Lindholm Bilers logo med hvid skrift og orange bue

Elbil og hybridbil

Er en elbil fed på den fede måde eller på den grønne måde?

For få år siden var elbiler små, langsomme og – lad os være ærlige – ikke særlig fede. Nu sætter elbilerne trenden for bilindustrien og efterspørgslen er større end udbuddet. Derfor køber vi stort op i udlandet, så danske familier kan komme ud og køre på strøm nu. Det er helt tydeligt, at kunderne gerne vil køre ”grønt” hvis bilen i øvrigt kan opfylde de praktiske behov for rækkevidde, plads og komfort. 

Jagten på ny bil kan godt føles overrumplende. Udvalget af biler i alle former, farver og størrelser er efterhånden kæmpestort, så hvordan sikrer du, at du vælger den helt rigtige brugte elbil? Hos Lindholm Biler vil vi rigtig gerne hjælpe dig på rette vej.

Når du vælger en brugt bil, sikrer du dig, at den første ejer allerede har taget den største afskrivning – med andre ord: når du vælger en brugt bil, får du rigtig meget bil for pengene.

 På denne side kan du derfor blive en anelse klogere på brugte elbiler og hybridbiler.

Elbiler og hybridbiler på lager

Nyhed

Kia Ceed 1,6

PHEV Vision SW DCT

Kontant pris
229.900 DKK
Finansieringsforslag 2.579 DKK /md.
Modelår
2021
Kilometer
32.000
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)
Nyhed

Kia EV6 -

Long Range GT-Line

Kontant pris
439.900 DKK
 
Modelår
2022
Kilometer
9.000
Drivmiddel
El
Nyhed

Lynk & Co 01 1,5

PHEV

Kontant pris
379.900 DKK
Finansieringsforslag 4.067 DKK /md.
Modelår
2021
Kilometer
29.000
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)
Nyhed

Lynk & Co 01 1,5

PHEV

Kontant pris
379.900 DKK
Finansieringsforslag 4.067 DKK /md.
Modelår
2021
Kilometer
24.000
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)
Nyhed

Cupra Born 58

e-Boost

Kontant pris
329.900 DKK
Finansieringsforslag 3.571 DKK /md.
Modelår
2022
Kilometer
5.000
Drivmiddel
El
Nyhed

Tesla Model S -

Long Range AWD

Kontant pris
619.900 DKK
 
Modelår
2020
Kilometer
79.000
Drivmiddel
El
Nyhed

Mercedes C300 e 2,0

Avantgarde stc. aut.

Kontant pris
449.900 DKK
Finansieringsforslag 4.762 DKK /md.
Modelår
2020
Kilometer
25.000
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)
Nyhed

Hyundai Kona -

EV Premium

Kontant pris
219.900 DKK
Finansieringsforslag 2.575 DKK /md.
Modelår
2019
Kilometer
62.000
Drivmiddel
El
Nyhed

Renault Captur 1,6

E-Tech Intens

Kontant pris
209.900 DKK
Finansieringsforslag 2.380 DKK /md.
Modelår
2021
Kilometer
68.000
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)
Nyhed

VW Golf VIII 1,4

GTE DSG

Kontant pris
279.900 DKK
Finansieringsforslag 3.074 DKK /md.
Modelår
2021
Kilometer
68.000
Drivmiddel
Hybrid (Benzin + El)

Hvad er en elbil og en hybridbil?

Elbiler og hybridbiler er biler, der kører helt eller delvist på el. De anses for at være et grønnere valg end traditionelle biler, da elbilen og hybridbilen udleder væsentligt mindre CO2. Elbilen blev faktisk opfundet helt tilbage i slutningen af 1890’erne, hvorefter den forsvandt i mange år. I starten af 00’erne begynde elbilen så småt at dukke op igen, dog kom den lidt sløvt fra start. Den havde nemlig kort rækkevidde, hvilket gjorde, at der ikke var meget salg i den. Selvom elbiler og hybridbiler stadig er i rivende udvikling, er der sket utroligt meget siden da, og moderne elbiler har ofte en rækkevidde på over 400 kilometer. Sammen med det faktum, at biler med forbrændingsmotor stille og roligt udfases, er den lange rækkevidde medskyldig til, at moderne elbiler er blevet enormt populære. Det samme gælder hybriderne og pluginhybriderne, som er relativt nye spillere på banen. Herunder gennemgår vi forskellene samt fordelene ved elbilen, hybridbilen og plugin-hybriden.

