Elbiler

Er en elbil fed på den fede måde eller på den grønne måde?

For få år siden var elbiler små, langsomme og – lad os være ærlige – ikke særlig fede. Nu sætter elbilerne trenden for bilindustrien og efterspørgslen er større end udbuddet. Derfor køber vi stort op i udlandet, så danske familier kan komme ud og køre på strøm nu. Det er helt tydeligt, at kunderne gerne vil køre ”grønt” hvis bilen i øvrigt kan opfylde de praktiske behov for rækkevidde, plads og komfort.

Jagten på ny bil kan godt føles overrumplende. Udvalget af biler i alle former, farver og størrelser er efterhånden kæmpestort, så hvordan sikrer du, at du vælger den helt rigtige brugte elbil? Hos Lindholm Biler vil vi rigtig gerne hjælpe dig på rette vej.

Når du vælger en brugt bil, sikrer du dig, at den første ejer allerede har taget den største afskrivning – med andre ord: når du vælger en brugt bil, får du rigtig meget bil for pengene.

På denne side kan du derfor blive en anelse klogere på brugte elbiler og hybridbiler.

Elbiler på lager

 
 
 

Hvad er en elbil og en hybridbil?

Elbiler og hybridbiler er biler, der kører helt eller delvist på el. De anses for at være et grønnere valg end traditionelle biler, da elbilen og hybridbilen udleder væsentligt mindre CO2. Elbilen blev faktisk opfundet helt tilbage i slutningen af 1890’erne, hvorefter den forsvandt i mange år. I starten af 00’erne begynde elbilen så småt at dukke op igen, dog kom den lidt sløvt fra start. Den havde nemlig kort rækkevidde, hvilket gjorde, at der ikke var meget salg i den. Selvom elbiler og hybridbiler stadig er i rivende udvikling, er der sket utroligt meget siden da, og moderne elbiler har ofte en rækkevidde på over 400 kilometer. Sammen med det faktum, at biler med forbrændingsmotor stille og roligt udfases, er den lange rækkevidde medskyldig til, at moderne elbiler er blevet enormt populære. Det samme gælder hybriderne og pluginhybriderne, som er relativt nye spillere på banen. Herunder gennemgår vi forskellene samt fordelene ved elbilen, hybridbilen og plugin-hybriden.

Elbilen

Elbilen, som er den ældste bandit af den elektriske trio, kører udelukkende på el og skal derfor ikke tankes med diesel eller benzin. I stedet for en forbrændingsmotor er den udstyret med et batteri, der skal lades op via stikkontakt eller ladeboks, som installeres hjemme i garagen eller ved en af de mange, offentlige ladestandere, der efterhånden findes overalt i storbyerne og langs motorvejene. Ud over at elbilen er mere klimavenlig end en traditionel personbil, er der mange fordele ved at anskaffe en elbil heriblandt økonomiske fordele, da el er billigere end brændstof. Den moderne elbil har utrolig lang rækkevidde og er derfor et godt valg uanset dit kørselsbehov. Den kommer oftest med automatgear, er lydsvag og har stærk acceleration og sjove, dynamiske køreegenskaber, som uden tvivl øger din køreglæde i hverdagen. Når man nævner elbiler, kommer man ikke uden om de populære mærker som Tesla og Polestar. Men også VWs modeller VW ID.5 og VW e-Golf er yderst populære valg, når det kommer til elbiler.

Hybridbilen

Modsat elbilen kører hybridbilen ikke på ren el, men også diesel eller benzin. Vælger du en hybridbil, slipper du for selv at lade bilens batteri op. Det oplades helt automatisk, når du starter motoren, samt når bilen bremser. Hybridbilens elmotor bidrager primært til acceleration ved stop-start, hvilket sænker brændstofforbruget betydeligt. Bilen skifter desuden selv mellem brændstof og el under kørsel. Den bruger oftest elmotoren ved lave hastigheder, mens forbrændingsmotoren tager over, når du jokker på speederen. Du kan derfor med fordel vælge en hybridbil, hvis du bor eller ofte kører rundt i byen, hvor du får mest muligt ud af elmotoren. Flere fordele ved hybridbilen er, at den kommer med automatgear, har kraftig accelerationsevne og er støjsvag ved bykørsel.

Lækre biler, der fås i hybrid-udgaver er blandt andet Ford Kuga og Kia Niro Hybrid.

