Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte BMW 320d

Der er efterhånden ingen tvivl om at BMW hører til i klassen af premium-biler. Der er nemlig noget helt særligt over en lækker BMW og særligt en brugt BMW 320d. Den har en helt unik rå tiltrækningskraft med skønne klare former og et smukt poetisk udtryk, der understreger dens dynamiske linjer og medfødte køredynamik. Den er nemlig helt formidabel og giver en fantastisk sportslig køreoplevelse, der er de få forundt.  

Hos Lindholm Biler finder du den lækre BMW 320d til både salg og leasing. Alle vores brugte BMW 320d står topklargjorte, og du får uden tvivl følelsen af spritny bil, når du sætter dig ind bag rattet. BMW 320d er perfekt til dig, der drømmer om en skøn premiumbil. 

Privatleasing af BMW 320d  

Nogle gange kan det faktisk betale sig at lease i stedet for at købe. Specielt hvis du drømmer om en lækker luksusbil, men samtidig er utroligt glad for økonomisk tryghed i hverdagen og gerne vil slippe for bekymringerne, der kan komme med at være bilejer. Hos Lindholm Biler kan du privatlease den lækre BMW 320d brugt. Det kræver nemlig ikke den helt store pengepung. Du betaler en førstegangsydelse, der er forholdsvis lav og max kan udgøre 30 % af bilens anskaffelsessum, hvis du altså skulle købe den på traditionel vis. Derudover betaler du en fast månedlig ydelse, og det er her, den økonomiske tryghed sætter ind. Du ved nemlig altid, hvad det koster dig at køre rundt i en lækker BMW 320d, og har du valgt at inkludere forsikring og serviceaftaler i leasingaftalen, ja så er der faktisk ikke noget, du skal bekymre dig om.  

Når du leaser  

Leasingprisen fastsættes ud fra dit valg af aftaler, en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit kørselsbehov. Det er derfor godt at kende dette inden, du privatleaser. Du kan privatlease en brugt BMW 320d over 12-36 måneder, du bestemmer nemlig helt selv, hvor lang tid du vil lease. Fordelen er, at du kan skifte bil meget oftere, end hvis du købte den. Du skal nemlig heller ikke bekymre dig om restværdi eller gensalgsværdi. Din BMW 320d skal nemlig blot leveres tilbage til os, når leasingaftalen udløber. Ønsker du at blive klogere på privatleasing her hos Lindholm Biler, kan du læse mere her. 

Køb BMW 320d brugt hos Lindholm Biler  

Når du handler hos Lindholm Biler, er det både muligt at lease og købe en nyere, brugt BMW 320d. Alle vores biler står altid topklargjorte og klar til en prøvetur. Ja, faktisk er det ligesom at sætte sig ind bag rattet på en fabriksny BMW. En brugt BMW 320d emmer af lige så meget kvalitet og eksklusivitet – du gør bare en god handel ved at lease eller købe brugt. Ligger du inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Al vores kontaktinformation kan findes her.