Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 11 resultater

Topklargjorte brugte Audi A3

Audis skønne eksklusive biler hører til i premium-segmentet – og det er der god grund til. Audis biler emmer nemlig af luksus, og det samme gør den frække Audi A3. Der er kræset for de mindste detaljer, designet er stilrent, materialerne er i top, og så kører den som en drøm. Du finder den nemlig med flere forskellige motorer lige fra TFSI-motorer med turbo til økonomiske TDI-motorer. Audi A3 er en kompakt bil med karakteristiske aerodynamiske linjer og bred køler, der giver den et sporty udseende.  

Brugte Audi A3 kommer både i en limousine, sportsback og cabriolet-udgave. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte og særdeles veludstyrede Audi A3 til salg og leasing.  

Privatleasing af brugt Audi A3 

Privatleasing er oplagt til dig, der er vild med økonomisk tryghed, men også drømmer om en rigtig lækker bil. Med privatleasing af en brugt Audi A3, skal du ikke bekymre dig om afskrivning eller restværdi på bilen. Hos Lindholm Biler klarer vi det hele for dig. Når du privatleaser en nyere, brugt Audi A3 betaler du en førstegangsydelse og dernæst en fast månedlig ydelse. Du ved altså altid, hvad det koster dig at køre rundt i din Audi. Ved førstegangsydelsen skal du betale max 30 % af bilens anskaffelsessum. Den faste månedlige ydelse udregnes ud fra dit valg af forsikringer og serviceaftaler samt en procentdel af bilens registreringsafgift og dit årlige kørselsbehov.  

Når du leaser 

Når du leaser en brugt Audi A3, er du selv med til at bestemme længden på leasingperioden. En normal leasingperiode strækker sig mellem 12-36 måneder. Når den udløber, ja, så skal du faktisk ikke gøre andet end at levere bilen tilbage til hos – selvfølgelig i god stand. Alle almindelige småskader og almindelig slitage op til 5.000 kr. er inkluderet i leasingprisen. Du kan derfor roligt lease en brugt premium-bil hos Lindholm Biler. Det giver masser af tryghed. 

Ved leasing hos os kan du endda tilkøbe vejhjælp og serviceaftaler og få det hele lagt ind i din månedlige ydelse, så du absolut intet har at bekymre dig om. Meget nemmere bliver det ikke, at være bilejer. Du kan læse mere om privatleasing hos Lindholm Biler her. 

Køb brugt Audi A3 hos Lindholm Biler 

Ved køb eller leasing af en lækker brugt Audi A3 hos Lindholm Biler er det nærmest ligesom at få fingrene i en spritny bil. Alle vores nyere, brugte biler er nemlig topklargjorte og til knivskarpe priser, der kan nemlig være mange penge at spare ved at lease eller kigge efter en brugt Audi A3 frem for en ny – og fornemmelsen af eksklusiv luksusbil er den samme trods det højere tal på triptælleren. Hos Lindholm Biler samarbejder vi desuden med CarGarantie, som tilbyder attraktive garantiordninger til brugte biler. Det gør vi så, du altid kan få ekstra tryghed ved køb eller leasing af Audi A3, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.