Plugin-hybriden

Plugin-hybriden kører, ligesom hybridbilen, både på el og brændstof. Modsat hybridbilen skal plugin-hybriden dog oplades fra en ladestation eller stikkontakt ligesom elbilen. Samtidig oplades batteriet også, når du starter motoren, samt når du bremser. Batteriet i plugin-hybriden er større end i hybridbilen, hvilket betyder, at rækkevidden på el er længere, og det er først, når batteriet er afladt, at forbrændingsmotoren overtager. Plugin-hybriden kører derfor utroligt lang på literen, og den er et godt valg, hvis du gerne vil holde dit brændstofforbrug på minimalt niveau. Det gør også, at plugin-hybriden er yderst velegnet til både pendler- og bykørsel. Ligesom el- og hybridbilen kommer plugin-hybriden desuden med automatgear.

Bud på skønne biler der fås som plugin-hydrider, er VW Golf GTE, Audi A6 50 TFSI e og Kia Optima SW Plugin. 

Værd at vide om elbilens batteri

At vælge en elbil med den rigtige batteristørrelse og forstå batteriets vedligeholdelse og levetid er afgørende for at få mest muligt ud af dit elbilkøb. Med korrekt vedligeholdelse kan elbilbatterier holde i mange år.

Størrelse (kapacitet)

Batteriets kapacitet måles i kilowatt-timer (kWh). Jo højere tallet er, desto større er batteriets kapacitet.

En større batterikapacitet betyder, at elbilen kan lagre mere energi, hvilket direkte påvirker rækkevidden. For eksempel kan en elbil med en kapacitet på 60 kWh have en rækkevidde på 400-500 km, mens en bil med 30 kWh kapacitet måske kun har en rækkevidde på 200-250 km.

Med andre ord skal du lede efter en elbil med batteri med et højt kWh, hvis du ønsker en elbil med lang rækkevidde.

Hvad er et stort batteri?

Batterier til elbiler på 75 kWh eller mere betragtes som store. De findes ofte i de større elbiler som sedan’en Tesla Model S eller SUV’en Audi Q4 e-tron, som har rækkevidder på over 600 km.

Hvilken betydning har batteriets kapacitet for rækkevidden?

Tommefingerreglen er, at jo større batterier, jo længere rækkevidde.  En længere rækkevidde er selvsagt fordelagtig for lange køreture og reducerer samtidig behovet for hyppige opladninger.
Kører man ofte korte ture i byen, kan en lille elbil med lav rækkevidde være ganske fin – og er ofte væsentlig billigere at erhverve sig end en af de store elbiler med lang rækkevidde.

Rækkevidden kan dog også påvirkes af andre faktorer som kørestil, vejforhold og temperaturer. Særligt kolde temperature påvirker rækkevidden væsentlig.

Batteriets levetid

De fleste moderne elbilbatterier er designet til at holde mindst 8-10 år eller omkring 160.000 – 320.000 km, afhængig af brug og vedligeholdelse.

Batterier mister gradvist kapacitet over tid, men det betyder ikke nødvendigvis, at de skal udskiftes, medmindre kapaciteten er væsentligt reduceret.

Mange producenter tilbyder garantier på batterier, som kan dække udskiftning inden for en bestemt periode eller kilometergrænse.

Hvad er forskellen på batteriet i en elbil og batteriet i en brændstofbil?

Elbilbatterier
– Primært baseret på lithium-ion-teknologi, som er kendt for sin høje energitæthed og lang levetid. 
– Designet til at levere strøm til elmotoren, hvilket kræver høj kapacitet og evne til hurtig opladning.

Batterier i brændstofbiler
– Bruges hovedsaglig til at starte motoren og drive elektriske systemer som lys, radio og aircondition. 
– Normalt bly-syre-batterier, som har en lavere energitæthed og kapacitet sammenlignet med lithium-ion-batterier. 

Opladning af elbil

Elbilbatterier kræver opladning ved ladestationer, som kan variere i hastighed fra langsomme hjemmeladere til hurtige offentlige ladere.

Hurtigladning kan reducere opladningstiden betydeligt, men hyppig brug kan påvirke batteriets levetid.

