Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Topklargjort, brugt Audi e-tron

SUV’en Audi e-tron er Audis første elbil. På trods af at modellen kun har været på det danske marked siden 2019, har den allerede opnået stor succes. Den hitter især på grund af kombinationen af miljøvenlige, dynamiske køreegenskaber og SUV-fordele inklusiv høj indstigning, stor rummelighed og høj komfort. Det er ikke nogen hemmelighed, at Audi anses for at være et prestigefyldt mærkeAudis biler befinder sig i luksusklassen, og Audi e-tron er ingen undtagelse. E-tron er en topmoderne luksus-SUV, som fås med alt, du drømmer om af teknologi og udstyr 

Kunne du tænke dig en tur bag rattet i den måske lækreste, elektroniske SUV på markedet, finder du nyere, brugte Audi e-tron til salg og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores nyere, brugte Audi e-tron står altid topklargjorte, som var de spritnye, og du er meget velkommen til at kigge forbi til en prøvetur.    

Privatleasing af brugt Audi e-tron

Køb af en ny eller brugt Audi e-tron kræver, at du er parat til at gribe dybt i lommerne. Er det ikke tilfældet, kan du med fordel overveje privatleasing. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en topklargjort, nyere, brugt Audi e-tron. Der er masser af fordele ved privatleasing heriblandt masser af økonomisk tryghed. Når du privatleaser en nyere, brugt Audi e-tron hos os, betaler du en lille førstegangsydelse, der allerhøjst vil svare til 30% af bilens anskaffelsessum – altså det bilen koster, hvis du skulle købe den fra ny. Efterfølgende betaler du en fast månedlig ydelse. Værkstedsregninger, service og afskrivning på bilen skal du ikke tænke på – det kan nemlig medregnes i din leasingpris. På den måde slipper du for uforudsete udgifter, når du privatleaser.  

Når du leaser

Den månedlige ydelse du betaler, når du leaser en nyere, brugt Audi e-tron, fastsættes blandt andet ud fra dine valg af serviceydelser og forsikringer, en procentdel af bilens registreringsafgift og hvor langt du skal køre i din nyere, brugte Audi e-tron i leasingperioden. Typisk varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og du bestemmer selv hvor længe, du leaser bilen. Når din leasingaftale udløber, triller du blot e-tronen tilbage til os i god stand. Har du lyst til at blive klogere på privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse meget mere lige her 

Køb brugt Audi e-tron hos Lindholm Biler

En nyere, brugt Audi e-tron er en ualmindeligt lækker sag, som du kan fræse rundt i med god samvittighed. Hos Lindholm Biler finder du et flot udvalg af nyere, brugte Audi e-tron til ualmindeligt skarpe priser. Alle vores brugte Audi e-tron bliver professionelt topklargjort på vores eget klargøringscenter efter særlige, høje standarter. Ja det er faktisk svært at se forskel på en af vores klargjorte, nyere, brugte Audi e-tron og en fabriksny ud over på prisen. Vi samarbejder desuden med CarGarantie for at kunne tilbyde markedets mest eftertragtede garanti- og forsikringsordninger. Når du køber din nyere, brugte Audi e-tron hos os, gør du altså både en god og tryg handel. Hvis du ligger inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder al vores kontaktinformation lige her.