddelt i to størrelser nemlig den lille mellemklassebil og den store mellemklassebil. Nedenfor gennemgår vi forskelle på de to samt fordele ved dem hver især. 

Den lille mellemklassebil

Den lille mellemklassebil, som går under C-segmentet, er også kendt som Golf-klassen efter den populære VW Golf, der skabte klassen i 70’erne. Den er en god mellemting mellem en minibil og en stor mellemklassebil og anses for at være bilindustriens ”allrounder”. Den lille mellemklassebil er udtænkt til at imødekomme ethvert behov, og afhængigt af motor- og udstyrsvariant kan den være alt lige fra bybil, pendlerbil, firmabil og familiebil til luksusbil. Den er især et rigtig godt valg til den nye bilist, det unge par eller den lille familie, der ikke har det helt store pladsbehov, men dog godt kunne bruge et par centimeter mere end hvad minibilen har at tilbyde. Den lille mellemklassebil byder på gode, fornuftige køreegenskaber, og så slipper du for skrupler, uanset om du skal parkere i byen eller lufte bilen på motorvejen. Skønne eksempler på små mellemklassebiler er Audi A3Volvo V40 og selvfølgelig VW Golf

Den store mellemklassebil

Den store mellemklassebil går under D-segmentet, og det er den oplagte familiebil. Her er komfort en selvfølge og pladsmangel en by i Rusland. Der er altid plads til en autostol eller to på bagsædet samt en barnevogn, propfyldte indkøbsposer eller store ferietasker i bagagerummet. Ja, faktisk er pladsen så god, at der uden problem kan sidde fem voksne i bilen. Den store mellemklassebil er derfor et godt valg, selv hvis du har større børn eller teenagere i huset, som ikke er glade for at sidde sammenkrøllede på bagsædet. Desuden har den enormt gode køreegenskaber både på motorvejen og i byen og begrænset støjniveau i kabinen. Du er altså sikret en behagelig køretur med masser af køreglæde, hver gang du hopper om bord. Gode eksempler på store mellemklassebiler er Audi A4, VW PassatOpel Insignia og Volvo V60.

6 gode grunde til at vælge en mellemklassebil

Selvom det selvfølgelig ikke er alle bilkøbere, der har behov for godt med luft i kabinen og god plads til småbørn på bagsædet, er der alligevel mange fordele ved at vælge en mellemklassebil. Mellemklassebilen er et godt valg til dig, der:

Kontakt os

Åbningstider i julen

Den 24. dec
Den 25. dec
Den 26. dec
Den 27. dec
Den 28. dec
Den 29. dec
Den 30. dec
Den 31. dec
Den 01. jan
Den 02. jan

Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
09:00 – 18:00
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale
Åbent efter aftale

Kontakt Søren rask på +45 87 25 53 50

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer

Marketingansvarlig

Lidt om lise

Lise Høyer
Marketingansvarlig
+45 87 25 90 49
lise@lindholmbiler.dk

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.