6 gode grunde til at vælge en brugt elbil

Ja, der er rigtig mange gode grunde til at vælge en brugt elbil – ikke mindst på grund af deres gode, grønne køreegenskaber. Elbilen, hybridbilen eller pluginhybriden er et oplagt valg til dig, der:

Opladning af elbil

Med købet af en elbil følger ofte også overvejelser om opladning. Hvordan passer du på elbilens batteri? Er det bedst at lade til 80%? Skal det foregå på en hurtiglader? Og skal batteriet være helt afladt, inden du lader op på ny?

Vi hjælper dig med at besvare nogle af de spørgsmål, du måtte have angående opladning af din (kommende) elbil. 

Hvad er den optimale opladning af batteriet?

I forbindelse med daglig kørsel 

Hvilken elbil skal du vælge?

Når du overvejer at købe en elbil, er der flere faktorer, der spiller ind i jagten på den helt rigtige elbil.

Værd at overveje, når du skal vælge den rigtige elbil til dig og dine behov

Rækkevidde

Overvej din daglige kørsel. Hvor mange kilometer kører du reelt dagligt? Til og fra arbejde. Til og fra familie, venner, daginstitution, fritidsinteresser. 

Hvis du ikke pendler langt til og fra arbejde dagligt, kan langt de fleste klare sig med en rækkevidde på elbilen på 200-300 kilometer. 

Har du derimod langt til arbejde og tilbagelægger du mange kilometer dagligt, skal du kigge efter en elbil med væsentlig længere rækkevidde. Måske 400-500 kilometers rækkevidde. Skal du blive rigtig glad for din elbil, er det vigtigt, at du har mulighed for at køre dine daglige køreture uden alt for meget planlægning af opladning mm. 

Undersøg først og fremmest dit nærområder for offentligt tilgængelige ladestandere. Og overvej også gerne om der findes nemt tilgængelige ladestandere langs de ruter, du ofte færdes på. Der findes flere apps, der kan give dig et overblik over ladestandere på din vej. 

En anden vigtig faktor er ladehastigheden. Altså hastigheden hvormed elbilens batteri oplader. Det betyder ikke så meget, hvis du kører små ture og kan klare dig i det daglige på en enkelt opladning. Men skal du på længere ture eller pendler du til og fra arbejde, er det relevant at undersøge, hvor hurtigt elbilen oplader sit batteri. Og dertil er det også relevant at undersøge dit nærområde for såkaldte hurtigladere. 

Elbiler fåes efterhånden i alle prisklasser. Ligesom med fossilbilerne er de små elbiler med lavere rækkevidde ofte billigere end de større elbiler med længere rækkevidde. Fælles for elbilerne er dog, at omkostningerne til vedligeholdelse og ladning er væsentlig lavere end ved tilsvarende fossilbiler. 

Mød Søren

Når Søren er på arbejde..

…kan du være sikker på, at der bliver langet en masse biler over disken. Søren (som vi i daglig tale kalder “Rask”) er en erfaren herre i bilbranchen, og vi er så heldige at have haft fornøjelsen af ham siden 2010. 

Søren har ansvaret for, at butikken spiller, at vores medhjælpere møder ind til tiden, og samtidig er han styrmand for resten af holdet. Han lyder nemlig titlen “salgsleder”.  

 

Når Søren holder fri…

…finder du ham med trommestikkerne i hånden i øvelokalet eller til koncerter rundt i landet. Musikken er – udover biler – hans store passion, og i mere end 20 år har han siddet bag trommesættet. Han er trommeslager i to forskellige bands, og alle weekenderne er stort set bookede med fester, koncerter og lignende. 

Når Søren indimellem IKKE sælger biler eller spiller musik (hvilket sjældent sker), så nyder han at rejse til sydlandske destinationer som Grækenland, Cypern og Italien med sin kæreste kæreste og bonusbørn.  

Mød Rasmus

Når Rasmus er på arbejde..

..finder du ham i salgsafdelingen, hvor han sørger for at finde den helt rigtige bil til vores kunder. Rasmus – eller faktisk kalder vi ham bare Rimmer – har ansvaret for biler, der lander på matriklen og sørger for, de kommer i butikken at stå. 

Udover ansvaret med indkomne biler har han også ansvaret for vores klassiske biler hos Lindholm Collection. 

Rasmus er en festlig fyr, og han er altid klar med en sjov bemærkning, og du kan være sikker på, at hans navn altid står på tilmeldingslisterne, når der er personalearrangementer.

