Find din nye brugte bil

Vi har 170 biler på lager

Din søgning gav 2 resultater

Topklargjorte BMW 530d

BMW har placeret sig solidt blandt toppen af luksusbiler, der er nemlig noget ganske særligt ved en lækker BMW – og BMW 530d er bestemt ingen undtagelse. BMW 530d hører til i BMW’s skønne 5-serie, og den byder altså på helt fremragende køreoplevelser i en bil med et moderne, sporty og elegant formsprog, der oaser af lækkerhed, kvalitet og unikke muligheder for eksklusiv iscenesættelse. BMW 530d er en bil med stærke kvaliteter, fantastisk kørekomfort og er helt oplagt til dig, der bruger bilen som rullende kontor eller bare drømmer om masser af komfort til lange køreture.  

Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af lækre BMW 530d til salg såvel som leasing. Alle vores brugte BMW 530d står topklargjorte, så du er garanteret følelsen af spritny bil, når du sætter dig ind bag rattet på den.  

Privatleasing af BMW 530d 

Drømmer du om at suse afsted i den lækre BMW 530d, men er du ikke ligefrem vild med at skulle have den helt store tegnedreng frem – eller er du bare fan af økonomisk tryghed, og vil du altid gerne vide, hvad det koster dig at have bil. Ja, så kan det nogle gange faktisk godt betale sig at lease i stedet for at købe.  

Hos Lindholm Biler kan du privatlease en brugt BMW 530d, men bare rolig den føles ligesom ny – og så er det faktisk billigere end at lease en fabriksny. Ved privatleasing betaler du en forholdsvis lav førstegangsydelse, som aldrig kan blive højere end 30 % af bilens anskaffelsessum, hvis du skulle købe den på almindelig vis – ja faktisk er førstegangsydelsen langt lavere end 30 %. Udover førstegangsydelsen skal du også betale en fast månedlige ydelse, og det er altså her privatleasing af en brugt BMW 530d bliver særdeles fordelagtig. Du ved nemlig altid, hvad det koster dig om måneden at være godt kørende. Den månedlige ydelse fastsættes nemlig ud fra dit kørselsbehov samt dine ønsker om forsikring og serviceaftaler.  

Når du leaser  

Hele leasingprisen fastsættes altså ud fra dit valg af aftaler, men også ud fra en procentdel af bilens registreringsafgift. Det fordelagtige ved privatleasing er, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, du kører i bilen. En typisk privatleasingaftale ligger på 12-36 måneder. Du bestemmer helt selv i hvor lang tid, du vil lease din BMW 530d. Når din leasingaftale udløber, skal du blot levere bilen tilbage til os. Du skal hverken bekymre dig om restværdi eller gensalg af bilen, vi klarer det hele for dig. Udover privatleasing af en nyere, brugt BMW 530d er det faktisk også muligt at flexlease den. Du kan læse mere om de forskellige leasingformer her. 

Køb BMW 530d brugt hos Lindholm Biler  

Når du køber eller leaser en brugt BMW 530d hos Lindholm Biler, er du garanteret en lækker bil til fordelagtige priser. En nyere, brugt BMW 530d er nemlig lige så toplækker som en fabriksny, men til helt andre priser. Du kan derfor gøre en rigtig god handel, når du handler hos os. Ligger du inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os