Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Topklargjorte, brugte Audi Q3

Audi Q3 er den mindste af Audis rå SUV’ere og blev introduceret i 2011 og har siden da haft masser af succes. Den er kendetegnet ved sit rå, maskuline ydre med en helt fantastisk fed kølergril, der understreger den brugte Audi Q3’s muskuløse stil. Der er dog også kræset for interiøret, hvor der ingen tvivl er om, at du har sat dig ind i en luksusbil. Siddepositionen er sportslig og giver masser af komfort. Linjerne er dynamiske og harmonerer perfekt med dens ydre. Køredynamikken er helt formidabel, uanset om du går offroad eller suser afsted på de asfalterede landeveje. 

Hos Lindholm Biler finder du Audi Q3 brugt til både salg og leasing. Alle vores brugte Q3 står topklargjorte og nærmest som ny. Der er faktisk ikke den store forskel, når du sætter dig ind bag rattet – udover at du får meget mere bil for pengene hos os. 

Privatleasing af brugt Audi Q3  

Er du bare smask forelsket i den lækre Q3, men vil du gerne være fri for bekymringerne, der kommer med at være bilejer. Kan du med fordel vælge at privatlease en brugt Audi Q3. Med privatleasing får du nemlig masser af økonomisk tryghed. Du ved nemlig altid, hvad det koster dig at have bil. Med privatleasing betaler du kun en forholdsvis lav førstegangsydelse, der max svarer til 30 % af bilens anskaffelsessum, hvis du skulle købe den på traditionel vis. Ofte er førstegangsydelsen dog langt lavere. Udover denne betaler du hver måned en fast månedlig ydelse for at køre i din brugte Audi Q3. Den månedlige ydelse fastsættes ud fra dit kørselsbehov, en procentdel af bilens registreringsafgift samt eksempelvis serviceaftaler og forsikring. Det giver en lækker bil at drøne rundt i og masser af økonomisk stabilitet og tryghed i hverdagen.  

Når du privatleaser 

En typisk privatleasingaftale strækker sig over 12-36 måneder - du bestemmer helt selv. Fordelen ved leasing er, at du kan skifte bil ofte i takt med at dit behov ændres. Med privatleasing skal du desuden hverken bekymre dig om restværdi eller selv at komme af med bilen igen. Hos Lindholm Biler klarer vi det hele for dig. Du skal blot levere den tilbage til os, når aftalen udløber. Der er derfor rigtig god grund til at privatlease en brugt Audi Q3. Du kan med fordel også regne på, om det kan betale sig at flexlease. Det er ofte fordelagtigt, hvis prisen ligger mellem 350.000 og 500.000 kr. Du kan læse mere om flexleasing lige her.   

Køb Audi Q3 brugt hos Lindholm Biler 

Hos Lindholm Biler kan du både vælge at købe eller privatlease en nyere, brugt Audi Q3. De står alle sammen topklargjorte, og fremstår nærmest som ny – ja faktisk får du helt samme følelse som i en fabriksny Audi, når du sætter dig ind bag rattet på vores brugte Audi Q3. Ligger du inde med spørgsmål i forhold til køb eller leasing af en brugt Audi Q3, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation lige her.