Find din nye brugte bil

Vi har 171 biler på lager

Din søgning gav 3 resultater

Topklargjorte, brugte BMW X5 

BMW X5 er en drønlækker SUV – måske endda kongen over SUV’er. Den udstråler ren luksus, og vil uden tvivl score dig mange misundelige blikke på motorvejen. BMW X5 emmer af prestige med dens moderne og udtryksfulde udstråling. Interiøret byder blandt andet på indbydende lædersæder og intelligent, digitalt teknologi, der er med til at give dig en helt suveræn og ekstraordinær køreoplevelse. 

BMW X5’s flotte, kraftfulde fremtoning, fantastiske køreegenskaber samt høje sikkerhed og komfort gør bilen til en sikker vinder og et fornuftigt valg, hvis du ønsker en rigtig luksusøse. Hos Lindholm Biler finder du et stort udvalg af nyere, brugte BMW X5. De står alle topklargjorte og knivskarpt, som var de spritnye. Du får fornemmelsen af at sidde bag rattet i en helt ny SUV, når du hopper ind på førersædet. 

Privatleasing af brugte BMW X5

Drømmer du om at drøne rundt i en toplækker SUV i form af en BMW X5, men giver tanken om, hvad sådan en luksusslæde vil koste dig kuldegysninger, ja så er privatleasing måske det rette valg for dig. Hos Lindholm Biler kan du privatlease en nyere, brugt BMW X5. Privatleasing kan være den perfekte løsning, hvis du drømmer om en BMW X5, men har mareridt om købsprisen. Privatleasing kræver nemlig kun, at du betaler en førstegangsydelse, som højst vil svare til 30 % af bilens anskaffelsessum. Derefter betaler du en fast månedlig ydelse. Der følger en masse økonomisk tryghed med, når du privatleaser, da du altid ved, hvad bilen koster dig. Værkstedsregninger, service og afskrivning på bilen skal du slet ikke bekymre dig om. 

Når du leaser

Den faste månedlige ydelse du betaler, når du leaser en nyere, brugt BMW X5 fastsættes ud fra forskellige parametre blandt andet dit kørselsbehov, dit valg af forsikringer og serviceaftaler og en procentdel af bilens registreringsafgift. En typisk leasingperiode er på 12-36 måneder, og du bestemmer altså helt selv, hvor længe du vil drøne rundt i din lækre BMW X5. Du slipper også for besværet, der ofte er forbundet med at skille sig af med en brugt bil igen. Når leasingaftalen udløber, skal du blot levere bilen tilbage til os – nemmere bliver det ikke. Ønsker du at blive klogere på alle fordelene ved privatleasing hos Lindholm Biler, kan du læse meget mere her.

Køb brugte BMW X5 hos Lindholm Biler

Hos Lindholm Biler kan du både privatlease og købe nyere, brugte BMW X5. Vi sørger for, at alle vores nyere, brugte BMW X5 altid står topklargjorte og klar til en køretur. Ja, du mærker faktisk næsten ikke, at der er tale om en nyere, brugt Bimmer og ikke en spritny bil, når du sidder bag rattet. Du sparer bare en masse penge sammenlignet med, hvis du skulle ud og købe en fabriksny SUV. Hvis du har spørgsmål til køb eller leasing af en BMW X5, er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktinformation til alle vores afdelinger her.