Find din næste bil her - Vi har biler klar til levering

Nyeste biler på lager

Chefen fortæller...

Jeg hedder Henrik Bollerslev, er årgang 76 og har siden min spæde barndom været kæmpe bilnørd.  Faktisk kunne jeg nærmest sige bilmærkerne inden jeg kunne sige mor og far, hvilket ikke mindst min mor ikke syntes var fantastisk ;o)

Siden jeg var 8 år gammel, har jeg haft min daglige gang hos Lindholm Biler, og Gl. Aarhusvej 241 i Viborg er det sted, jeg har tilbragt de fleste vågne timer i mit liv! Man kan sige, at Lindholm er mit første barn.

Det er vigtigt for mig, at du som kunde kører fra os i den helt rigtige bil, baseret på en rådgivning af høj faglighed – det er nemlig langt den bedste måde, at vi kan gøre os fortjent til at handle med dig igen!

Netop høj kundetillfredshed er en hjørnesten for hele Team Lindholm, og jeg er uendelig stolt over, at vi hele 3 gange både har vundet prisen som ”Årets Brugtvognsforhandler” ved Autowards samt titlen som ”Byens Bedste Bilforhandler” i Viborg.

Jeg står i spidsen for et fantastisk team, som alle har et stort drive og vilje til gøre dig til en del af ”Lindholm familien”. Foreløbig er der sendt mere end 50.000 Lindholm biler ud på de danske veje, men der er plads til mange flere, så kom frit frem ;o)

Sammen med resten af Team Lindholm glæder jeg mig til at byde dig velkommen her på siden og meget gerne også i vores forretning i Viborg.

Henrik Bollerslev – Indehaver

For nogle betyder tal alt

46

år i branchen

+3.000

solgte biler hvert år

3x

Byens Bedste Bilforhandler

Lindholm Skov

Vidste du, at for hver solgt bil planter vi træer i vores egen skov i samarbejde med Plant Et Træ?

Velkommen hos Lindholm biler

Hos LINDHOLM BILER har vi siden 1976 leveret topklargjorte biler til usædvanligt skarpe priser. Og med et årligt salg på over 3.500 biler ved vi, hvad det kræver at tilfredsstille selv den mest kræsne køber.

I vores bilhus i Viborg har vi altid 250 nyere biler at vælge i mellem. Alle vores biler er omhyggeligt udvalgt, så de lever op til Lindholm-standarden.

Uanset om du vil købe, privatlease eller firmalease din nye, brugte bil, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder også alt i service, reparation, skadesreparation, undervognsbehandling, hjulopbevaring, rudeskift, bilsyn og meget mere.

Vi tilbyder et af markedets absolut mest attraktive garanti-ordninger. Når du tilkøber garanti til din bil, får du ovenikøbet en 77-punkts kosmetisk og mekanisk gennemgang af din bil – helt gratis. Tættere kommer du ikke på en nyere bil til små penge.

Kort sagt behøver du kun at køre ét sted hen – til LINDHOLM BILER!

Hils på Team Lindholm

Vi er lindholmere – det betyder, at vi holder, hvad vi lover!

Vi er lindholmere – det betyder, at vi holder, hvad vi lover!

Nogle bilforhandlere mener ikke, at en tryg købsoplevelse betyder alverden. Eller at kunden skal føle sig set og hørt. Men det gør vi. Vi mener faktisk, det er det vigtigste.

Passionen for biler, troværdighed, godt købmandsskab, samt glade og tilfredse kunder er nemlig det fundament, LINDHOLM BILER er bygget på – og de værdier som altid vil være hjørnestenene i vores forretning.

Hos LINDHOLM BILER arbejder vi hver eneste dag på at finde de bedste brugte biler på markedet til dig. Vi arbejder på at servicere dig bedst muligt ud fra dine behov. Og vi gør en dyd ud af at holde, hvad vi lover. Det er sådan, vi Lindholmere er.

Vores forretning har udviklet sig i takt med tiden

Vi sælger ikke kun brugte biler – vi leaser dem også. Og vi gør det ikke kun i vores fysiske forretning. Vi er blevet digitale, og nu sælger vi også biler online. Men selvom vi har udviklet vores forretning, så har vi bibeholdt vores høje kundeservice-standard.

Uanset om du handler online eller fysisk, betyder det nemlig alverden for os, at du får en god oplevelse, når du køber eller leaser en brugt bil hos Lindholm – det synes vores kunder heldigvis, de gør

Hos Lindholm er vi nørder – bilnørder. Det har vi været siden 1976, og det står vi ved. Vi elsker biler, og vi elsker glade og tilfredse kunder. Vores opkøbere er konstant på jagt efter de helt rigtige biler, så vi kan tilbyde de bedste brugte biler på markedet. Finder du ikke, hvad du søger, så kontakt vores salgsteam, og få din ønskebil lagt ind i vores køberkartotek – så går vi på jagt efter den til dig.

Vi tilbyder desuden altid markedets bedste finansiering, uanset om du ønsker fast eller variabel rente.