Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Topklargjorte, brugte BMW 420d

Topklargjorte, brugte BMW 420d

I BMWs 4-serie finder du den sprøde BMW 420d, som er en ualmindelig fræk dieselbil, der vækker stor opmærksomhed. 4-serien blev introduceret i 2013 og består af en række labre coupéer og cabrioleter. BMW 420d er forsynet med en fornuftig dieselmotor med 190 heste, og den fås med eller uden firehjulstræk. Designet på bilerne i 4-serien fik en overhaling i 2020 og er særdeles unikt og enormt eksklusivt. BMWs 4-serie har en sporty fremtoning med en markant kæmpegrill, der gør serien letgenkendelig. I kabinen finder du smukke designelementer og luksuriøse materialer, der gør køreturen behagelig, og så får du masser af topmoderne teknologi, der sikrer, at både underholdning og sikkerhed er i top.

Ja BMW 420 er en afsindigt lækker sag, som gør turen til arbejdspladsen meget sjovere. Hos Lindholm Biler kan du spare en masse penge på en topklargjort, nyere, brugt BMW 420d, der skinner, som var den spritny – og du kan både købe og lease.

Privatleasing af brugt BMW 420d

Vil du gerne have masser af fleksibilitet og økonomisk tryghed, kan du med fordel privatlease en nyere, brugt BMW 420d hos Lindholm Biler. Der er rigtig mange gode grunde til at privatlease. For det første bestemmer du selv hvor længe, du vil suse rundt i bilen. Som regel varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder. Når perioden ophører, leverer du blot den brugte BMW 420d tilbage til os, hvorefter du kan lease eller købe en ny, laber bil. Privatleasing er altså et godt valg, hvis du gerne vil have mulighed for at skifte bil igen inden for få år, hvis dine behov ofte ændrer sig, eller hvis du mangler en firmabil og gerne vil kende alle udgifterne til bilen på forhånd. 

Når du leaser

Når du leaser en nyere, brugt BMW 420d, betaler du en førstegangsydelse, som højst vil svare til 30% af det, bilen koster fra ny – altså bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse, som fastsættes ud fra dine ønsker og valg af forsikringer, reparations- og serviceaftaler, en procentdel af bilens registreringsafgift og dit kørselsbehov den periode, du leaser bilen. Du ved altså hvor meget, din nyere, brugte BMW 420d koster dig hele leasingperioden, og du skal ikke tænkte på afskrivning på bilen eller uforudsete udgifter, hvis uheldet er ude. Du kan læse meget mere om privatleasing og de fordelagtige leasingvilkår, du får, når du leaser hos Lindholm Biler her.

Køb brugt BMW 420d hos Lindholm Biler

Skal den labre dieselkonge fra BMWs populære 4-serie være din næste firma- eller familiebil, finder du et stort udvalg af flotte, nyere, brugte BMW 420d til både salg og leasing hos Lindholm Biler. Alle vores nyere, brugte biler topklargøres efter særlige, høje standarter på eget klargøringscenter, så de fremstår i så god stand, at de lige så godt kunne komme direkte fra fabrikken. Vi samarbejder desuden med CarGarantie for at tilbyde markedets bedste forsikrings- og serviceaftaler. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for en snak med en af vores dygtige rådgivere. Du finder kontaktinformation til alle vores afdelinger her.