Elbilen

Elbilen, som er den ældste bandit af den elektriske trio, kører udelukkende på el og skal derfor ikke tankes med diesel eller benzin. I stedet for en forbrændingsmotor er den udstyret med et batteri, der skal lades op via stikkontakt eller ladeboks, som installeres hjemme i garagen eller ved en af de mange, offentlige ladestandere, der efterhånden findes overalt i storbyerne og langs motorvejene. Ud over at elbilen er mere klimavenlig end en traditionel personbil, er der mange fordele ved at anskaffe en elbil heriblandt økonomiske fordele, da el er billigere end brændstof. Den moderne elbil har utrolig lang rækkevidde og er derfor et godt valg uanset dit kørselsbehov. Den kommer oftest med automatgear, er lydsvag og har stærk acceleration og sjove, dynamiske køreegenskaber, som uden tvivl øger din køreglæde i hverdagen. Gode eksempler på populære elbiler er Nissan Leaf, Polestar 2VW ID.5 og Tesla Model 3.

Hybridbilen

Modsat elbilen kører hybridbilen ikke på ren el, men også diesel eller benzin. Vælger du en hybridbil, slipper du for selv at lade bilens batteri op. Det oplades helt automatisk, når du starter motoren, samt når bilen bremser. Hybridbilens elmotor bidrager primært til acceleration ved stop-start, hvilket sænker brændstofforbruget betydeligt. Bilen skifter desuden selv mellem brændstof og el under kørsel. Den bruger oftest elmotoren ved lave hastigheder, mens forbrændingsmotoren tager over, når du jokker på speederen. Du kan derfor med fordel vælge en hybridbil, hvis du bor eller ofte kører rundt i byen, hvor du får mest muligt ud af elmotoren. Flere fordele ved hybridbilen er, at den kommer med automatgear, har kraftig accelerationsevne og er støjsvag ved bykørsel.

Lækre biler, der fås i hybrid-udgaver er blandt andet Ford Kuga og Kia Niro Hybrid.

Plugin-hybriden

Plugin-hybriden kører, ligesom hybridbilen, både på el og brændstof. Modsat hybridbilen skal plugin-hybriden dog oplades fra en ladestation eller stikkontakt ligesom elbilen. Samtidig oplades batteriet også, når du starter motoren, samt når du bremser. Batteriet i plugin-hybriden er større end i hybridbilen, hvilket betyder, at rækkevidden på el er længere, og det er først, når batteriet er afladt, at forbrændingsmotoren overtager. Plugin-hybriden kører derfor utroligt lang på literen, og den er et godt valg, hvis du gerne vil holde dit brændstofforbrug på minimalt niveau. Det gør også, at plugin-hybriden er yderst velegnet til både pendler- og bykørsel. Ligesom el- og hybridbilen kommer plugin-hybriden desuden med automatgear.

Bud på skønne biler der fås som plugin-hydrider, er VW Golf GTE, Audi A6 50 TFSI e og Kia Optima SW Plugin. 

6 gode grunde til at vælge en brugt elbil eller en hybridbil

Ja, der er rigtig mange gode grunde til at vælge en brugt elbil eller hybridbil – ikke mindst på grund af deres gode, grønne køreegenskaber. Elbilen, hybridbilen eller pluginhybriden er et oplagt valg til dig, der:

Søren Mellerup Salgschef Lindholm Biler

Mød Søren

Når Søren er på arbejde

Søren er manden med overblikket i salgsafdelingen hos Lindholm. Han planlægger hverdagen i bilhuset, regner afgifter på biler, sørger for at sætte andre i sving, og så sælger han selvfølgelig en hulens masse biler!

Hans forholdsvis unge alder taget i betragtning, er han en af ”de gamle” med mere end 10 års ansættelse her i huset. Søren har en finger med i alt, der vedrører salg og leasing, og kort sagt er Søren din go-to fyr – uanset om du vil købe eller lease.