Rasmus har været Lindholmer siden 2018, og i 2023 blev han partner. 

 

 

Når Rasmus holder fri…

…finder du ham på hovedet i sine gamle, klassiske biler. Veteranbiler er nemlig Rasmus’ store passion. Når han ikke makker i gamle biler, er han ofte på roadtrip til Asterdam, Hamborg, Italien eller andre skønne steder i Europa. 

 

Tre hurtige

Mød Thomas

Thomas på arbejde

Thomas er vores yngste og højeste chef. Han startede som fejedreng som 14-årig, og nu – 16 år senere – har vi ham endnu. Dog i en opgraderet udgave som partner og leasingchef. 

Thomas har en formidabel hukommelse og indlevelsesevne, som gør, at han kan huske imponerende mange af vores leasingkunder og hvilke biler, de kører i. Dog svigter hukommelsen lidt i takt med, at leasingporteføljen stiger, og at Thomas overlader mere og mere af det administrative arbejde til kolleger. 

Thomas er ham med det overordnede overblik i både leasing- og salgsafdelingen, og han er desuden vært på Lindholm TV. 

 

Når Thomas holder fri…

…finder du ham hjemme på gården, der pt. består af et stuehus, en stor lade, tre klassiske biler, en hustru, en baby og to hunde. De firbenede venner træner han agility med, og når han selv har tid, snører han løbeskoene og tager en tur på landevejene. 

 

Tre hurtige

Mød Mie

Mie på arbejde

Mie er vores yngste fuldtidsmedarbejder. Hun huserer på 1. sal i økonomiafdelingen, hvor hun i 2020 startede som elev. Nu lyder hun titlen “Økonomiassistent”. 

Mie sørger for at betale fakturaer på de biler, som Simon køber på auktionerne. Og hun sikrer, at vores kunder får en faktura på deres bilkøb. Derudover bogfører hun alle bilag fra vores personalefester – og det er sin sag. 

 

Når Mie holder fri…

…finder du hende på fodboldbanen, hvor hun træner i den lokale idrætsforening i serie 2. Derudover er hun også yderst aktiv i samaritteltet, hvor hun som frivillig sørger for at pleje trængte fodgængere og løbere i forbindelse med diverse løbsarrangementer. 

Mie tilbringer ofte sine weekender i familiens lag, hvor hun altid giver en hånd med, når terrassen eller drivhuset skal have en kærlig hånd.  

 

Tre hurtige

Mød Simon

Simon på arbejde

Simon er vores indkøber. Det vil sige, at det er ham, der køber biler ind til butikken via bilauktioner. Han er desuden ansvarlig for, at de biler, der bliver købt, bliver afhentet og leveret på matriklen. Og han sørger for at koordinere klargøring, vask, mekanisk gennemgang mm. med mekanikere og sælgere, så bilerne står skarpt i butikken – og gerne så hurtigt som muligt. 
Simon er en kollega, man altid kan regne med, og giver du ham en opgave, kan du være sikker på, den bliver løst til tiden – og ikke blot løst, men løst på den mest hensigtsmæssige måde.   

 

Når Simon holder fri…

…finder du ham ved åen i Aarhus, hvor han hænger ud med vennerne eller i fitnesscentret, hvor han træner overarme. Når solen skinner, ser Simon sit snit til at finde værktøjet frem og hjælpe vennerne med diverse handyman-opgaver. 

 

Tre hurtige

Mød Henrik

Henrik på arbejde

Henrik er manden bag rattet. Han har haft sin gang i bilhuset siden han var dreng, og siden 1999 har han været indehaver af Lindholm Biler. Læs hele Henriks historie her. Han er den medarbejder i huset med flest kasketter, og hans opgaver spænder bredt fra indkøb og salg af biler til marketing og økonomi. De seneste år har han dog overdraget nogle af kasketterne til kolleger, så han i dag primært koncentrerer sig om det, han er allerbedst til – at købe biler ind, have et vågent øje på bilmarkedet og spotte nye tendenser. Han besidder en hjerne, der arbejder hurtigere end de flestes, og du skal stå tidligt op bogstaveligt talt for at kunne følge med ham.   

