Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Topklargjorte, brugte Audi Q5

Tyske Audi er et mærke, der lugter langt væk af kvalitet og luksus. Det kan både ses og mærkes på den sprøde Audi Q5. Audi Q5 blev lanceret i 2008 og er en stor, lækker SUV med masser af karakter og overlegenhed. Bilens firehjulstræk sørger for godt, solidt vejgreb i alt terræn, mens køreegenskaberne inklusiv dynamisk acceleration sikrer dig en sjov og unik køreoplevelse. Audi Q5 er en suveræn familiebil. Kabinen er stor og rummelig med komfortable sæder og moderne teknologi såsom headup-display, fartpilot og B&O-anlæg.  

Er du blevet forelsket i den luksuriøse SUV, behøver du ikke lade nyprisen stå i vejen for kærligheden. Du kan nemlig sparafsindigt mange penge ved at købe eller lease en topklargjort, brugt Audi Q5 hos Lindholm Biler.  

Privatleasing af brugt Audi Q5

Audi er kendt for at producere flotte premiumbiler, hvilket kan ses og mærkes på både nyog brugtbilprisen. Vil du gerne lune dig i en ualmindeligt lækker Audi Q5, kan du med fordel lease. Hos Lindholm Biler finder du topklargjorte, nyere, brugte Audi Q5 til privatleasing. En stor fordel ved privatleasing er, at du får en masse økonomisk tryghed. Når du privatleaser, betaler du en lille førstegangsydelse, der max svarer til 30% af bilens anskaffelsessum, og derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Afskrivning på bilen, service og værkstedsregninger skal du ikke tænke på. Med andre ord kender du alle udgifterne på din brugte Audi Q5 på forhånd, når du privatleaser, og du slipper for uforudsete udgifter. 

Når du leaser

Den månedlige ydelse du betaler, når du privatleaser, fastsættes ud fra forskellige parametre, som blandt andet inkluderer en procentdel af bilens registreringsafgift, dine valg af forsikringer og serviceaftaler samt hvor langt du skal køre i Audien i leasingperioden. Du bestemmer selv hvor længe, du vil lease din nyere, brugte Audi Q5. Typisk løber en leasingperiode over 12-36 måneder, og når perioden ophører, kører du blot bilen tilbage til os i god stand. Når du har afleveret bilen, er du klar til at trille væk i din næste leasingbil. Har du lyst til at læse mere om privatleasing hos Lindholm Biler, finder du meget mere information her 

Køb brugt Audi Q5 hos Lindholm Biler

Drømmer du om at drøne land og rige rundt i en topmoderne luksus-SUV, så er Audi Q5 lige sagen. Køber eller leaser du en brugt Audi Q5, er der rigtig mange penge at spare. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte Audi Q5 til både salg og leasing. Alle vores brugte Audi Q5 bliver professionelt topklargjorte, så de ser ud, som var de spritnye. Du får altså en brugt bil af højeste kvalitet. Ikke nok med det – du gør også en tryg handel. Vi tilbyder blandt andet brugtbilstest, og så samarbejder vi med CarGarantie for at tilbyde dig markedets bedste garantiordning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål. Det gør du ved at ringe eller skrive til en af vores afdelinger i Aarhus, Viborg og Fredericia. Du finder al vores kontaktinformation her