 

Når Søren holder fri…

..træder han på speederen og cruiser afsted i sin vintage Bobbel – han kan nemlig ikke få nok af den klassiske bilkultur. Men det er ikke kun motorlyden i de klassiske biler, der får hans hjerte til at banke. Hans store passion for grillmad, sender hans smagsløg på en gastronomisk rejse, og han nyder at forkæle sin bedre halvdel og gæster med grillmad og et godt glas rødvin på terrassen. Han tilbringer også tid med sin kære hund, Buddy.

 

Tre hurtige

Frede Sieverts Leasingkonsulent Lindholm Biler

Mød Frede

Når Frede er på arbejde

Frede er en af de medarbejdere, vi har sværest ved at slippe af med 😉 Og heldigvis, for der findes ingen som Frede. Han blev ansat første gang d. 2002 og selvom han indimellem har været væk i kortere eller længere perioder, er han altid vendt ”hjem” igen, og det er vi glade for! Frede kan nemlig sælge sand i Sahara – mest af alt, fordi han besidder en usandsynlig høj grad af charme, som både vi og vores kunder nyder godt af.  
Frede holder til i leasingafdelingen og med sine mere end 20 års erfaring i bilbranchen, er du i trygge hænder, hvis du overvejer at lease din næste Lindholmbil.  

Når Frede holder fri…

..finder du ham i racerbilen på en af Danmarks racerbaner og for at holde sig i form til den slags, bruger han tid flere gange om ugen i det lokale crossfit-center.  
Når han ikke suser af sted med høj fart, hygger han med sin familie og med vennerne – og gerne i sommerhuset. 

 

Tre hurtige

Lotte Schou Leasingkoordinator Lindholm Biler

Mød Lotte

Når Lotte er på arbejde
Lotte er vores leasing-dronning, og hun styrer leasingafdelingen med hård hånd. Hun jonglerer med leasingdokumenter og besvarer snildt mere end 50 opkald og mails fra leasingkunder hver dag. Hun hjælper blandt andet eksisterende leasingkunder med at forlænge deres leasingkontrakt, med at tage leasingbiler retur og løser til UG enhver udfordring vores leasingkunder måtte have. Kort sagt holder hun styr på alt det, som leasingkonsulenterne lover vores kunder.

Når Lotte holder fri..

…finder du hende på landevejene med vind i håret på sin motorcykel – og allerhelst i bakkede, smukke landskaber.
Hvis det ikke foregår på to hjul, så foregår det på to ben med Lottes firbenede venner – nemlig hendes to hunde Harley og Aston – som naturligvis er opkaldt efter motorcykel-mærker, og som hun nyder at gå lange ture med.

Når motorcykel- eller gåturen er overstået, nyder Lotte at bruge tid i køkkenet, ja, hun er faktisk en slags italiensk mamma, der elsker mad med power og med italiensk touch.

 

Tre hurtige

Gitte Ostermann Lindholm Biler

Mød Gitte

Når Gitte er på arbejde

Gitte er vores uundværlige heltinde i køkkenet! Hendes vigtigste opgave (hvis du spørger os) er at sørge for morgenmad og frokost til os, for alle ved jo som bekendt, at uden mad og drikke dur helten ikke.
Når hun ikke har gang i kødgryderne, vimser hun rundt i butikken, hvor hun fylder kaffeautomater op, nusser lidt om potteplanterne og sørger generelt for, at der ser nogenlunde ud i butikken. Hun er desuden altid klar på en lille snak over en kop kaffe.
Med andre ord er Gitte hende med det forkromede overblik over butikken, rengøringen, kaffen, forplejningen, og hun planlægger desuden rengøringen for rengøringsassistenterne.
Vi har haft fornøjelsen af Gitte i mere end 10 år, og er du i tvivl, så spørg Gitte.

Når Gitte holder fri…

…finder du hende vandrende i naturen med sin trofaste labrador Tulle.
Gitte elsker at rejse og har allerede erobret Rom og sine yndlingslande Italien og Grækenland flere gange – men hun nøjes ikke med Europa. Også fjernere destinationer som Canada, Thailand og Gambia er blevet udforsket.

Gitte er nok den medarbejder i huset, der går allerflest skridt i løbet af en arbejdsdag, men det stopper hende ikke fra at holde formen ved lige i fritiden med ugentlige ture i Loop Fitnesscenter.