 

Når Henrik holder fri…

…finder du ham på racerbanen i Tyskland, hvor han sidder bag rattet i den racerbil, der skal fragte ham helskindet rundt på Nürburgring – og gerne så hurtigt som muligt. For er der noget, Henrik elsker, så er det fart og at vinde! 

Han øver sig i at holde (mere) fri, og når det sker, foregår det oftest på toppen af Danmark i sommerhuset i Skagen. Han siger aldrig nej til et godt glas vin og hyggeligt selskab, og derfor involverer langt de fleste af hans weekender en eller anden form for socialt arrangement. Han er dog ikke for fin til at rejse sig dagen efter en festlig aften for at snøre løbeskoene og slide dem tynde på stierne om Viborg-søerne – gerne i selskab med hunden Nova.

 

Tre hurtige

Mød Anders

Anders på arbejde

Anders – eller faktisk kender vi ham kun som AG – er en af vores trofaste og loyale mekanikere. Han er ansvarlig for, at alle biler tjekkes grundigt, inden de kommer til salg i butikken. Alle biler gennemgåes mekanisk fra kofanger til kofanger. 
AG er meget omhyggelig og grundig, og du kan være sikker på, at han ikke går hjem, før alle dagens opgaver er klaret.   

 

Når AG holder fri…

..finder du ham i hjemmet i Stoholm, hvor han lader batterierne op til næste dags arbejde. Han tilbringer en stor del af sin fritid i familiens lag. 

Mød Anders

Anders på arbejde

Anders – eller faktisk kender vi ham kun som AG – er en af vores trofaste og loyale mekanikere. Han er ansvarlig for, at alle biler tjekkes grundigt, inden de kommer til salg i butikken. Alle biler gennemgåes mekanisk fra kofanger til kofanger. 
AG er meget omhyggelig og grundig, og du kan være sikker på, at han ikke går hjem, før alle dagens opgaver er klaret.   

 

Når AG holder fri…

..finder du ham i hjemmet i Stoholm, hvor han lader batterierne op til næste dags arbejde. Han tilbringer en stor del af sin fritid i familiens lag. 

Mød Frede

Når Frede er på arbejde…

Frede er en af de medarbejdere, vi har sværest ved at slippe af med 😉 Og heldigvis, for der findes ingen som Frede. Han blev ansat første gang d. 2002 og selvom han indimellem har været væk i kortere eller længere perioder, er han altid vendt ”hjem” igen, og det er vi glade for! Frede kan nemlig sælge sand i Sahara – mest af alt, fordi han besidder en usandsynlig høj grad af charme, som både vi og vores kunder nyder godt af.  
Frede holder til i leasingafdelingen og med sine mere end 20 års erfaring i bilbranchen, er du i trygge hænder, hvis du overvejer at lease din næste Lindholm bil.  


Når Frede holder fri…

..finder du ham i racerbilen på en af Danmarks racerbaner og for at holde sig i form til den slags, bruger han tid flere gange om ugen i det lokale crossfit-center.  
Når han ikke suser af sted med høj fart, hygger han med sin familie og med vennerne – og gerne i sommerhuset. 

 

Tre hurtige

Mød Lotte

Når Lotte er på arbejde…

Lotte er vores leasing-dronning, og hun styrer leasingafdelingen med hård hånd. Hun jonglerer med leasingdokumenter og besvarer snildt mere end 50 opkald og mails fra leasingkunder hver dag. Hun hjælper blandt andet eksisterende leasingkunder med at forlænge deres leasingkontrakt, med at tage leasingbiler retur og løser til UG enhver udfordring vores leasingkunder måtte have. Kort sagt holder hun styr på alt det, som leasingkonsulenterne lover vores kunder.

 

Når Lotte holder fri..

…finder du hende på landevejene med vind i håret på sin motorcykel – og allerhelst i bakkede, smukke landskaber.
Hvis det ikke foregår på to hjul, så foregår det på to ben med Lottes firbenede venner – nemlig hendes to hunde Harley og Aston – som naturligvis er opkaldt efter motorcykel-mærker, og som hun nyder at gå lange ture med.

Når motorcykel- eller gåturen er overstået, nyder Lotte at bruge tid i køkkenet, ja, hun er faktisk en slags italiensk mamma, der elsker mad med power og med italiensk touch.

