Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Topklargjorte, brugte BMW 330d

BMW er kendt for ualmindeligt velkørende og ikke mindst smukke biler. I BMWs store sortiment finder du 3-serien, som er blandt danskernes absolutte favoritbiler og en af BMWs mest solgte modeller. 3-serien, som indeholder den køreglade BMW 330d med brændstoføkonomisk dieselmotor og masser af hestekræfter, kommer både som sedan og stationcar. Den er et godt valg til familiebil, da den byder på masser af plads til hverdagens udfoldelser i både kabine og bagagerum. Samtidig er BMW 3-serien en ekstremt populær firmabil. Det skyldes blandt andet bilens eksklusive og elegante design samt den velindrettede førerplads, der sikrer føreren en behagelig kørestilling og maksimal komfort.

Savler du over den labre BMW 330d, ja så skal den da være din næste bil. Til trods for den noget skrappe nypris behøver du ikke trygle din chef om bonus – nej hos Lindholm Biler kan du spare massevis af penge ved at købe eller lease en topklargjort, nyere, brugt BMW 330d til en ekstremt skarp pris.

Privatleasing af brugt BMW 330d

Hvis du planlægger at forkæle dig selv med en lækker BMW 330d, bør du overveje at lease frem for at købe. Privatleasing har en lang række fordele. Blandt andet er der masser af penge at spare, og hos Lindholm Biler kan du privatlease en flot, nyere, brugt BMW 330d, der føles spritny. Med leasing får du masser af fleksibilitet som bilejer. Du bestemmer selv hvor længe, du vil lease din nyere, brugte BMW 330d, og du kan derfor skifte bil så ofte, du har lyst. En leasingperiode varer typisk 12-36 måneder, og når perioden ophører, triller du blot bimmeren tilbage til os, hvorefter du kan lease en ny, sprød firma- eller familiebil. 

Når du privatleaser

Når du privatleaser en nyere, brugt BMW 330d hos Lindholm Biler, betaler du en førstegangsydelse på højst 30% af det beløb, der svarer til bilens anskaffelsessum. Efterfølgende betaler du en fast månedlig ydelse på bilen. Din månedlige ydelse fastsættes ud fra en procentdel af bilens registreringsafgift og dine valg af forsikringer samt reparations- og serviceaftaler. Derudover fastsættes den efter dit kørselsbehov i hele leasingperioden, så det er en god ide at vide, hvor langt du skal køre i din misundelsesvækkende BMW 330d. Du får altså en masse økonomisk tryghed, når du privatleaser, da du på forhånd ved, hvor meget bilen koster dig hele leasingperioden, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete udgifter.

Køb brugt BMW 330d hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler har vi et stort udvalg af flotte, nyere, brugte BMW 330d til både salg og leasing. Har du lyst til at se nærmere på vidundermaskinen og måske endda snuppe en prøvetur, er du altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores afdelinger i Aarhus, Viborg og Fredericia. Alle vores nyere, brugte BMW 330d står altid topklargjorte, så de ligner dugfriske modeller, der kommer direkte fra fabrikken. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.