 

Tre hurtige

Profilbillede i farver af sælger Frederik Svanborg hos Lindholm Biler

Mød Frederik

Når Frederik er på arbejde

Frederik er en af vores nyest ankomne sælgere, men absolut ikke med mindst erfaring. Frederik har nemlig været i bilbranchen i flere år, og hans viden og ekspertise får vi og vores kunder dagligt glæde af. Når Frederik ikke er i færd med at snakke med kunder eller sælge biler, finder du ham oftest med et kamera i hånden ved vores fotovæg. Han sørger for at tage billeder af alle nye biler, der havner i butikken, så vores digitale kunder kan finde deres nye Lindholmbil hjemme fra computeren eller telefonen.  

Når Frederik holder fri…
…finder du ham på landevejene på sin motorcykel eller i fitnesscentret blandt de tunge vægte. Frederik har det, man kalder benzin i blodet, og han bruger gerne sin fritid på at udforske de nyeste bilmodeller på Facebook og i bøger – alt sammen for at holde sig opdateret og klar til at hjælpe vores kunder med deres næste bil.

 

Tre hurtige

Profilbillede af Christian Holst - sælger hos Lindholm Biler

Mød Christian

Når Christian er på arbejde

Christian er seneste mand i sælgerflokken, men ikke den nyeste. Det hænger sådan sammen, at Christian har været her tidligere, og nu er vendt hjem igen. Det er vi bare ræ’tig glade for!
Når Christian ikke har travlt med at sælge biler, sørger han for, at bilerne oprettes på hjemmesiden, så du kan sidde hjemme i sofaen og finde din næste drømmebil.

Når Christian holder fri…

..finder du ham højst sandsynlig i håndværkertøjet i gang med at renovere sit hus i den sydlige del af Viborg. Christian har nemlig fået købt sig en ældre dame, som kræver en kærlig hånd. Og alt bliver renoveret ned til mindste detalje – og gerne af Christian selv.
Har Christian ikke fået fitness nok af husprojektet, kan du være helt sikker på at finde ham i fitnesscentret, hvor han kommer næsten dagligt. Det er også her, han sørger for at sætte andre i sving i form af sin titel som personlig træner.

 

Tre hurtige

Profilbillede af marketingpraktikant Alberte Kirsten Laursen hos Lindholm Biler

Mød Alberte

Når Alberte er på arbejde

Alberte er vores marketingpraktikant. Og vi er så heldige at have fornøjelsen af hende i hele 9 måneder.
Alberte studerer en bachelor i e-handel og er uddannet multimediedesigner. Hun spiller en vigtig rolle i markedsføringsafdelingen, hvor hun fungerer som Lises højre hånd og arbejder med en bred vifte af marketingopgaver.

Albertes store interesse for at skabe grafiske designs og elementer nyder Lindholms hjemmeside godt af! Udover grafik  arbejder hun også med SEO, SoMe-opslag, copywriting og deltager i diverse møder og events.

Alberte er ivrig efter at lære, og det får hun i høj grad mulighed for hos os, og samtidig får vi gavn af Albertes initiativrige og arbejdsomme væsen. Via sin praktik hos os opnår hun at forbedre sine færdigheder og opbygge et solidt fundament af viden og erfaring inden for digital marketing og design.

 

Når Alberte holder fri…

…finder du hende i sofaen med sine to hunde og kæreste, hvor de ser en god gyser eller Grey’s Anatomy.
Alberte elsker sushi og indtager det ofte sammen med veninderne på en lokal restaurant. Hun er desuden et stort familiemenneske og nyder at have det meste af sin familie i byen. 

 

Tre hurtige

Tanja Lade Kastbjerg-Thomsen Regnskabassistent Lindholm Biler

Mød Tanja

Når Tanja er på arbejde

Tanja sidder på 1. sal sammen med resten af økonomiafdelingen og sørger blandt andet for at bogføre indtægter og udgifter for leasingafdelingen, lave afstemningsopgaver i forhold til regninger samt betale regninger.

Med Tanja bag roret i økonomiafdelingen, er vi sikre på, at der er fuldstændig styr på betalinger, deadlines mm. Tanja sætter en ære i, at opgaver er udført til punkt og prikke, og at deadlines overholdes, og hun er typen, der liiige tager arbejdet med hjem, hvis hun mangler det sidste. Hun er ikke bange for at rykke sine kolleger kærligt i ørerne, hvis de er for langsomme eller sløsede med at få sagerne givet videre i ordentlig tid.