 

Tre hurtige

Mød Gitte

Når Gitte er på arbejde…

Gitte er vores uundværlige heltinde i køkkenet! Hendes vigtigste opgave (hvis du spørger os) er at sørge for morgenmad og frokost til os, for alle ved jo som bekendt, at uden mad og drikke dur helten ikke.
Når hun ikke har gang i kødgryderne, vimser hun rundt i butikken, hvor hun fylder kaffeautomater op, nusser lidt om potteplanterne og sørger generelt for, at der ser nogenlunde ud i butikken. Hun er desuden altid klar på en lille snak over en kop kaffe.
Med andre ord er Gitte hende med det forkromede overblik over butikken, rengøringen, kaffen, forplejningen, og hun planlægger desuden rengøringen for rengøringsassistenterne.
Vi har haft fornøjelsen af Gitte i mere end 10 år, og er du i tvivl, så spørg Gitte.

Når Gitte holder fri…

…finder du hende vandrende i naturen med sin trofaste labrador Tulle.
Gitte elsker at rejse og har allerede erobret Rom og sine yndlingslande Italien og Grækenland flere gange – men hun nøjes ikke med Europa. Også fjernere destinationer som Canada, Thailand og Gambia er blevet udforsket.

Gitte er nok den medarbejder i huset, der går allerflest skridt i løbet af en arbejdsdag, men det stopper hende ikke fra at holde formen ved lige i fritiden med ugentlige ture i Loop Fitnesscenter.

 

Tre hurtige

Mød Frederik

Når Frederik er på arbejde

Frederik er en af vores nyest ankomne sælgere, men absolut ikke med mindst erfaring. Frederik har nemlig været i bilbranchen i flere år, og hans viden og ekspertise får vi og vores kunder dagligt glæde af. Når Frederik ikke er i færd med at snakke med kunder eller sælge biler, finder du ham oftest med et kamera i hånden ved vores fotovæg. Han sørger for at tage billeder af alle nye biler, der havner i butikken, så vores digitale kunder kan finde deres nye Lindholmbil hjemme fra computeren eller telefonen.  

Når Frederik holder fri…
…finder du ham på landevejene på sin motorcykel eller i fitnesscentret blandt de tunge vægte. Frederik har det, man kalder benzin i blodet, og han bruger gerne sin fritid på at udforske de nyeste bilmodeller på Facebook og i bøger – alt sammen for at holde sig opdateret og klar til at hjælpe vores kunder med deres næste bil.

 

Tre hurtige

Mød Christian

Når Christian er på arbejde…

Christian er senest ankomne mand i sælgerflokken, men ikke den nyeste. Det hænger sådan sammen, at Christian har været her tidligere, og nu er vendt hjem igen. Det er vi bare ræ’tig glade for!
Når Christian ikke har travlt med at sælge biler, sørger han for, at bilerne oprettes på hjemmesiden, så du kan sidde hjemme i sofaen og finde din næste drømmebil.

Når Christian holder fri…

..finder du ham højst sandsynlig i håndværkertøjet i gang med at renovere sit hus i den sydlige del af Viborg. Christian har nemlig fået købt sig en ældre dame, som kræver en kærlig hånd. Og alt bliver renoveret ned til mindste detalje – og gerne af Christian selv.
Har Christian ikke fået fitness nok af husprojektet, kan du være helt sikker på at finde ham i fitnesscentret, hvor han kommer næsten dagligt. Det er også her, han sørger for at sætte andre i sving i form af sin titel som personlig træner.

 

Tre hurtige

Mød Alberte

Når Alberte er på arbejde

Alberte er vores marketingpraktikant. Og vi er så heldige at have fornøjelsen af hende i hele 9 måneder.
Alberte studerer en bachelor i e-handel og er uddannet multimediedesigner. Hun spiller en vigtig rolle i markedsføringsafdelingen, hvor hun fungerer som Lises højre hånd og arbejder med en bred vifte af marketingopgaver.

Albertes store interesse for at skabe grafiske designs og elementer nyder Lindholms hjemmeside godt af! Udover grafik  arbejder hun også med SEO, SoMe-opslag, copywriting og deltager i diverse møder og events.

Alberte er ivrig efter at lære, og det får hun i høj grad mulighed for hos os, og samtidig får vi gavn af Albertes initiativrige og arbejdsomme væsen. Via sin praktik hos os opnår hun at forbedre sine færdigheder og opbygge et solidt fundament af viden og erfaring inden for digital marketing og design.

