Lindholm Skov Drone Lille

Lindholm Skov

PLANT FREMTIDENS SKOVE SAMMEN MED OS

Brugt Audi E-tron

Lindholms Grønne Billån

- fra 0,99% i rente

278156262 5092110510827446 2179281732018563314 N

Byens Bedste Bilforhandler 2022

IMG 9773 Rabat1

Køb din bil online i dag

Fri levering i hele landet

Lindholm Finansiering

Lindholm Finans

- fast rente fra 1,19%

1/1
Hvilken biltype passer til dit behov?
Lige nu 194 Topklargjorte biler til levering

45 ÅRS KÆRLIGHED TIL BRUGTE BILER MED GLADE KUNDER

 

Velkommen hos Lindholm Biler

Hos LINDHOLM BILER har vi siden 1976 leveret topklargjorte biler til usædvanligt skarpe priser. Og med et årligt salg på over 3.500 biler ved vi, hvad det kræver at tilfredsstille selv den mest kræsne køber.

I vores bilhus i Viborg har vi altid 250 nyere biler at vælge i mellem. Alle vores biler er omhyggeligt udvalgt, så de lever op til Lindholm-standarden.

Uanset om du vil købe, privatlease eller firmalease din nye, brugte bil, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder også alt i service, reparation, skadesreparation, undervognsbehandling, hjulopbevaring, rudeskift, bilsyn og meget mere.

Vi tilbyder et af markedets absolut mest attraktive garanti-ordninger. Når du tilkøber garanti til din bil, får du ovenikøbet en 77-punkts kosmetisk og mekanisk gennemgang af din bil – helt gratis. Tættere kommer du ikke på en nyere bil til små penge.

Kort sagt behøver du kun at køre ét sted hen – til LINDHOLM BILER!

August 2021

Lindholm samler kompetencerne og styrker fokus

Corona har gjort os alle mere digitale, og der handles online som aldrig før! Det kommer ikke bag på os, og i foråret anskaffede vi os en autotransporter og ansatte en digital sælger. Det har Jer kunder taget rigtig godt imod, og med vores gratis levering over hele landet og 14 dages fuld returret har det aldrig været lettere at købe eller lease bil online.

Derfor har vi vurderet, at det er tid til næste step i vores digitale rejse, som muliggør at handle bil online på www.lindholmbiler.dk. Det betyder også, at vi fremadrettet samler vores kompetencer på én fysisk lokation. Det gør vi for at kunne yde den bedste kundeservice, give de skarpeste priser og fokusere på vores digitale rejse. Vi fraflytter derfor vores butikker i Aarhus og Fredericia i løbet af september 2021.

Lindholm Biler & Leasing fortsætter selvfølgelig som I kender det – nu blot på den oprindelige lokation i Viborg, Gl. Århusvej 241B. Netop vores Viborg-afdeling har vi mange spændende ting i støbeskeen med, men mere om det senere.

En del af vores salg er allerede flyttet online og for at få flere til at prøve, hvor let og sikkert det er, så tilbyder vi en rabat på kr. 5.000,- på udvalgte biler, når bilen købes online.

Vores historie
45 års kærlighed til brugte biler med glade kunder

1976 beslutter en ung mand ved navn Martin Kristensen at biler skal være hans levevej. Martins store viden og brændende passion for biler er så stærk, at drømmen om at handle biler skal realiseres. Sideløbende med sin uddannelse som lagermand ved Ford i Viby, har han de seneste år med stor succes handlet med brugte biler fra sin fødegård, Lindholm. Derfor beslutter han, at han fremover vil sælge brugte biler på fuld tid. LINDHOLM BILER, døber han bilforretningen – som ære til sin fødegård.

De kommende år vokser Lindholm Biler, og i 1999 indtræder Henrik Bollerslev som kompagnon i virksomheden. Henrik er uddannet biløkonom og trods sine kun 23 år, er Henrik en branchevant herre, der har haft sin gang i Lindholm Biler, siden han var blot 8 år gammel. Med de to bilentusiaster ved rattet, styrer Lindholm Biler mod succes, og forretningen vækster yderligere. Martin Kristensen vælger i 2013 at geare ned og overlade førersædet til Henrik Bollerslev, der bliver indehaver.     

I dag, 45 år efter der første gang blev givet håndslag på en bilhandel, råder vi i Lindholm Biler A/S over 7.500 m2 i vores bilhus i Viborg. Vi har et årligt salg på flere end 3.500 biler, og vi har gennem årene serviceret flere end 50.000 tilfredse kunder.                                                                                                                                                                                                                                 

Hils på Team Lindholm

Vi er lindholmere - det betyder, at vi holder, hvad vi lover!

Nogle bilforhandlere mener ikke, at en tryg købsoplevelse betyder alverden. Eller at kunden skal føle sig set og hørt. Men det gør vi. Vi mener faktisk, det er det vigtigste.

Passionen for biler, troværdighed, godt købmandsskab, samt glade og tilfredse kunder er nemlig det fundament, LINDHOLM BILER er bygget på – og de værdier som altid vil være hjørnestenene i vores forretning.

Hos LINDHOLM BILER arbejder vi hver eneste dag på at finde de bedste brugte biler på markedet til dig. Vi arbejder på at servicere dig bedst muligt ud fra dine behov. Og vi gør en dyd ud af at holde, hvad vi lover. Det er sådan, vi Lindholmere er.

 

Vores forretning har udviklet sig i takt med tiden

 

Vi sælger ikke kun brugte biler - vi leaser dem også. Og vi gør det ikke kun i vores fysiske forretninger. Vi er blevet digitale, og nu sælger vi også biler online. Men selvom vi har udviklet vores forretning, så har vi bibeholdt vores høje kundeservice-standard. Uanset om du handler online eller fysisk, betyder det nemlig alverden for os, at du får en god oplevelse, når du køber eller leaser en brugt bil hos Lindholm – det synes vores kunder heldigvis, de gør.

Hos Lindholm er vi nørder – bilnørder. Det har vi været siden 1976, og det står vi ved. Vi elsker biler, og vi elsker glade og tilfredse kunder. Vores opkøbere er konstant på jagt efter de helt rigtige biler, så vi kan tilbyde de bedste brugte biler på markedet. Finder du ikke, hvad du søger, så kontakt vores salgsteam, og få din ønskebil lagt ind i vores køberkartotek – så går vi på jagt efter den til dig.

Vi tilbyder desuden altid markedets bedste finansiering, uanset om du ønsker fast eller variabel rente.