Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 1 resultater

Topklargjorte BMW X3

BMW X3 er bestemt ingen undtagelse, når det kommer til ualmindeligt lækre modeller i BMWs program. Den har et utroligt stærkt udtryk med sine atletiske og dynamiske linjer og imponerende muskuløse fremtræden. BMW X3 er et af BMWs bud på en fantastisk lækker SUV, der giver den max gas med firehjulstræk og delvist automatiseret kørsel. BMW X3 sætter nye standarder for SUV’er og byder på helt unikke køreoplevelser offroad såvel som på de skønne, asfalterede veje. 

Hos Lindholm Biler finder du brugte BMW X3 til salg såvel som leasing. Men det er ikke hvilke som helst brugte BMW X3. De er alle sammen topklargjorte og står knivskarpt på linje med én, der lige er trillet af fabrikkens samlebånd.  

Privatleasing af brugt BMW X3 

Privatleasing af en brugt BMW X3 er helt igennem oplagt til dig, der længselsfuldt sukker efter en rå luksusbil men som også er helt vild med økonomisk tryghed. Med privatleasing af en brugt BMW X3 skal du hverken bekymre dig om uforudsete udgifter såsom restværdi og afskrivning på bilen. Hos Lindholm Biler klarer vi nemlig det hele for dig. Du skal blot betale en lav førstegangsydelse for at få fingrene i en lækker, brugt BMW X3 samt en fast månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ud fra dit valg af forsikringer og serviceaftaler men også ud fra en procentdel af bilens registreringsafgift samt dit årlige kørselsforbrug.  

Når du leaser 

Det særlige ved leasing er, at du kan skifte bil forholdsvis ofte. Du bestemmer nemlig selv, hvor lang leasingperioden for din brugte BMW X3 skal være. En normal leasingperiode løber over 12-36 måneder. Ved leasingperiodens udløb skal du faktisk ikke gøre så meget andet end at levere din brugte BMW X3 tilbage til os hos Lindholm Biler. Du har nu mulighed for at lease en ny eller forny din leasingaftale, hvis BMW X3 er drømmebilen for dig. Du skal ikke engang bekymre dig om småskader og almindelig slitage, da dette er inkluderet i din leasingpris op til et beløb på 5.000 kr. Det giver masser af tryghed at privatlease hos Lindholm Biler. Vil du vide mere om leasing hos os, kan du blive klogere her. 

Køb brugt BMW X3 hos Lindholm Biler 

Ved leasing eller køb af en brugt BMW X3 hos Lindholm Biler er det faktisk som at blive ejer af en fabriksny bil. Alle vores brugte BMW, ja alle vores biler, står topklargjorte og selvfølgelig til super skarpe priser. Det gør det særdeles fordelagtigt at handle og lease brugt. Ligger du inde med spørgsmål vedrørende køb eller leasing af brugte BMW X3, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Du finder al vores kontaktinformation lige her.