 

Når Alberte holder fri…

…finder du hende i sofaen med sine to hunde og kæreste, hvor de ser en god gyser eller Grey’s Anatomy.
Alberte elsker sushi og indtager det ofte sammen med veninderne på en lokal restaurant. Hun er desuden et stort familiemenneske og nyder at have det meste af sin familie i byen. 

 

Tre hurtige

Mød Tanja

Når Tanja er på arbejde

Tanja sidder på 1. sal sammen med resten af økonomiafdelingen og sørger blandt andet for at bogføre indtægter og udgifter for leasingafdelingen, lave afstemningsopgaver i forhold til regninger samt betale regninger.

Med Tanja bag roret i økonomiafdelingen, er vi sikre på, at der er fuldstændig styr på betalinger, deadlines mm. Tanja sætter en ære i, at opgaver er udført til punkt og prikke, og at deadlines overholdes, og hun er typen, der liiige tager arbejdet med hjem, hvis hun mangler det sidste. Hun er ikke bange for at rykke sine kolleger kærligt i ørerne, hvis de er for langsomme eller sløsede med at få sagerne givet videre i ordentlig tid.

Når Tanja holder fri…

…yder hun bogholdersk støtte og sparring i sin mands virksomhed. Når hun holder ægte fri, foregår det med børnene på gården med havearbejde og fester i den lokale landsby.

 

Tre hurtige

Mød Annesophie

Når Annesophie er på arbejde

Annesophie er vores allesammens talknuser. Hun har det kølige overblik i økonomiafdelingen og sikrer, at alle finansielle transaktioner og budgetter bliver overholdt. Hun er vores ”boss-lady” på en måde, så alle er klar over, hvem der har chef-kasketten på, men hun er samtidig ikke bleg for at sætte gang i fredagsstemningen på kontoret eller fyre sjofle bemærkninger af.

Annesophie rapporterer årsregnskaber og budgetter til bestyrelsen, og hun er en del af ledergruppen hos Lindholm.

Når Annesophie holder fri…

…finder du hende i hundeskoven med hendes hund Velvet eller på Ly, hvor hun får en drink – gerne en ”Maoam” – med veninderne. Haven får ofte en tur med riven, og du kan være sikker på, at alt fra have til vasketøj står snorlige, når du besøger hende i hendes hus. Hun er i øvrigt en forrygende værtinde, og du går aldrig hverken sulten eller tørstig hjem fra et besøg hos Annesophie.

 

Tre hurtige

Mød Janne

Janne på arbejde

Janne er vores debitor-bogholder. Med andre ord er det hende, du får i røret, hvis du skulle have misset en regning. På en kærlig, men bestemt måde fortæller hun dig, at der må være sket en fejl, og at de penge, der mangler på vores konto gerne må indsættes hurtigst muligt.

Når Janne holder fri…

…finder du hende i vandreskoene i nærheden af smuk natur, som frivillig i trivselsgrupper eller med strikkepindene i hænderne. Janne går altid forrest i mere end én forstand – eksempelvis når vores mandags-gå-hold skal på gåtur. Og du kan være sikker på, at hun altid er klar på socialt samvær og kollegahygge.

 

Tre hurtige

Kontakt os

Åbningstider i Påsken

Salgsafdelingen
d. 6/4 Skærtorsdag
d. 7/4 Langfredag
d. 8/4 Lørdag
d. 9/4 Påskedag
d. 10/4 2. påskedag

Værkstedet

Åbent hele påsken
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00

Lukket

Kontakt os

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Mød Lise

Lise på arbejde
Lise er marketingansvarlig og varetager en bred vifte af opgaver inden for marketing – herunder online markedsføring, vedligehold og opdatering af hjemmeside, sociale medier og meget mere. Derudover er hun også vores husfotograf og vores telefoniansvarlige. Hun koordinerer desuden effektivt og hurtigt interne som eksterne events – og næsten allervigtigst så sørger hun også for personalejulegaver.

Hun er desuden kvinden bag vores “Kør grønnere”-logo, og hun er i høj grad involveret i Lindholms grønne omstilling og bæredygtighedsstrategi.

 

Når Lise holder fri…
…kan du møde hende i skoven i løbeskoene eller i strikkeklubben, hvor hun dyrker sin passion for strik og hygge.

 

Tre hurtige