Når Tanja holder fri

..yder hun bogholdersk støtte og sparring i sin mands virksomhed. Når hun holder ægte fri, foregår det med børnene på gården med havearbejde og fester i den lokale landsby.

 

Tre hurtige

Annesophie_Goul_Bansmann_økonomichef_Lindholm_Biler

Mød Annesophie

Når Annesophie er på arbejde

Annesophie er vores allesammens talknuser. Hun har det kølige overblik i økonomiafdelingen og sikrer, at alle finansielle transaktioner og budgetter bliver overholdt. Hun er vores ”boss-lady” på en måde, så alle er klar over, hvem der har chef-kasketten på, men hun er samtidig ikke bleg for at sætte gang i fredagsstemningen på kontoret eller fyre sjofle bemærkninger af.

Annesophie rapporterer årsregnskaber og budgetter til bestyrelsen, og hun er en del af ledergruppen hos Lindholm.

Når Annesophie holder fri…

…finder du hende i hundeskoven med hendes hund Velvet eller på Ly, hvor hun får en drink – gerne en ”Maoam” – med veninderne. Haven får ofte en tur med riven, og du kan være sikker på, at alt fra have til vasketøj står snorlige, når du besøger hende i hendes hus. Hun er i øvrigt en forrygende værtinde, og du går aldrig hverken sulten eller tørstig hjem fra et besøg hos Annesophie.

 

Tre hurtige

Janne Bech Kontorassistent Lindholm Biler

Mød Janne

Når Janne er på arbejde

Janne er vores Debitor-bogholder. Med andre ord er det hende, du får i røret, hvis du skulle have misset en regning. På en kærlig, men bestemt måde fortæller hun dig, at der må være sket en fejl, og at de penge, der mangler på vores konto gerne må indsættes hurtigst muligt.

Når Janne holder fri…

…finder du hende i vandreskoene i nærheden af smuk natur, som frivillig i trivselsgrupper eller med strikkepindene i hænderne. Janne går altid forrest i mere end én forstand – eksempelvis når vores mandags-gå-hold skal på tur, og du kan være sikker på, at hun altid er klar på socialt samvær og kollegahygge.

 

Tre hurtige

Kontakt os

Åbningstider i Påsken

Salgsafdelingen
d. 6/4 Skærtorsdag
d. 7/4 Langfredag
d. 8/4 Lørdag
d. 9/4 Påskedag
d. 10/4 2. påskedag

Værkstedet

Åbent hele påsken
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00
kl. 11:00 – 16:00

Lukket

Kontakt os

Finansiering

Skadeværksted Viborg

Gl. Aarhusvej 241B
8800 Viborg

 +45 86 61 02 44
 service@lindholmbiler.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.30
kl. 7.30-16.00

Serviceværksted Viborg - Super Dæk Service

Gl. Århusvej 241B
8800 Viborg

 +45 76 15 37 30
 viborgsyd@sds.dk

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 7.30-16.00
kl. 7.30-15.30

Dit nærmeste Super Dæk Service-værksted

Kontakt callcentret for dit nærmeste Super Dæk Service-værksted  +45 76 15 30 00

Lise Høyer Marketingansvarlig Lindholm Biler

Mød Lise

Når Lise er på arbejde
Lise er marketingansvarlig og varetager en bred vifte af opgaver inden for marketing – herunder online markedsføring, vedligehold og opdatering af hjemmeside, sociale medier og meget mere. Derudover er hun også vores husfotograf og vores telefoniansvarlige. Hun koordinerer desuden effektivt og hurtigt interne som eksterne events – og næsten allervigtigst så sørger hun også for personalejulegaver.

Hun er desuden kvinden bag vores “Kør grønnere”-logo, og hun er i høj grad involveret i Lindholms grønne omstilling og bæredygtighedsstrategi.

Når Lise holder fri
Når Lise ikke er på arbejde, kan du møde hende i skoven i løbeskoene eller i strikkeklubben, hvor hun dyrker sin passion for strik og hygge.

 

Tre hurtige

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.